leo123n Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. Στις αρχες του χειμωνα φορεσα στο πσ την 660 ti pe μαζι με 600αρι τροφοδοτικο της corsair και 8γβ ραμ.. γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα μηπως εχω bottleneck με τον intel core i5 760 επισης εχω και μητρικη την foxconn H55MXV series. σκεφτομαι να αλλαξω την μητρικη και τον επεξεργαστη με κατι καινουριο για να εχω καλυτερες επιδοσεις μπας και κανω και κανενα oc εχετε κατι να μου προτεινεται? οσο πιο φτηνα γινεται τοσο καλυτερα
xalkiadakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 δεν νομιζω να εχεις bottleneck αλλα καλου κακου κατεβασε το OCCT η msi afterburner τρεξε κανα παιχνιδι που να φερνει στα ορια το pc σου και δες ποσο useage εχει η καρτα σου ... εαν πχ ο cpu ειναι κοντα στο 100% ενω η καρτα στο 50-60% τοτε υπαρχει περιπτοση bottleneck ... σε περιπτοσει που και παλι θες να προχορισεις σε αναβαθμιση πες ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις και τι παιχνιδια παιζεις
leo123n Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω καποιο παιχνιδι αυτη τη στιγμη στο πσ λογο το οτι εκανα ενα γενικο φορματ γιατι ειχα πολλα αχριστα μεσα αλλα ετρεξα furmark και απο οτι ειδα το usage της gpu ειναι 96-98% και της cpu στο 50-55% εχω bottleneck? σε αναβαθμηση θελω να προχωρησω μπορω να διασεσω γυρω στα 200 αντε και λιγα παραπανω αλλα μπορει να μην γινει τωρα η αναβαθμηση παντως μεσα στο χειμωνα σιγουρα απο παιχνιδια παιζω bf, assassins creed, total war αντε και κανενα nfs
Teojesper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 συμφωνώ με Millennium! Βάλε έναν ssd αν δεν έχεις και είσαι μια χαρά!
BabisTs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 συμφωνώ με Millennium! Βάλε έναν ssd αν δεν έχεις και είσαι μια χαρά! Σωστός!
leo123n Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αλλα θελω να κλοκαρω την καρτα και λεω μηπως η αναβαθμηση βοηθησει περισσοτερο στο oc
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω καποιο παιχνιδι αυτη τη στιγμη στο πσ λογο το οτι εκανα ενα γενικο φορματ γιατι ειχα πολλα αχριστα μεσα αλλα ετρεξα furmark και απο οτι ειδα το usage της gpu ειναι 96-98% και της cpu στο 50-55% εχω bottleneck? σε αναβαθμηση θελω να προχωρησω μπορω να διασεσω γυρω στα 200 αντε και λιγα παραπανω αλλα μπορει να μην γινει τωρα η αναβαθμηση παντως μεσα στο χειμωνα σιγουρα απο παιχνιδια παιζω bf, assassins creed, total war αντε και κανενα nfs Ε τοτε ρωτα το χειμωνα για καρτα μηπως εχουν βγει και οι καινουργιες καρτες απο Nvidia.
leo123n Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μιλαω για αναβαθμηση σε εξεργαστη και μητρικη και οχι σε γραφικα να προχωρησω για κλοκαρισμα με αυτα που εχω τωρα η να κανω πρωτα την αναβαθμηση και τοτε να δοκιμασω κλοκαρισμα
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ο επεξεργαστής σου αντέχει και όπως είναι τώρα,δε μπορώ να τσεκαρω τη μητρική σου.Βάλε ssd αν δεν έχεις και βλέπεις.
leo123n Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 σε τι θα με βοηθησει ο σσδ μπορεις να μου προτεινεις εναν και αν βαλω σσδ τι θα εχω μεσα σε αυτον
johninio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html θα βαλεις το λειτουργικο και τα βασικα προγραμματα σου
leo123n Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει καποιος οδηγος που μπορει να με βοηθησει σε αυτο γιατι σε τετοια θεματα ειμαι ασχετος
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αλλα θελω να κλοκαρω την καρτα και λεω μηπως η αναβαθμηση βοηθησει περισσοτερο στο oc Μόνο το τροφοδοτικό σου να αντέχει και να μην ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες στο κουτί σου,πάντως με το oc στην vga ελάχιστα πράγματα θα κερδίσεις και πολύ πιθανόν να βγάλει σύντομα προβλήματα αν δεν κάνεις κάτι με την ψύξη της. Το furmark λογικό είναι να ανεβάζει μόνο την vga αφού δεν τρέχει κάποιον κώδικα στον επεξεργαστή αλλά στέλνει μόνο εντολές στην vga.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 σε τι θα με βοηθησει ο σσδ μπορεις να μου προτεινεις εναν και αν βαλω σσδ τι θα εχω μεσα σε αυτονΔες οτι σου πρότειναν.Με oc μπορεί να κερδίσεις ανάλογα το παιχνίδι και το hardware.Και με τη κάρτα που έχεις μπορείς ,εξαρτάται και από την υλοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα