Προς το περιεχόμενο

42" tv μεχρι 350ε

lostresam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,βρισκομαι σε αναζητηση τηλεορασης για το δωματιο μου μιας και η 32αρα μου φαίνεται καπως λιγη πλεον

αυτα που ψαχνω στη tv ειναι :

- "πολλα" hz μιας και κ βλεπω πολυ μπαλα και θελω οσο το δυνατον ομαλοτερη απεικόνιση

- ενσωματωμένο player που να υποστηριζει ολα τα φορματ επειδη περναω συνεχεια ταινιακια μεσω usb

- λεπτο παχος αλλα κ μικρο πλαισιο,γενικα ενα καλο design 

Αν υπαρχει καποια πολυ καλη προταση θα δωσω 20-30 παραπάνω αν αξιζει αλλα μεχρι εκει.

μεχρι στιγμης κοιταζα αυτη εδω

Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συγκεκριμένη LG, 50Hz πραγματικά έχει.

Βέβαια με τέτοιο όριο, δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Για κοίτα και αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/4867088/Samsung-UE40H5000.html

τι εννοεις? δεν 100αρα δηλαδη που γραφει?

Τα διαφημιζόμενα Hz δεν είναι ποτέ τα πραγματικά, δηλαδή αυτά του panel, αλλά αυτά του εσωτερικού επεξεργαστή του σήματος. Αυτή η τακτική έχει προκύψει για λόγους εντυπωσιασμού των καταναλωτών.

Όταν το panel είναι 50Hz, και ο εσωτερικός επεξεργαστής του σήματος είναι 50Hz, τότε βλέπεις την εικόνα όπως είναι, άντε με κανένα απλό φίλτρο βελτίωσης. Εάν ο εσωτερικός επεξεργαστής του σήματος είναι 100Hz ή και 200Hz, σε τελική ανάλυση η προβαλλόμενη εικόνα είναι και πάλι 50Hz, απλώς είναι ελαφρώς βελτιωμένη σε σχέση με την αρχική εικόνα.

Αυτό που κάνει μεγάλη διαφορά είναι να είναι το panel 100Hz, ακόμα και εάν έχει εσωτερικό επεξεργαστή 100Hz, πόσο μάλλον εάν έχει εσωτερικό επεξεργαστή 200Hz, όπου έχεις σχεδόν τη βέλτιστη δυνατή εικόνα. Από εκεί και πέρα εάν ο εσωτερικός επεξεργαστής του σήματος είναι 400Hz ή και 600Hz, η εικόνα είναι μεν θεωρητικά καλύτερη, αλλά αλίμονο και εάν έχει οπτική διαφορά από την προηγούμενη.

Υπάρχουν και πανάκριβα panel 200Hz, που ίσως και να κάνουν κάποια διαφορά σε active 3D, αλλά δεν αξίζει καν να ανοίξουμε συζήτηση για αυτά, μιας και προς το παρόν, για φυσιολογικές καταστάσεις, τα καλά panel 100Hz είναι υπεραρκετά.

καλησπερα παιδια κ παλι,ειμαι ακομα στην αναζητηση tv,ομως τωρα φιλος του αδερφου μου μου πουλαει την δικια του 42αρα για 150ε!

το μοντελο ειναι το 42CS460

Τι λετε αξιζει? εχει κ ενα χρονο ακομα εγγυηση..

σε σχέση με την αρχική lg, η samsung (που προτείνει ο kostas_dr) είναι καλύτερη ή είναι στα ίδια οπότε μπαίνει το θέμα της προσωπικής προτίμησης?
επίσης έχει κάποια διαφορά το πάνελ της από αυτή τη samsung http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue40h5500aw-40-smart-led-full-hd/prod6290044pp/στα 399? Είμαι στην αναζητηση 40αρας και αυτές οι 3εις φαίνονται πάνω κάτω ίδιες.
Πιστευω και ο ts λογικά σε κάποια απο αυτές θα κινηθεί, δε βρήκα κάτι αλλο σε αυτη τη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...