Προς το περιεχόμενο

Διαρροή γυμνών φωτογραφιών διασήμων από το iCloud

qwerty99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Οπότε για να καταλάβω, τράβηξαν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες τους εαυτούς τους, τις ανέβασαν στο iCloud(γιατί είναι πολύ σημαντικές και δεν πρέπει να χαθούν κατά τύχη) και μετά κάποιοι κάπως πήραν αυτές τις φώτο από το iCloud και τις διέθεσαν στο ευρή κοινό.

Άρα τα προβλήματα μας είναι 2:

1. Το iCloud μπορεί να μην έχει καλή ασφάλεια με αποτέλεσμα την εύκολη υποκλοπή αρχείων(κάτι ξέρω που χρησιμοποιώ mega)
  2. Οι διάσημοι είναι τόσο ηλίθιοι που ανεβάζουν τις φώτο τους στο cloud. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις ανεβάσουν απευθείας στο fb, με private δικαιώματα για να τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι.
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε για να καταλάβω, τράβηξαν γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες τους εαυτούς τους, τις ανέβασαν στο iCloud(γιατί είναι πολύ σημαντικές και δεν πρέπει να χαθούν κατά τύχη) και μετά κάποιοι κάπως πήραν αυτές τις φώτο από το iCloud και τις διέθεσαν στο ευρή κοινό.

• Το iCloud μπορεί να μην έχει καλή ασφάλεια με αποτέλεσμα την εύκολη υποκλοπή αρχείων(κάτι ξέρω που χρησιμοποιώ mega)
  • Οι διάσημοι είναι τόσο ηλίθιοι που ανεβάζουν τις φώτο τους στο cloud. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις ανεβάσουν απευθείας στο fb, με private δικαιώματα για να τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι.

Και εγω μονο mega χρησιμοποιω που δινει 50gb free.Το icloud περιμενα να ειναι τρυπιο αλλα οχι και ετσι.

• Like 1

Δεν είναι γνωστό αν προκείται για κενό ασφαλείας ή απλά θέμα γελοίων passwords (μάλλον το 1ο, μιας και πρόκειται για 101 άτομα)

Το πιο πιθανό ειναι ότι είχαν ενεργοποιήσει το icloud μάλλον κατά λάθος (όπως οι περισσότεροι χρήστες iphone & ipad, που ούτε ξερουν τι κάνει ή οτι ανεβάζει από default τα πάντα). Βγάζει συνεχώς μηνύματα ενεργοποίησης παντού αν το έχεις στο off. Ετσι την πάτησα και εγώ και σοκαρίστηκα όταν είδα ότι το Ipad air είχε ανεβάσει PDF της δουλειάς μου μεγεθους 4GB (το κατάλαβα μόνο μετά απο μήνυμα ότι είχε γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος !!!)

• Το iCloud μπορεί να μην έχει καλή ασφάλεια με αποτέλεσμα την εύκολη υποκλοπή αρχείων(κάτι ξέρω που χρησιμοποιώ mega)
  • Οι διάσημοι είναι τόσο ηλίθιοι που ανεβάζουν τις φώτο τους στο cloud. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις ανεβάσουν απευθείας στο fb, με private δικαιώματα για να τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι.
  • Like 2

Οι διάσημοι είναι τόσο ηλίθιοι που ανεβάζουν τις φώτο τους στο cloud. Θα μπορούσαν κάλλιστα να τις ανεβάσουν απευθείας στο fb, με private δικαιώματα για να τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι.

Τι νόημα θα' χε αυτό τότε; ;)

Τραβάτε με και ας κλαίω, είναι η ιστορία.

Επίσης απ' ότι βλέπω, μακράν καλύτερη η Blake Lively  :wub: 

• Like 1

Θεμα password αποκλειετε να ειναι.Μιλαμε για 101 περιστατικα και αυτα μονο απο διασημους.Φανταστειτε ποσοι την εχουν πατησει και δεν το ξερουν.

• Like 1

βασικα, πρεπει να ευχαριστησουμε την Apple μετα απο αυτο το φιασκο με το icloud. για δυο λογους:

1.αποδεικνυεται ξανα ποσο ανασφαλη ειναι τα προσωπικα μας δεδομενα στην σημερινη ψηφιακη εποχη, ειδικα τωρα που πλεον τα παντα ανεβαινουν στο νεφος.

πρεπει να καταλαβουμε πως αυτες οι online υπηρεσεις δεν ειναι απολυτα αξιοπιστες, και παντα υπαρχει το ρισκο τα προσωπικα δεδομενα μας να βρεθουν εκτεθειμενα.

επομενως πρεπει να παιρνουμε οι ιδιοι καποια εξτρα μετρα για να αποφυγουμε αυτο το ασχημο ενδεχομενο. οπως κρυπτογραφηση, αποθηκευση σε ξεχωριστο σκληρο και οχι σε cloud για τα σημαντικα δεδομενα, κτλ.

καλο το cloud και το online αλλα θελουν προσοχη.

2.Σημερα εγκαινιαστηκε η Fappening Day.  :devil:

• Like 8

Αν ηταν 101 άγνωστοι άνθρωποι δεν θα έτρεχε μία.

Τώρα μαλλον θα φάει μια συλλογική μήνυση από celebrities.

Τέτοιο bad publicity είχε χρόνια να φάει μια εταιρεια. Και ιδίως με το iΤουβλο να ερχεται σε λίγες ημέρες, ότι χειρότερο για την πλέον αλαζονική @pple

• Like 1

Θεμα password αποκλειετε να ειναι.Μιλαμε για 101 περιστατικα και αυτα μονο απο διασημους.Φανταστειτε ποσοι την εχουν πατησει και δεν το ξερουν.

ειναι θεμα hacking η καποιος μεσα απο την Apple που ειχε προσβαση στο δικτυο τους, εκανε την λαμογια;

μου κανει εντυπωση που ειχε τον χρονο να κατσει να βρει,να κατεβασει και να αρχειοθετησει τοσες πολλες celebs ξεχωριστα.

ναι αλλά κάπως πρέπει να δωθεί και το link στον λαό για να είναι 100% official day

γκουγκλαρε για fappening. θα τις βρεις ολες μαζεμενες εκει. οπως και καποια βιντεακια. ο original leaker ειπε στο 4CHAN πως θα ανεβασει και αλλο υλικο στις 1.00 ESΤ.  :devil:

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...