tasosathens Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας,έχω αγοράσει εδώ και μερικές μέρες την asus h81m-k αλλά έχει υψηλή θερμοκρασία 118 βαθμούς την έχω ελέγξει με hwmonitor,pc wizard και speccy και όλα βγάζουν το ίδιο.όλες οι υπόλοιπες θερμοκρασίες Στο υπόλοιπο hardware είναι καλές Πάνω κάτω 40 βαθμοί.υπάρχει πρόβλημα; Να την αλλάξω;
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και μπορεί να ειναι λάθος οι ενδείξεις δες λιγο και στο bios ποσο σου βγάζει
Demon Lord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Από airflow πως είσαι; Ποιο κουτί έχεις; Τουλάχιστον έχει ένα ανεμιστήρα μπροστά να βάζει και ένα πίσω να βγάζει;
tasosathens Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το κουτί είναι μαπα παλιό κλασικό κουτί απλό για προσωρινά για να λειτουργήσει ο υπολογιστής μέχρι να παρω άλλο καλο.ανεμιστήρα έχω ένα πίσω μόνο αλλά θα βάλω και ένα μπροστά.με το που τον ανοίγω δείχνει 118 ενώ πιάνω την ψυκτρα στο chipset είναι σε θερμοκρασία νορμάλ.Στο bios μου δείχνει μόνο cpu.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οτι και κουτί να ειναι 118 βαθμούς δεν μπορεί να πιάνει οποτε μαλλον ειναι λάθος των sensors αφου λες και οταν ακουμπάς την ψύκτρα στο chipset ειναι normal
tasosathens Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Στην αρχή εννοείται είναι νορμάλ με το που τον ανοίγω βγάζει 118 αλλά μετά Από 5λεπτά ζεσταίνεται,λογικό.Αλλά νομίζω και εγώ ότι είναι λαθος των sensors.άμα ήταν 118 βαθμούς ούτε να την άγγιζα δεν θα μπορουσα. 1
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως αφου ειναι καινούργια δεν χάνεις τιποτα να κανεις ενα τηλέφωνο απο εκει που την πήρες αναφέρωντας το πρόβλημα , μπορεί να μην ειναι κατι σημαντικό αφου ειναι πρόβλημα των sensors αλλα απο την αλλη καινούργια μητρική ειναι και πρέπει ολα να λειτουργούν άψογα
manolo0liss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας,έχω αγοράσει εδώ και μερικές μέρες την asus h81m-k αλλά έχει υψηλή θερμοκρασία 118 βαθμούς την έχω ελέγξει με hwmonitor,pc wizard και speccy και όλα βγάζουν το ίδιο.όλες οι υπόλοιπες θερμοκρασίες Στο υπόλοιπο hardware είναι καλές Πάνω κάτω 40 βαθμοί.υπάρχει πρόβλημα; Να την αλλάξω;Φίλε τα ίδια ακριβώς και σε εμένα απο eshop την πήρα και έχει 117-118 και εγώ την μέτρησα με όλα αυτα αλλά τα ίδια μάλλον ειναι bug των αισθητήρων γτ ακούμπησα το chipset και δεν έκαιγε
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι δεν είναι bug δεν πρέπει ομως να στην αλλάξουν με άλλη γιατι υποτίθεται πως αγοράζεις κατι και θέλεις να λειτουργεί 100 %
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα