tina tinaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου...Δεν ξερω που να το γραψω και για αυτο το γραφω εδω...ειχα χρησιμοποιησει το Paragon PArtition ωστε να χωρισω σε 2 μερη τον δισκο μου...ξεχαστηκα και οταν δημιουργησα 2 μερη το εσβησα αυτο που χωρισα...χρειαστηκε format to pc μου...εκει λοιπον που εκανα φορματ στο δισκο και παεξ να ξεκινησει η διαδικασια μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει..,,αφου εχω σβησει τα windows και πηγα να ολοκληρωσω το format και δεν με αφησε τον κλεινω και οταν τον ξανα ανοιξα μου εβγαλε bootmgr is missing...πηγα στο startup και δεν με αφηνει να κανω τιποτα...σας ικετευω βοηθηστε με....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δες εδώ: http://www.sevenforums.com/tutorials/104341-bootmgr-missing-fix.html και αν χρειαστείς περαιτέρω βοηθεία πες μας.
hawkpilot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Με το συμπάθιο αλλά ανάθεμα αν καταλαβαίνω κάτι από το κείμενό σου. Μπορείς να ξαναγράψεις τα βήματα που έκανες με τη σειρά? Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου...Δεν ξερω που να το γραψω και για αυτο το γραφω εδω...ειχα χρησιμοποιησει το Paragon PArtition ωστε να χωρισω σε 2 μερη τον δισκο μου...ξεχαστηκα και οταν δημιουργησα 2 μερη το εσβησα αυτο που χωρισα...χρειαστηκε format to pc μου...εκει λοιπον που εκανα φορματ στο δισκο και παεξ να ξεκινησει η διαδικασια μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει..,,αφου εχω σβησει τα windows και πηγα να ολοκληρωσω το format και δεν με αφησε τον κλεινω και οταν τον ξανα ανοιξα μου εβγαλε bootmgr is missing...πηγα στο startup και δεν με αφηνει να κανω τιποτα...σας ικετευω βοηθηστε με....
tina tinaki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω.,θα προσπαθησω αλλα δεν νομιζω να γινει και τιποτα Προσευχηθειτε μαζι μου...δεν μου πεταξε τωρα το μηνυμα που δεν με αφηνε να ολοκληρωθει....Arcaic εκανα αυτο που μου ειπες....καιθελω να πιστευω οτι θα γινει...χιλια ευχαριστω εκ των προτερων...θα σας πω νεοτερα Το εφτιαξα χιλια ευχαριστω για την βοηθειααααααααααααααααααααα
tina tinaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχα βρυκολακα...τωρα μου το ξαναβγαζει και τρελενομαι...αλλα εκανα παλι αυτο με τιε εντολες και παει καλα προς το παρον το φορματ....θα αλλαξωπιστησω με αυτοτο πισι.....
marioseleftherakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια εχω ενα προβλημα με το pc m to palio...οταν τον ανοιγω πολλες φορες δεν ανοιγει η οθονη ..ξερετε τι μπορει να παιζει...(παλια προσπαυησα να βαλω μνημη ραμ αλλα λογο απειριας δεν ειδα την σωστη μερια και τν πιεσα πανω στν θυρα με αποτελεσμα να χαλασω τν ραμ...μηπως αρπαξε και η μητρικη?)ο επεξεργαστης ειναι core2 duo 2.13 και τον εχω ενα ελεφρυ oc αλλα δε θυμαμαι ποσο
mastoras007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μόλις είδα τον τίτλο τρόμαξα! πολύ άνχος!
hawkpilot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 έλεος βρε παιδιά, τουλάχιστον δώστε και λίγη σημασία στον αυτόματο ορθογράφο... μόλις είδα τον τίτλο τρόμαξα! πολύ άνχος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα