Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δημόσιες σχέσεις και διαφήμιση θα κάνει στην apple δεν νομίζω να τον έχουν στο τεχνικό θέμα

Μπορεί απλά μαζί με αυτόν (ή μέσω αυτού) να προσέλαβαν και όλο το site του, που πρακτικά είναι το μόνο που μάλλον έχει αξία πάνω του, δε ξέρω τι άλλο μπορεί να προσφέρει ένας reviewer σε μια εταιρεία πέρα από προώθηση.

Ετοιμαστείτε για περισσότερη αντικειμενικότητα

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι καλο για μια μεγαλη εταιρια οπως η Απλ να προσλαβαμβανει νεους ανθρωπους που εχουν γνωση του αντικειμενου και εχουν αποψη και ιδεες. Συνηθως αυτοι ειναι που σκεφτονται αντισυμβατικα, εκτος του κουτιου που λενε και στην Αμερικη. Μια μεγαλη εταιρια για να παραμεινει μεγαλη πρεπει να εχει συνεχως νεες ιδεες γιατι αλλιως τα επομενα τσογλανια απο το γκαραζ του σπιτιου τους θα σε πεταξουν απο την κορυφη.

Οταν ειμουν πιο πολυ hardware-ας διαβαζα συστηματικα anandtech.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσα-ίσα, ο άνθρωπος το άφησε το σάιτ του, και αυτό άκριβώς δείχνει την ακεραιότητά του, ο τίτλος και μόνο της είδησης το λέει.

Πολύ θα ήθελα να έβλεπα και στην Ελλάδα κάποιες αντίστοιχες συμπεριφορές!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί απλά μαζί με αυτόν (ή μέσω αυτού) να προσέλαβαν και όλο το site του, που πρακτικά είναι το μόνο που μάλλον έχει αξία πάνω του, δε ξέρω τι άλλο μπορεί να προσφέρει ένας reviewer σε μια εταιρεία πέρα από προώθηση.

Ετοιμαστείτε για περισσότερη αντικειμενικότητα

Δεν νομίζω να είναι στις προτεραιότητες της Apple να έχει καλές κριτικές για τα μηχανήματά της από το Anandtech.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί και όχι, απλά όταν τα i-τέτοια σαρώνουν στα διάφορα benchmark στα διάφορα site που κάνουν review δε νομίζω ότι τους χαλάει, ούτε ότι δε το επιδιώκουν και συμβαίνει τυχαία.

Δεν υπάρχουν μόνο αυτοί που αγοράζουν από μόδα, ούτε αυτοί που αγοράζουν για την ευκολία και το οικοσύστημα.

Υπάρχουν και τα geeks που βλέπουν νούμερα και αριθμούς και ηδονίζονται.

Σε ένα τέτοιο κοινό θα μπορούσε να απευθυνθεί ο συγκεκριμένος (όχι απαραίτητα με κατευθυνόμενα άρθρα, αλλά με τις ιδέες του) και να πάρει κόσμο από το android.

Αλλιώς τι να τον κάνουν; άντε, επόμενη στρατολόγηση ο Linus :lol: αν και αυτός πολύ χλωμό να κολλούσε στην Apple

Δημοσ.

Διαβάζω το site του απο (σχεδόν) την πρώτη μέρα. Απο τα κορυφαία στον τομέα του. Θα μας λείψει.

Η αλήθεια είναι οτι είχε μια εμμονή τα τελευταία χρόνια με την apple. Τα reviews του ήταν πάντα πολύ θετικά (σε βαθμό ύποπτο). Τα πάντα τα σύγκρινε με τα αντίστοιχα i προιόντα. Τώρα πλέον μαθαμε το γιατί. Δεν πειράζει πάντως, το site πιστεύω οτι θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Δημοσ.

Καλό και γενικά αμερόληπτο site, αλλά για την apple δεν είχε γράψει ποτέ κακή κουβέντα. Όλα τα έβρισκε καταπληκτικά. Δε μιλάω για όλους τους reviewers αλλά ειδικά για τον Anand. Φαίνεται οτι το ψηστήρι είχε αρχίσει πολύ καιρό πριν.

Ελπίζω αυτή η ιστορία να μην επηρρεάσει τους υπόλοιπους.

Δεν νομίζω να είναι στις προτεραιότητες της Apple να έχει καλές κριτικές για τα μηχανήματά της από το Anandtech.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα να τα τρολαρουμε ολα ετσι? Να βγαλουμε ολον τον κομπλεξισμο μας σαν καλοι ελληναρες που ειμαστε. Αυτος τουλαχιστον θα απολαμβανει εναν παχυλο μισθο ΟΤΙ και αν κανει στην Apple(την οποια παρεπιπτοντως σιχαινομαι).

Αυτά περί παχουλών μισθών τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές... με αφήνουν παγερά αδιάφορο
Δημοσ.

Καλό και γενικά αμερόληπτο site, αλλά για την apple δεν είχε γράψει ποτέ κακή κουβέντα. Όλα τα έβρισκε καταπληκτικά. Δε μιλάω για όλους τους reviewers αλλά ειδικά για τον Anand. Φαίνεται οτι το ψηστήρι είχε αρχίσει πολύ καιρό πριν.

Ελπίζω αυτή η ιστορία να μην επηρρεάσει τους υπόλοιπους.

Aκριβως..  Τα τελευταια χρονια δεν εγραφε κανενα αρνητικο για apple προιοντα, συχνα "ξεχναγε" να βαλει στις συγκρισεις/μετρησεις με τα apple προιοντα τους αμεσους ανταγωνιστες τους κλπ.

Δημοσ.

Αυτά περί παχουλών μισθών τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές... με αφήνουν παγερά αδιάφορο

Μην ανησυχεις καθολου, δεν θα εχει μονο εναν παχουλο μισθο, θα εχει συνθηκες εργασιας και βαθμο ικανοποιησης απο την δουλεια του που εμεις ουτε μπορουμε να φανταστουμε. Θα συνεχισει να κανει αυτο που γουσταρει, απλα θα εχει καινουργια παιχνιδια να παιζει, και στην τελικη μετα απο κανα δυο δεκαετιες στον τομεα της δημοσιογραφειας ισως να ηθελε κατι διαφορετικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην ανησυχεις καθολου, δεν θα εχει μονο εναν παχουλο μισθο, θα εχει συνθηκες εργασιας και βαθμο ικανοποιησης απο την δουλεια του που εμεις ουτε μπορουμε να φανταστουμε. Θα συνεχισει να κανει αυτο που γουσταρει, απλα θα εχει καινουργια παιχνιδια να παιζει, και στην τελικη μετα απο κανα δυο δεκαετιες στον τομεα της δημοσιογραφειας ισως να ηθελε κατι διαφορετικο.

Μπράβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...