Προς το περιεχόμενο

Διαρροή γυμνών φωτογραφιών διασήμων από το iCloud

qwerty99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καποιες ειχαν και samsung τηλεφωνα..Τωρα εκτος αμα υπαρχει το icloud και σε android και δεν το εχω παρει πρεφα,η λαλακια δεν ειναι μονο της apple..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Καποιες ειχαν και samsung τηλεφωνα..Τωρα εκτος αμα υπαρχει το icloud και σε android και δεν το εχω παρει πρεφα,η λαλακια δεν ειναι μονο της apple..

Μην χαλάς την ονείρωξη μερικών τώρα και συ! :)

• Like 2

This could be the Apple iCloud flaw that led to celebrity photos being leaked

http://thenextweb.com/apple/2014/09/01/this-could-be-the-apple-icloud-flaw-that-led-to-celebrity-photos-being-leaked/

The vulnerability allegedly discovered in the Find my iPhone service appears to have allowed attackers to use this method to guess passwords repeatedly without any sort of lockout or alert to the target.

Once the password has been eventually matched, the attacker can then use it to access other iCloud functions freely.

με λιγα λογια, ναι μεν οι hackers χρησιμοποιησαν brute force για να ανακαλυψουν τα passwords, αλλα αυτο το κανανε ανενοχλητα επειδη λογω ενος bug του συστηματος, δεν δουλευε το οριο για τις αποτυχημενες προσπαθειες password οπως θα επρεπε κανονικα.

και αυτο το προβλημα πρεπει να υπαρχει μερες τωρα, αφου η τρυπα εκλεισε μολις σημερα. κατι που εξηγει και τον μεγαλο ογκο των leaked photos.

επομενως μην τα ριχνουμε ολα στα weak passwords, συνυπευθυνο ηταν και το icloud της Apple.

αναρωτιεμαι αν τα θυματα προβουν νομικα και κατα της Apple, περα απο τους hackers, μετα το σημερινο γεγονος. η ζημια ειναι τεραστια για να μην πεσουν αποζημιωσεις.

υγ, υποψιν οτι το flaw ειναι συνηθισμενο και μπορει να υπαρχει και σε αλλα συστηματα απο αλλες εταιρειες, επομενως οσοι εχετε ευαισθητα δεδομενα, ξερετε τι πρεπει να κανετε.

• Like 1

http://thenextweb.com/apple/2014/09/01/this-could-be-the-apple-icloud-flaw-that-led-to-celebrity-photos-being-leaked/

με λιγα λογια, ναι μεν οι hackers χρησιμοποιησαν brute force για να ανακαλυψουν τα passwords, αλλα αυτο το κανανε ανενοχλητα επειδη λογω ενος bug του συστηματος, δεν δουλευε το οριο για τις αποτυχημενες προσπαθειες password οπως θα επρεπε κανονικα.

και αυτο το προβλημα πρεπει να υπαρχει μερες τωρα, αφου η τρυπα εκλεισε μολις σημερα. κατι που εξηγει και τον μεγαλο ογκο των leaked photos.

Δεν εχει κλεισει παντου η τρυπα ασφαλειας του icloud, εχει κλεισει σιγουρα για τα us accounts.

Πχ για icloud accounts στην Ιταλια το icloud παραμενει ξεφραγο αμπελι:

Και οποιος καταλαβε καταλαβε.

yGkHT7w.jpg

Passwords, εχετε καλα passwords.

• Super Moderators

ελεγες Gi0?

Ξέχασες να πεις πως μερικές άθλιες από τις φωτό που βγήκαν, ήταν άθλιες γιατί πολύ απλά δεν ήταν από iphone! Oh wait! :P

• Moderators

ελεγες Gi0?

Ξερω γω, τι ελεγα?

Αυτο που με εκπλησσει λιγο ειναι που βγηκε αυτοματα το συμπερασμα πως δεν παιζει να ισχυει αυτο που μολις ειπες και πως μιλαμε για hacking/κενο ασφαλειας/u-name-it. Really?
Το μονο κενο ασφαλειας που μπορει να προσαψει κανεις στην Apple, ειναι που δεν κλειδωνει αυτοματα ο λογαριασμος μετα απο x αποτυχημενες προσπαθειες με τη χρηση του συγκεκριμενου script που υποτιθεται πως χρησιμοποιηθηκε. Ενας της προκοπης κωδικος που δεν ειναι στις αφιλοτιμες ετοιμες λιστες που κυκλοφορουν κατα εκατονταδες, αχρηστευει και την συγκεκριμενη επιθεση.

Α, ναι. Does not compute, αυτο ελεγα.

• Like 2

Α, ναι. Does not compute, αυτο ελεγα.

και απο οτι φαινεται επιβεβαιωνεται.

επομενως, οχι, οι "ονειρωξεις" καποιων απο εμας δεν φαινεται τελικα να διαψευδονται.

