Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ φιλε που δεν γεννηθηκα παντογνωστης!

Αυτό λέει και ο anonymous.

Απο τη στιγμή που δε γνωρίζεις πως στήνεται ένα σύστημα καλύτερα να το κάνει κάποιος που γνωρίζει για να μην κλαις τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Σορρυ φιλε που δεν γεννηθηκα παντογνωστης!

Σου απάντησαν ήδη τα παιδιά από πάνω. Ήδη μια φορά έκανες τη βλακεία (νταξει, όχι εσύ, ο φίλος σου) και παραλίγο να τη φορτώσεις στον τεχνικό. Είναι κρίμα να το κάνεις 2η φορά. Κανείς δε γεννήθηκε παντογνώστης, όλοι μαθαίνουμε. Άσε να το κάνει κάποιος που ξέρει, για να μην έχεις περαιτέρω θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σου απάντησαν ήδη τα παιδιά από πάνω. Ήδη μια φορά έκανες τη βλακεία (νταξει, όχι εσύ, ο φίλος σου) και παραλίγο να τη φορτώσεις στον τεχνικό. Είναι κρίμα να το κάνεις 2η φορά. Κανείς δε γεννήθηκε παντογνώστης, όλοι μαθαίνουμε. Άσε να το κάνει κάποιος που ξέρει, για να μην έχεις περαιτέρω θέματα.

Νομιζα πως το ελεγες ειρωνικα! :wacko:

Δημοσ.

Είναι τα πιο οικονομικά που ΑΞΙΖΟΥΝ !   Αρχικά είχα βάλει την RADEON R7 250 1GB DDR5 για κάρτα γραφικών και το σύνολο πήγαινε 280€ ! αλλά πιστεύω πως χρειάζεται μια 260X για να μπορείς να παίξεις σχετικά καλά !!

Έπρεπε να τονίσεις πιο πολύ το 5.

Κάπως έτσι RADEON R7 250 1GB DDR5.

:-(

Α και είναι GDDR5, έχει διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ενα θεμα με το desktop που οταν ανοιγε εβγαζε ενα παραθυρο οτι κατι λειπει απο το συστημα και δεν προχωρουσε για να με παει στην επιφανεια εργασιας.!

εβγαλα αλλα ξαναεβαλα στην σωστα θεση μια απο τις ραμ...

θα δω τι θα μου πει..

ισως να εχω κανει εγω το προβλημα!

Να σας πω..

Ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου ειναι ενος φιλου..

Αναβε αλαεβγαζε αυτο το παραθυρο..λεει.....κατι δεν ειναι κουμπωμενο σωστα..και ανοιξε το Pc να δει τι τρεχει..εβαλε εβγαλε κατι καρτες μου ειπε και κατι καλωδια(αλλα τα ξαναεβαλε στην θεση τους)(δεν το πολυ πιστευω,ολο και καποιο λαθος θα εχει κανει)και μετα δεν αναβε καν..εε λεει να το παμε στον τεχνικο να μας πει..και μας ειπε αυτα που σας λεω

δεν τον ειχε ανοιχτο οταν τον πειραζε

μακαρι να ειναι μονο αυτο και να την βγαλω φτηνα!

επηδη θελω να αξιοποιησω αυτο που εχω..

θα ηθελα να φτιαξω ενα Pc  για light gaming και internet..

τα παιχνιδια που θελω να παιζει με σχετικα καλα γραφικα εως παρα πολυ καλα ειναι το need for speed shift και το call of duty world at war..

[...]

με αυτα ποσο θα μου παει ??

θελω να τα παιζει αξιοπρεπως..

Υπολογισε γυρω στα 200-250 

Γιαυτο λεω να φτιαξω αυτο που εχω ηδη..

Ωραια..

Ευχαριστω.

Θα αρχισω τις αγορες ;)

ειναι λιγο εξω απο το budget μου αλλα πιστευω να μην αργησω να το στησω!

Εγώ δεν έχω καταλάβει  ποιός έχει τον υπολογιστή, ποιός τον χάλασε και ποιός θέλει να παίξει σ'αυτόν

:P

και ποιός κοροϊδεύει ποιόν. Ευτυχώς που εν τέλει μας εξομολογήθηκες πως την πατάτα την έκανε ο φίλος στον δικό του υπολογιστή :-D

• Like 6
Δημοσ.

Του φιλου το pc χαλαει αλλα αυτος το αναβαθμιζει..Τετοιους φιλους μακαρι να ειχα και εγω..

Χαχαχαχαχαχα κλαιω!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε έναν φίλο του οποίου το πσ το είχε δίπλα στην πόρτα και σε ένα ρεύμα αέρα το πέταξε στην άλλη άκρη η πόρτα και έσπασε το πλαστικό απο την βάση τις ψύξης. Και δεν έβρισκα ανταλλακτικά 478 ήταν. Αφου έφαγα όλη την αγορά και μου ζητούσανε μερικοί τρέλες τιμές.πήγα στα παλιατζίδικα και πήρα μια μητρική με επεξεργαστή παρακαλώ με σκοπό να πάρω την βάση τις ψύξης. Μου έδωσε μια ο ανθρώπου με επεξεργαστή επάνω τα οποία και τα δύο δουλεύανε μια χαρά στο αστρονομικό ποσό των 2 ευρώ και λόγο το ότι ήταν καλύτερος ο επεξεργαστής έβαλα εκείνον και ειναι μια χαρά τώρα. Και στα μεταχειρισμένα μπορεί να βρει κάτι

Sent from my RM-821_eu_italy_310

• Like 1
Δημοσ.

Έπρεπε να τονίσεις πιο πολύ το 5.

Κάπως έτσι RADEON R7 250 1GB DDR5.

:-(

Α και είναι GDDR5, έχει διαφορά.

Συμφωνώ και επαυξάνω .....

Και εσύ έπρεπε αφού θες να συμμετέχεις στο θέμα να το κάνεις με κάτι πιο ουσιαστικό ..... αντί της παραπάνω "εξυπνάδας" ...

Συνήθως, ανάλογα σε ποιο άτομο απευθύνεσαι εκφράζεσαι με τον τρόπο που πιστεύεις πως θα μπορέσει να σε καταλάβει ...

Αυτό για τον τρόπο γραφής μου.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει παιδια..

Πηρα τις απαντησεις που ηθελα,δεν υπαρχει λογος να το κρατατε πανω το θεμα

Ελεος.

(Εν το μεταξυ μονο 1ας μου εγραψε για το τι πρεπει να αγορασω)

Δεν πειραζει παιδες,καλη συννεχεια!

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια..

Πηρα τις απαντησεις που ηθελα,δεν υπαρχει λογος να το κρατατε πανω το θεμα

Ελεος.

(Εν το μεταξυ μονο 1ας μου εγραψε για το τι πρεπει να αγορασω)

Δεν πειραζει παιδες,καλη συννεχεια!

:-)

Δημοσ.

συνηθως όταν σου βγαζει μπλε οθονη γοογλαρεις το λαθος ή κανεις error check ή τρεχεις safe mode...κακως εκατσες και εβγαλες τα παντα  επειδή διαβασες στα αγγλικα ότι μπορει να φταιει κατι που εβαλες...

Περα από τα παραπανω κλασσικα  υπαρχει καποιος σε τετοιο φορουμ που πιστευει ότι μπορεις να βγαλεις οφφ τοσο ευκολα ολοκληρο υπολογιστη  και να ΜΗΝ φανει?

δηλ.να μην εχει σκασει κύκλωμα ή πυκωτης?

ακομη και ανοιχτο να ταν και να βγαλε ραμ δεν γινεται να καουν τα παντα...Απ οσο ξερω κλεινει- κανει ρεσταρτ από μονος του ο υπολογιστης...

μπορει να θελει bios reset με jumper+μπαταρια...

Τεσπα τωρα που είναι αρχη σχολειων-uni τα μαγαζια(media,hlektroniki,kotsovolos,plaisio,public,multi,eshop κτλ) βγαζουν pc με αρκετες ατοκες δοσεις τραβα παρε ένα τετοιο... αλλιως

στις αγγελιες πουλανε τετοια παλια συστηματα(cpu-mb-ram) με 50-100ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...