saxo vts Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Γεια σας παιδια ,να ρωτησω το εξης.το matrix για pc αποτελειται απο 4 cd,ξερει κανεις πως μπορω να το κανω 1 dvd? EYXΑΡΙΣΤΩ
accipio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Τι θα έκανα εγώ: Θα έπαιρνα image από κάθε cd (κάποιο/-α απ' αυτά βέβαια είναι προστατευμένο/-α από αντιγραφή, οπότε θέλει/-ουν ειδική "μεταχείριση" για να αντιγραφεί/-ούν σωστά) και θα έγραφα αυτά τα images στο άγραφο dvd (ως απλό data dvd). Στη συνέχεια θα τα άνοιγα μέσω ενός προγράμματος όπως το Alcohol 120% ή του Daemon Tools (προσάρτηση στο εικονικό drive που δημιουργούν) και από εκεί θα τα διαχειριζόμουν (θα έκανα install κτλ.).
damn3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 metefere ta cd sou san arxeia kapou sto disko sou. to 1 cd mou fenete exei label CDINST1 to deutero CDINST2 ktl. Ftiaxe fakelous analoga to label sto disko sou kai bale mesa ta antoistoixa arxeia. Mporeis na dokimaseis na kaneis egkatastasi prin to kapseis apo to disko. To idio systima douleuei kai me to Tomb Raider AOD kai genika me osa paixnidia xrisimopoioun tin texnologia Windows Installer gia tin ektelesi tis egkatastashs tous. Meta grafeis tous fakelous sto DVD-+R kai eisai ok.
kostas_crete Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Ta labels mou fainetai einai ETM_D# (opou # o ari8mos toy cd,to playdisk exei 4 cd). Kata tin egkatastasi otan allazeis cd sou leei na tou oriseis pou vrisketai to epomeno cd. Ekei logika 8a prepei na valeis ton fakelo ston opoio exeis grapsei ta arxeia tou cd pou 8es. Se periptosi pou sou vgalei kapoio minima gia la8os mege8os arxeioy dialekse ignore. Dokimase na to grapseis etsi se ena dvdrw (min xalame tzampa diskakia). Vevaia enneitai oti prepei na vreis kai ena no-cd gia aftin tin douleia. Elpizo na voi8isa...
infini Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δηλαδή αν γράψω τα περιεχόμενα του κάθε cd ένα φάκελο στο δίσκο και ο κάθε φάκελος έχει όνομα αντίστοιχο του cd, το πρόγραμμα ή το παιχνίδι θα βρίσκει αυτόματα το επόμενο cd χωρίς να χρειάζεται να του δείξω εγώ το path;
random Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 to ayto game den exei kana spoudaio typo prostasias. to noikiasa se vclub, exw ta iso, kai paizei me mia aplh aspirinh deviance... kane ena peiramataki.... Ftiakse ena folder se ena sklhro opou na exeis 2,5 giga free, kai copiare ta arxeia twn cd ena, ena, me thn kanonikh seira: 1,2,3,4 ta mona files pou einai koina se ola einai ta Autorun.exe Autorun.inf EtM.ico otan se rwthsei gia overwrite, pata yes, afou einai oloidia. Otan teleioseis to copia, vgale ta cd apo ta drive, kai pata setup.exe apo to topiko folder. Αν η εγκατασταση σταματσησει κάπου, οταν τελειωνει το data1.cab, data2.cab κλπ.. απλα πατα OK, continue.. (και καλά "έβαλες" το επομενο cd) An h egkatastash oloklhro8ei kanonika, elyses to provlhma sou. φυσικα δεν θα παίζει, θα σου ζητησει το cd. η "προστασία" κατα 99,9% ενεργοποιήται σην εκινηση, και οχι πριν τελειωσει η εγκατασταση. Αλλα δε νομιζω να σε αφορά το "μετά" Kapse olo ta files se dvd, mazi me thn "aspirinh" kai ok.
infini Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Τα ονόματα των φακέλων που θα αντιγραφούν τα αρχεία πρέπει να αντιστοιχούν στα ονόματα των ISO;
Jaco Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Τσ... τσ... δε ντρέπεστε βρε παράνομοι να κάνεται τέτοια πράγματα...; Είστε απαράδεκτοι... Εγώ αν ήμουν τέτοιος αλητήριος σαν και εσάς, τότε θα έκανα image τα cd με το clonecd χρησιμοποιώντας το clonyxxl για την προστασία και μετά θα τα έκαιγα όλα τα image μαζί με το daemon tools σε ένα dvd και όταν ήθελα να κάνω install θα έκανα ένα-ένα mount τα images στο drive του daemon... Αλλά εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα γιατί είναι κακό...
random Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Τα ονόματα των φακέλων που θα αντιγραφούν τα αρχεία πρέπει να αντιστοιχούν στα ονόματα των ISO; oxi, egw lew xyma na ta rikseis apo to root tou ka8e cd, sto folder poy ftiaxneis, kai ayto 8a ginei root tou dvd (an prwta dokimaseis oti petyxainei egkatastash apo to sklhro)
akiss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 ειδικα το matrix το κανεις κοπι σε ενα φακελο,ολα τα cd, και μετα το κανεις κοπι στo dvd.δουλευει το εχω κανει η δη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.