το διασκεδαζω πιο πολυ τωρα.  :-D

Ναι, ας πούμε πως πουλάει σεξ. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό. Δηλαδή επειδή εσύ είσαι τσομπάνης και πουλάς γάλα εγώ έχω το δικαίωμα να μπω στο μαντρί σου και να αρμέξω τα πρόβατα μόνος μου;

Για το υπόλοιπο, sorry που θα το πω ωμά αλλά εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι όσα δε φτάνει η αλεπού. Ακόμα και για τσόλια επιπέδου Τζούλια και Σάσα Μπάστα να μιλούσαμε, πάλι θα είχαν το δικαίωμα να γκρινιάξουν όσο ακριβώς το έχω και γω που τις λέω τσόλια.

Η γκόμενα είναι χαζή και άχρηστη, χαίρεται πάρτυ λεφτά και ξέφρενη ζωή επειδή της χάρισε τα γονίδια η φύση ενώ αυτή δεν έκανε τίποτα, και τώρα που είναι δημόσιο πρόσωπο και έπαθε νίλα χαιρόμαστε γιατί ισορρόπησε το παγκόσμιο κάρμα. Yawn.

Επανερχομαι. Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν πληρωθηκε; Αν παρει μια αποζημιωση Χ εκατομμυριων ολα θα ειναι οπως πριν και το brandname της αποκατεστημενο; 

Οσο για την παροιμια, εβαλα την φραση "Εχει μια ανετη ζωη, οπως την θεωρει εκεινη

Την φραση "ας πουμε οτι πουλαει σεξ" δεν την δεχομαι γιατι δεν υπαρχει αντιρρηση οτι το κανει

"Κανονικες" Φωτογραφιες για να ξερουμε για τι μιλαμε.

Τελευταιο. 

Δεν ασχολουμαι με την kate upton τυχαια. Για τα υπολοιπα κοριτσια εχω σοβαρους ενδοιασμους και με ενοχλει αλλα οχι για αυτη. Εστω και μονη της, στο μπανιο της, η kate και καθε kate upton, δεν ξερει οτι επειδη ασχολειται με κατι αρκετα δυσκολο στον χειρισμο οτι καποτε μπορει να βγει παραεξω κατι παραπανω που δεν θελει; Εγω αυτο το θεωρω το Κοστος του επαγγελματος. Εχει συμβιβαστει με τους κινδυνους

@gavros10

τα εχεις μπλεξει λιγο. εχεις δει τις leaked φωτος της Kate Upton? εδω δεν μιλαμε για λιγο παραπανω βυζι και κωλομερι, αλλα για πολυ ιδιαιτερες στιγμες με το ταιρι της και απεικονισεις απο τα πιο αποκρυφα σημεια του σωματος της, που δεν εχουμε δει σε καμια απο τις επαγγελματικες φωτογραφιες της.

κανεις λαθος που πας να εξισωσεις τις επαγγελματικες ημι-γυμνες φωτος τις με αυτες που διερευσαν. δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.

το δικιο το εχει η Kate και καλως να παει να κυνηγησει τους θυτες.

• Like 1

Επανερχομαι. Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν πληρωθηκε; Αν παρει μια αποζημιωση Χ εκατομμυριων ολα θα ειναι οπως πριν και το brandname της αποκατεστημενο;

Όχι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν επέλεξε να κάνει αυτό που έγινε. Δεν ξέρω γιατί δε συνεννοούμαστε. Τα λεφτά μπαίνουν στην κουβέντα μόνο και μόνο επειδή εσύ είπες "όταν κάνει αφίσες" κλπ και είπα ότι εκεί το κάνει εν γνώση της για τα λεφτά.

Την φραση "ας πουμε οτι πουλαει σεξ" δεν την δεχομαι γιατι δεν υπαρχει αντιρρηση οτι το κανει

"Ας πούμε" = "για τις ανάγκες της συζήτησης δε χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να εξετάσουμε αν πουλάει sex ή όχι, είμαι διατεθειμένος να το δεχτώ είτε είναι γεγονός είτε δεν είναι".

Τελευταιο. 

Δεν ασχολουμαι με την kate upton τυχαια. Για τα υπολοιπα κοριτσια εχω σοβαρους ενδοιασμους και με ενοχλει αλλα οχι για αυτη. Εστω και μονη της, στο μπανιο της, η kate και καθε kate upton, δεν ξερει οτι επειδη ασχολειται με κατι αρκετα δυσκολο στον χειρισμο οτι καποτε μπορει να βγει παραεξω κατι παραπανω που δεν θελει; Εγω αυτο το θεωρω το Κοστος του επαγγελματος. Εχει συμβιβαστει με τους κινδυνους

Με την ίδια λογική καλό ψόφο π.χ. στους ανθρακωρύχους που πεθαίνουν σε ατύχημα. Αφού είχαν συμβιβαστεί με τους κινδύνους.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...