ziggywas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει καιρό η προσφορά ή είναι καινούρια, πάντως μπορεί κάποιος να πάρει την full έκδοση του Office 365 (περιλαμβάνει και τις online εκδόσεις και τις offline για εγκατάσταση σε 2 υπολογιστές / tablet) με 79,00€ για 4 χρόνια, με δυνατότητα μιας ανανέωσης μετά τα 4 χρόνια για άλλα 4. Απαιτείται verification ότι είσαι φοιτητής, αλλά αρκεί ένα απλό e-mail πανεπιστημίου. Δώρο μαζί για το ίδιο διάστημα και 1ΤΒ storage στο Onedrive. http://office.microsoft.com/el-gr/buy/FX102898564.aspx Edit: από ότι είδα αυτό ισχύει εδώ και καιρό, απλά τώρα δίνουν και το 1ΤΒ δώρο.
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οι οnline εκδοσεις δεν ειναι ετσι κι αλλιως δωρεαν για ολους; Επισης δεν "αρκει" ενα απλο email πανεπιστημιου, αλλά πρεπει να εχεις ενεργο λογαριασμο (προσβαση σε αυτο το mail δηλαδη). Επισης στο καλαθι μου μπηκαν αυτοματα και 25 ευρω "δωροκαρτας" για αγορες εφαρμογων απο το windows store! Καλη προσφορα για οποιον φοιτητη ηθελε μια 4ετια τουλαχιστον φουλ εκδοσης.
ziggywas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, εννοείται όταν λέω ότι απαιτείται e-mail πανεπιστημίου χρειάζεται να έχεις πρόσβαση σε αυτό, όχι απλά να γράψεις ένα τυχαίο e-mail. Καλή φάση και αυτό με τη δωροκάρτα, αλλά εμένα δυστυχώς δε μου εμφανίστηκε όταν το αγόρασα
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Aυτο με τη δωροκαρτα το εχω δει να εμφανιζεται γενικα σχεδον σε οτιδηποτε microsoft-ικο αγορασει κανεις τον τελευταιο καιρο, απο windows/office μεχρι κινητα lumia... δε ξερω αν/πώς/γιατι αλλου εμφανιζεται κι αλλου οχι ομως. Ισως αν το βαλει καποιος που δεν του εμφανιζεται απο μονο του χειροκινητα να πιασει? (δε ξερω)
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δε χρειάζεται email πανεπιστημίου. Το έχω πολλούς μήνες σε αυτή την τιμή και επίσης και τότε μας δίνανε το 1τβ. Στο τέλος σου ζητάνε να στείλεις σκαναρισμενο το πάσο σου και την επόμενη ενεργοποιείται. Επειδή και εγώ δε γνώριζα και για να μη μπερδευτεί κάποιος αυτό που ειναι το 365 δεν ειναι κάτι "online". Το κανονικό office κάνετε εγκατάσταση με δωρεάν αναβαθμισεις για 4 χρόνια και δυνατότητα να τα επεξεργαστείτε και online . Σε αυτά τα λεφτά το θεωρώ απίστευτο. Στα κανονικά του λεφτά δε θα το αγόραζα.
giorginho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η 4ετια μετραει απο την αγορα ή απο καποια πχ ημ/νια ενεργοποιησης (και τι χρονικο περιθωριο υπαρχει για να γινει αυτη)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα