firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω Rhona Mitra στο δεύτερο κύμα. Πως και δεν βγήκε καμιά Ελληνίδα star να απαιτήσει και αυτή χακάρισμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Έβγαζα και εγώ nude photos, για να παρακολουθώ την δίαιτά μου. Τις θέλει κανείς; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Έβγαζα και εγώ nude photos, για να παρακολουθώ την δίαιτά μου. Τις θέλει κανείς; Ελπίζω η παρέμβασή σου να τους ηρεμήσει για λίγο, γιατί ήμουν έτοιμος να το κλειδώσω για μερικές ώρες ώστε να κάνουν κάνα κρυο ντους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μείνει στην Ιστορία: Remember, remember the 1st of September. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως είναι περίεργο και ύποπτο ταυτόχρονα πως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες! Ποια υπηρεσία ακριβώς "παραβιαστηκε", αν ήταν μόνο το θέμα των αδύναμων κωδικών το πρόβλημα, γιατί μερικές φωτό δεν είναι από iphone, γιατί υπάρχουν και videos, γιατί υπάρχουν και default files από dropbox κλπ κλπ κλπ... Εν τω μεταξύ κάθε φορά που το Gmail και το icloud μου ζητάει τα steps για το 2step verification και εκνευρίζομαι, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως είναι περίεργο και ύποπτο ταυτόχρονα πως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες! Ποια υπηρεσία ακριβώς "παραβιαστηκε", αν ήταν μόνο το θέμα των αδύναμων κωδικών το πρόβλημα, γιατί μερικές φωτό δεν είναι από iphone, γιατί υπάρχουν και videos, γιατί υπάρχουν και default files από dropbox κλπ κλπ κλπ... Το πιο πιθανό είναι να είχαν και ίδιο email και ίδιο κωδικό παντού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι από πολλές υπηρεσίες. Λογικά με του που έβρισκαν το password για μία δοκίμαζαν σε άλλες. Με το που τσιμπούσαν το password από i-τέτοιο το δοκίμαζαν στο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν αποδειχτεί ότι είναι από το iCloud, που πολύ πιθανό το βλέπω γιατί όλες κρατάνε iphonια, προβλέπω μαύρες μέρες για την Apple... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μαυρες θα κανει μονο αν πεσει καμια μαζικη αγωγη απο τα θυματα. κατα τα αλλα, η κατασταση θα παραμεινει ως εχει μεχρι την επομενη μεγαλη διαρροη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μαυρες θα κανει μονο αν πεσει καμια μαζικη αγωγη απο τα θυματα. Μπα, τα περισσότερα από τα "θύματα" μπορεί να το δουν και ...θετικά! Μην παραξενευτείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα, τα περισσότερα από τα "θύματα" μπορεί να το δουν και ...θετικά! Μην παραξενευτείς... εκτός από μια τύπισσα που τραυματίστηκε στο μάτι κατά την διαδικασία.. δεν βλέπει καλά αυτή. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει φόβος για τις εταιρίες. Κάπου θα υπάρχει "κάτι" στους όρους χρήσης. Η Apple ενεργοποιεί το i-τέτοιο χωρίς να ενημερώνει τον χρήστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα, τα περισσότερα από τα "θύματα" μπορεί να το δουν και ...θετικά! Μην παραξενευτείς... εξαρταται. πχ νομιζω η εικονα της JLAW εχει ζημιωθει ανεπανορθωτα υστερα απο αυτο, παρολο που σιγουρα η δημοτικοτητα της εχει εκτιναχθει στα υψη αυτη την στιγμη. αλλο να εισαι η αγαπημενη των κριτικων, και αλλο απο σημερα να εισαι η αγαπημενη της παλαμης. Δεν νομίζω να υπάρχει φόβος για τις εταιρίες. Κάπου θα υπάρχει "κάτι" στους όρους χρήσης. Η Apple ενεργοποιεί το i-τέτοιο χωρίς να ενημερώνει τον χρήστη; νομιζω το cloud sync ερχεται συνηθως opt-in σε ολες τις online υπηρεσεις, ανεξαρτητως πλατφορμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει φόβος για τις εταιρίες. Κάπου θα υπάρχει "κάτι" στους όρους χρήσης. Η Apple ενεργοποιεί το i-τέτοιο χωρίς να ενημερώνει τον χρήστη; η apple και κάθε apple ενεργοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες / feature της αυτόματα γιατί καλώς η κακώς ο μέσος όρος των χρηστών προϊόντων software και τεχνολογίας είναι καθυστερημένοι. Δεν έχει νόημα να αναπτύξεις τρομερά και πανάκριβα σε RnD features για να μην μπορεί να τα ανακαλύψει ποτέ ο κάθε πίθηκος με ένα πληκτρολόγιο / τηλέφωνο. Όλη η βιομηχανία software κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκανε τρόπο να φρενάρουν την Αpple λέτε να είναι δάκτυλος της samsung η όλη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις