fantakola Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδη δεν βλεπω να εχει αναφερθει, να πω πως η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι Plasma και οχι LCD/LED Για αυτο και η χαμηλη αναλυση
dobro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 εγινε και price match απο τους υπολοιπους.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και στους υπόλοιπους στις αποθήκες θα μείνει. 1
Blacktan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μην φοβάστε υπάρχουν απειροι άσχετοι οι οποίοι απλα θα ενθουσιαστούν απο τιμη/ίντσες και απλα θα την πάρουν . Που να ήξεραν περί τίνος πρόκειται ... Sent from my iPhone using Insomnia
tiniakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως απο led 2014 μοντέλα μέχρι τα 500 ευρώ καλυτερα θα παιζει. 1
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μην φοβάστε υπάρχουν απειροι άσχετοι οι οποίοι απλα θα ενθουσιαστούν απο τιμη/ίντσες και απλα θα την πάρουν . Που να ήξεραν περί τίνος πρόκειται ... Sent from my iPhone using Insomnia Πού να δεις τι χαμος εγινε πριν λιγο καιρο με μια F&U 50αρα led-lcd ....
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πού να δεις τι χαμος εγινε πριν λιγο καιρο με μια F&U 50αρα led-lcd .... εντάξει εκείνη ήταν και fhd και σε πολύ χαμηλή τιμή, δε νομίζω να το μετανιώσανε και πολλοί από αυτούς που την πήραν!
giorginho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μα φυσικα και δεν το μετανιωσαν (γιατι τους ειχαν πει οτι κοστιζει 600€ και οχι μολις 18% λιγοτερο απο αυτη του εδω θεματος!)
johnbond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μα φυσικα και δεν το μετανιωσαν (γιατι τους ειχαν πει οτι κοστιζει 600€ και οχι μολις 18% λιγοτερο απο αυτη του εδω θεματος!) Και τι σχέση έχει η FU με αυτή εδώ; Η f&u είναι Led ,fullHD κ smart..Εντελώς διαφορετική περίπτωση. 2
MikeJ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δόξα το Θεό υπάρχουν τηλεοράσεις για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια... Πιστεύω πως για κάποιον που έχει καφενείο ή καφετέρια και θέλει μια τηλεόραση μεγάλη να βλέπουν κανέναν αγώνα μπαλίτσα μια χαρά είναι η συγκεκριμένη... Στα 2-3 μέτρα απόσταση που θα καθεται κάποιος και θα πίνει την μπυρίτσα του δε νομίζω να καταλάβει την διαφορά από full σε ready... Λογικά πάντως θα δούμε γενικότερο ξεπούλημα στις λιγοστές πλάσμα που έχουν μείνει στην αγορά (23 διαφορετικές έχει όλες κι όλες στο σκρουτζ) και μορεί να υπάρξουν καλές ευκαιρίες στο επόμενο διάστημα...
kostiger Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ... μαλλον θα συμφωνησω με τον ανωθεν φιλο MikeJ. Υπαρχει πολυς κοσμος που δεν αντιλαμβανεται την διαφορα στα πιξελ και θα ψαρωσει απο το μεγεθος του πανελ. Τα σκυλια του πολεμου των προσφορων της κοινοτητας, ας ειναι επι ποδος για ενδεχομενο ξεστοκαρισμα σε ποιοτικοτερα και προφανως 1080ρ κομματια παντως.. 2
anivas11 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τα σκυλια του πολεμου των προσφορων της κοινοτητας, ας ειναι επι ποδος για ενδεχομενο ξεστοκαρισμα σε ποιοτικοτερα και προφανως 1080ρ κομματια παντως.. Δεν βλέπω φως. Οι καλές πλάσμα μετά το σταμάτημα της παραγωγής τους έγιναν ανάρπαστες. Οι πλαματάκηδες πρέπει να κάνουν υπομονή και να εύχονται να μην τους χαλάσει η τηλεόραση, μέχρι να πέσουν οι τιμές στις OLED... 3
tiniakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή γράφτηκαν πολλά και σήμερα είδα την τηλεόραση σε φίλο έχω 2 πράγματα να πω. 1)Δεν υπάρχει τηλεόραση ανεξαρτήτως μεγέθους σε αυτά τα χρήματα που να παίζει καλύτερα 2)Επειδή τρελαίνεστε με το HD READY όποιος κάτσει στα 3 μέτρα βλέποντας ελεύθερα ελληνικά κανάλια από κεραία και χωρίς να του το πουν καταλάβει ότι η τηλεόραση δεν είναι full hd τον κερνάω καφέ στην Τήνο με τα εισιτήρια πληρωμένα από εμένα. 2
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή γράφτηκαν πολλά και σήμερα είδα την τηλεόραση σε φίλο έχω 2 πράγματα να πω. 1)Δεν υπάρχει τηλεόραση ανεξαρτήτως μεγέθους σε αυτά τα χρήματα που να παίζει καλύτερα 2)Επειδή τρελαίνεστε με το HD READY όποιος κάτσει στα 3 μέτρα βλέποντας ελεύθερα ελληνικά κανάλια από κεραία και χωρίς να του το πουν καταλάβει ότι η τηλεόραση δεν είναι full hd τον κερνάω καφέ στην Τήνο με τα εισιτήρια πληρωμένα από εμένα. Κάποιος δεν έχει δει ποτέ του full HD. Σε αυτό που λέει δε νομίζω ότι μπορείς να δεις και μεγάλη διαφορά πάντως! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα