Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα/Καλημέρα. Εδώ και καιρώ σκέφτομαι πιο από τα δύο να πάρω,Alcatel Onetouch Idol 2 mini s ή Galaxy Ace 3 ; Ξέρω οτι το alcatel έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά επίσεις ξέρω και οτι τα alcatel γενικά βγάζουν σοβαρά προβλήματα σαν κινητά,όπως το να μην δουλεύει το touch σωστά κλπ(ελαττωματικά). Ουσιαστικά θέλω ένα 4G smartphone έως 170 €. Άμα πάρω το samsung θα είναι καθαρά και μόνο για την μάρκα,ενώ άμα πάρω το alcatel θα είναι μόνο για αυτά που προσφέρει.Έχει κανείς από εσάς το Onetouch Idol 2 mini S για να μου πει γνώμες; Αληθεύει οτι μπορεί να χαλάσει κάτι πάνω του μέσα σε 1 μήνα και να τρέχω σε εγγυήσεις; Το κινητό θέλω να μου βγάλει έναν χρόνο τουλάχιστον...
lostresam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 εχει φιλος μου αλκατελ συγκεκριμενα το πρωτο idol,κοντα 2 χρονια κ δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα,και εφοσον θα εχεις εγγυηση μη φοβασαι κατι.. αποψη μου να δεις και το moto g της motorola με καλυτερη οθονη,αναβαθμισεις,καλυτερο επεξεργαστη. τα μονα μειον ειναι οτι δεν περνει microsd (ενσωματωμενη 8gb) και η καμερα ειναι 5mp αντι 8 του alcatel. μακρια απο αυτες τις σαβουρες της σαμσουνγ...
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο αλλά ίσως να κάνω αυτό που λες...για moto g δεν το σκέφτομαι γιατί δεν έχει 4G(η τουλάχιστον είναι πιο ακριβή η έκδοση 4G).Απλά έχω ακούσει οτι ακόμα και ελαττωματικό να είναι ίσως να μην μου το αλλάξουν, για αυτό είμαι τόσο σκεπτικός.
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ανεβαίνει η τιμή μετά και δεν τα διαθέτω τόσα...δεν έχει κανένας alcatel να πει άμα κράτησε;
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To 4g γιατι το θελεις; Δεν σου αρκει το HSDPA (3.5g+) που φθανει τα ~21-35mb/sec? (σπιτι σου λογικα εχεις πιο αργη adsl συνδεση, θελεις τοσο γρηγορη στο κινητο; Δεν σκεφτεσαι οτι επειδη τα κινητα που κοιτας ειναι πιο αργα απο το moto g θα φορτωνουν πιο αργα τις σελιδες παρολο που ειναι 4g? Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από haHa
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 moto g και alcatel έχουν ίδιους επεξεργαστές.Το moto g επίσεις έχει και καλύτερη οθόνη++ αλλά κάνει 190 ευρό. Εγώ θέλω ως 160 πες το πολύ...οπότε ρωτάω alcatel ή samsung ;δεν είχα ποτέ μου καμία από τις δύο μάρκες, για αυτό ρωτάω.
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 moto g και alcatel έχουν ίδιους επεξεργαστές.Το moto g επίσεις έχει και καλύτερη οθόνη++ αλλά κάνει 190 ευρό. Εγώ θέλω ως 160 πες το πολύ...οπότε ρωτάω alcatel ή samsung ;δεν είχα ποτέ μου καμία από τις δύο μάρκες, για αυτό ρωτάω. Το moto g κανει κατω απο 160€. Το οτι εχουν ιδιους επεξεργαστες, δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο γρηγορα. Το moto g τρεχει pure android και ειναι ετσι πιο γρηγορο. To moto g θα παρει επισης και την επομενη εκδοση android(5.0) , που ειναι ακομα πιο ελαφρια και θα το κανει καομα πιο γρηγορο. Επισης, ενας απο τους λογους που το moto g εχει αλλη αισθηση ταχυτητας ειναι οτι εχει πολυ γρηγορο storage(που συγκρινεται μονο με high end κινητα) , σε αντιθεση με τα αλλα κινητα παρομοιου budget που εχουν φθηνο-αργο storage και ετσι εχουν χειροτερη εμπειρια χρησης: Τελος, το moto g εχει μακραν την πιο γρηγορη μνημη(την εσωτερική 8gb εννοω) σε αυτην την κατηγορία και για αυτο παει νερακι κ δεν κομπιαζει πουθενά , ενω ολα τα υπόλοιπα σε αυτην την κατηγορια εχουν αργη κ εχουν τις καθυστερησεις τους. Ειναι ενας απο τους λογους που ειναι smooth και δινει την αισθηση ταχυτερου κινητου σε σχεση με αλλα κινητα που φορανε παρομοιο επεξεργαστη. Αυτα ειναι σημαντικα πραγματα που δεν φαίνονται στα specs. http://www.anandtech.com/show/7586/motorola-moto-g-review/4 (φαινεται χαρακτηριστικα οτι ακομα και η ταχυτητα της εσωτερικης μνημης του moto g παιζει μπαλα σε αλλη κατηγορια και κονταροχτυπιεται με high end συσκευες) ------------------------------------------ Kαι επαναλαμβανω: To 4g γιατι το θελεις; Δεν σου αρκει το HSDPA (3.5g+) που φθανει τα ~21-35mb/sec?
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν είπα οτι το moto g κάνει 190 είπα για το 4G...το οποίο το θεωρώ απαραίτητο στην σημερινή εποχή μιας και όλο και μεγαλώνει η πληθυσμιακή κάλυψη...παιδιά θέλω γνώμες για alcatel idol 2 mini s όχι να μου αλλάξτε την γνώμη για κάτι το οποίο έχω αποφασίσει ήδη.
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν είπα οτι το moto g κάνει 190 είπα για το 4G...το οποίο το θεωρώ απαραίτητο στην σημερινή εποχή μιας και όλο και μεγαλώνει η πληθυσμιακή κάλυψη...παιδιά θέλω γνώμες για alcatel idol 2 mini s όχι να μου αλλάξτε την γνώμη για κάτι το οποίο έχω αποφασίσει ήδη. Για αυτο σε ρωταω γιατι το χρειαζεσαι το 4g σε ενα τηλεφωνο που θα ειναι πιο αργο και με χειροτερη οθονη(αρα με χειροτερη εμπειρια χρησης); To 4g γιατι το θελεις; Δεν σου αρκει το HSDPA (3.5g+) που φθανει τα ~21-35mb/sec? (σπιτι σου λογικα εχεις πιο αργη adsl συνδεση, θελεις τοσο γρηγορη στο κινητο; )
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί το 4G είναι 4G φίλε μου.Και δεν δίνω πάνω από 160 euro
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί το 4G είναι 4G φίλε μου.Και δεν δίνω πάνω από 160 euro Καταλαβα. Δεν σου φθανουν ~21mb/sec του 3.5g και θελεις κατι πιο γρηγορο...(παρολο που στο σπιτι σου εχεις πιο αργη συνδεση κατα πασα πιθανοτητα) Kαι ολα αυτα σε ενα τηλεφωνο με μετρια οθονη και σχετικα αργο. Φυσικα με ελαχιστα data στο συμβολαιο/καρτα. (ενδεικτικα αν εχεις 1gb δεδομενα απο την εταιρια κινητης και θελεις να εκμεταλλευτεις το 4g, θα τα εχεις καταναλωσει ολα σε περιπου 3 λεπτα.) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από haHa
Delas.46 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλο ρωτάω και άλλο απαντάς φίλε μου Αρκετές ανούσιες απαντήσεις πείρα (κλειδώστε το θέμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις