pigeon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ, καμία διαφορά εκτός από το κάδρο (4:3). Θεωρώ πως οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν αγοράζουν τηλεόραση για να δουν το "καφέ της χαράς". Αρα καλά κάνουν και τρελαίνονται για το HD ready και το full HD. Επίσης στην "ίδια τιμή ανεξαρτήτως μεγέθους" που ζητήθηκε, υπάρχει αυτή η τηλεόραση που δείχνει ΠΟΛΥ καλύτερα και την Τατιάνα και το HD υλικό. 3
anivas11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σημαντικότερο σε μία τηλεόραση είναι η ποιότητα της εικόνας της σε πιστότητα χρώματος, μαύρο, γωνίες θέασης, ρυθμός ανανέωσης, επεξεργαστής, παρά το HD ready vs full HD, 3D, smart κλπ. 2
pigeon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 "Σημαντικότερο" για ποιόν; Γι'αυτόν που κάθεται στα 3 μέτρα και βλέπει τηλεόραση από κεραία για να κάνει συγκρίσεις; Πως γίνεται η συγκεκριμένη τιβι στο συγκεκριμένο setup μ'αυτή την πηγή να είναι "καλύτερη" απ'όλες τις άλλες, μα τα χίλια χαλασμένα τηλεκοντρολ, δεν το καταλαβαίνω.. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας. Προσωπικά δεν θα την ακούμπαγα, αλλά για κάποιον που ξέρει τι ζητάει ίσως υπάρχουν κάμποσα treats στην τιμή αυτή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σημαντικότερο σε μία τηλεόραση είναι η ποιότητα της εικόνας της σε πιστότητα χρώματος, μαύρο, γωνίες θέασης, ρυθμός ανανέωσης, επεξεργαστής, παρά το HD ready vs full HD, 3D, smart κλπ. Σαφως. Και του θεματος είναι μια τηλεοραση που εχει προβλήματα στα περισσοτερα από τα παραπανω, γι αυτό και ειπα εξαρχής ότι το θεμα HDready ερχεται δευτερο και δεν είναι το σημαντικο της πρόβλημα. Ακομα και φωτο να της βαλεις σε ένα φλασακι, κανει 2-3 δευτερόλεπτα να ανοιξει το κάθε jpg, σχεδόν 10!!! να ανοιξει το κάθε png κλπ. Επισης απελπιστικα αργη στο να φτιαξει τις μικρογραφιες των περιεχομενων, φωτο και videos. (περα από τα οσα εχω αναφερει ηδη σε προηγουμενο μου ποστ, εγραψα και αυτά με αφορμή το παραπανω ποστ που εκανα quote.) Οποιος την δουλεψει πιο πολύ μπορει να βρει και αλλα θεματα της που δεν τα προσεξα στα 15 λεπτα που ειδα το μοντελο σε μαγαζι πριν κανενα μηνα.
gpapadakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει πλεον προσφορα υποψιν... εχει παει στα 440+ στο skroutz...
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, εδώ και 2-3 μερες. Εβαλα στον τιτλο εγω το [ΤΕΛΟΣ] μολις τωρα, ελεγα τοσες μερες ότι θα το κανει ο δραστήριος TS, dobro, αλλα μαλλον ξεχαστηκε ( Φαινεται μαλιστα ότι ξεστοκαραν/εδιωξαν τα κομματια τα μαγαζια που εριξαν την τιμη, μιας και δεν την εχουν πλεον καθολου στις λιστες τους )
dobro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ^γεραματα , αλτσχαϊμερ...και τα λοιπα.....ενα μυαλο ειναι αυτο ......ευχαριστω. ΥΓ οπως ειπες...ξεστοκαραν....και το bk stores το πρωι σημερα. 1
default Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ, καμία διαφορά εκτός από το κάδρο (4:3). Θεωρώ πως οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν αγοράζουν τηλεόραση για να δουν το "καφέ της χαράς". Αρα καλά κάνουν και τρελαίνονται για το HD ready και το full HD. Επίσης στην "ίδια τιμή ανεξαρτήτως μεγέθους" που ζητήθηκε, υπάρχει αυτή η τηλεόραση που δείχνει ΠΟΛΥ καλύτερα και την Τατιάνα και το HD υλικό. Εχω βρει το μεγαλυτερο αδερφακι της (νομιζω οτι ετσι ειναι τουλαχιστον) την UE48H5000 σε ενα welcome store στην πολη μου και μου την δινουν με 500 ευρω. Το ξερω οτι ειναι καπως off topic αλλα μια που ανεφερες το αλλο μοντελο θεωρεις οτι ειναι μια καλη περιπτωση γυρω στις 48-50 ιντσες? Υ.Γ. Ποιες οι διαφορες με την UE48H5030?
pigeon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οφτοπικ βέβαια... Υ.Γ. Ποιες οι διαφορες με την UE48H5030? Χμμ, καμία διαφορά. Δες κι εδω: http://www.samsung.com/gr/consumer/comparison?prda=UE48H5030AWXXH&prdb=UE48H5000AWXXH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα