Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας! Είμαι σίγουρος πως έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές αυτό το θέμα, αλλά δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Θα ήθελα να αγοράσω έναν νέο υπολογιστή, περισσότερο για να παίζω games ( πχ diablo3,tera rising και ίσως path of exile και LoL ), αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να αγοράσω desktop ή laptop. Γενικά, θα ήθελα να αγοράσω έναν υπολογιστή με 600 και κάτω. Για ποιο λόγο θέλω laptop : 1. Είναι πολύ βολικά. 2. Μπορώ να τα μεταφέρω όπου και αν πάω. 3. Μπορώ να παίξω τα games που ανέφερα παραπάνω σε medium settings, επειδή μπορεί να μην αντέξει ένα laptop τα high settings για πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν προβλήματα. 4. Χρειάζεται μόνο ένα ποντίκι. Το κακό είναι πως με τον καιρό μπορεί να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα. Για ποιο λόγο θέλω desktop : 1. Επειδή μπορώ να παίξω τα games που ανέφερα παραπάνω σε πολύ καλά γραφικά, χωρίς να φοβάμαι μην εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, αφού θα μπορώ να '' λύσω '' τον πύργο όποτε θέλω και να τον αναβαθμίσω. 2. Επειδή μπορώ να βρω ένα καλό desktop με λίγα λεφτά. 3. Άμα χαλάσει το πληκτρολόγιο μπορώ απλά να αγοράσω ένα άλλο, ενώ σε ένα laptop θα είναι πολύ πιο σοβαρό αν χαλάσει το ενσωματωμένο του πληκτρολόγιο. Το κακό είναι πως δεν μπορώ να το μεταφέρω εύκολα από εδώ και από εκεί. Επίσης, αφού έχω μόνο 600 ευρώ, θα πρέπει με αυτά τα λεφτά να αγοράσω και οθόνη και πληκτρολόγιο και ποντίκι και ηχεία. Το οποίο δεν θα με βοηθήσει στο να αγοράσω ένα δυνατό desktop. Με λίγα λόγια, μου αρέσει να παίζω pc games πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο επειδή έχω '' μπλεχτεί '' πάρα πολύ. Ευχαριστώ!! Επιπλέον, ξέχασα να το γράψω πριν. Ένα laptop που κάνει 600 ευρώ έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά, ενώ ένας πύργος με 600 ευρώ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν γίνεται να αγοράσω έναν πύργο με 600 ευρώ, επειδή μετά δεν θα μου μείνουν λεφτά για τα περιφερειακά και ένας πύργος με 400 ευρώ είναι άκυρος μπροστά σε ένα laptop με 600 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι !
Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σας παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε;
Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες; Δηλαδή, ποιος είναι ο λόγος που μου προτείνεις να αγοράσω ένα laptop;
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν το θες για να το μεταφερεις απο πολη σε πολη για παραδειγμα οπως Π.Χ κανουν καποιοι φοιτητες και το θες μονο για το σπιτι παρε desktop μην εχεις ψευτικες ελπιδες οτι θα σε βολεψει ενα λαπτοπακι με 17αρα το πολυ οθονη και μια αναλυση της πλακας. λαπτοπ - δεν παιρνει αναβαθμιση (εκτος απο τα κλασσικα) -ζεστενονται πολυ -με 600 ευρω δεν κανεις δουλεια για gaming. -αν σου πεσει υγρο παει...ενω αν σου πεσει στο πληκτρολογιο του desktop απλα αγοραζεις νεο. +17" μαξ πολυ μικρη για gaming +φορητοτητα Deskotop +κανεις οποτε θες οτι θες αναβαθμιση +δυνατοτερο σε ολους τους τομεις +οθονη φουλ hd 22", 23 ή οσες θες. - δεν υπαρχει φορητοτητα . Οσο για το ποντικι πληκτ ηχεια με ενα 50αρικο καθαριζεις. Για ριξε μια ματια case http://www.skroutz.gr/s/3918357/Cougar-Spike.html cpu http://www.skroutz.gr/s/2645720/AMD-Athlon-II-X4-750K-Box.html mobo http://www.skroutz.gr/s/4046484/Asus-A88XM-Plus.html ram http://www.skroutz.gr/s/317350/G-Skill-F3-12800CL9D-8GBXL.html psu http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html hdd http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html vga http://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html monitor http://www.skroutz.gr/s/4747987/Philips-234E5QDAB.html Συνολο 607 ευρω βαλε και ενα 20αρι και παρε ποντικι πληκτρολογιο. Υ.Γ η οθονη εχει ενσωματωμενα ηχεια!
atrwtos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για games desktop εννοείται!...αλλά αν πρόκειται έτσι όπως το θέτεις για θέμα χρημάτων ε laptop
Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ηyphen, εκτός από αυτά που μου πρότεινες, θα ήταν αναγκαίο να αγόραζα και ένα Case Fan ; Δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά πιστεύω είναι χρήσιμο εφόσον παρέχει αερισμό στον υπολογιστή. Επίσης, επειδή φοβάμαι να στο δέσω μόνος μου, πόσο θα μου πάρει να το δώσω σε κάποιον ειδικό να το δέσει για εμένα;
Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και κάτι άλλο . . . Τελικά, θα αγοράσω έναν υπολογιστή σε 1-2 εβδομάδες επειδή περιμένω μήπως βγει κάποια μαθητική προσφορά. Όμως, αν αγοράσω τα κομμάτια ένα-ένα, σε 2 εβδομάδες για παράδειγμα, θα υπάρχουν ακόμα στα καταστήματα, έτσι; Ειδικά, στο TechStores και στο Polytope. 1
Hyphen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ηyphen, εκτός από αυτά που μου πρότεινες, θα ήταν αναγκαίο να αγόραζα και ένα Case Fan ; Δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά πιστεύω είναι χρήσιμο εφόσον παρέχει αερισμό στον υπολογιστή. Επίσης, επειδή φοβάμαι να στο δέσω μόνος μου, πόσο θα μου πάρει να το δώσω σε κάποιον ειδικό να το δέσει για εμένα; Το κουτι που σου προτεινω εχει ηδη εναν μεσα στην πισω μερια. Εσυ μπορεις να παρεις αλλον εναν για μπροστα αν θες. Αν το δωσεις να στο φτιαξουν εξω δεν ξερω ποσο κοστιζει αλλα σιγουρα θα ειναι 30-50 ευρω. Πηγαινε σε κανα φιλο σου να στο κανει καλυτερα. Και κάτι άλλο . . . Τελικά, θα αγοράσω έναν υπολογιστή σε 1-2 εβδομάδες επειδή περιμένω μήπως βγει κάποια μαθητική προσφορά. Όμως, αν αγοράσω τα κομμάτια ένα-ένα, σε 2 εβδομάδες για παράδειγμα, θα υπάρχουν ακόμα στα καταστήματα, έτσι; Ειδικά, στο TechStores και στο Polytope. ναι ρε συ θα υπαρχουν τα κομματια.
Teojesper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τσέκαρε αυτό είναι από τα eshop οπου έχουν δωρεάν συναρμολόγηση CPU M/B GPU RAM PSU CASE HDD 400 ευρώ το tower monitor keyboard/mouse αν θες και κάποιο headset στο 15άρικο πάμε στα 600
BabisTs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν η επιλογή σου είναι τα games πάρε ένα desktop και θα το ευχαριστηθείς.Το laptop για μένα σε περιορίζει στα games. Η οθόνη είναι με ενσωματωμένα ηχεία:
Buenos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ, όμως τι θα γίνει και με το λογισμικό; Δεν θα κάνει 80 ευρώ ξέρω γω; Και τι εννοείς όταν λες πως από το eshop θα έχω δωρεάν συναρμολόγηση; Θα πάω στο κατάστημα, θα αγοράσω όλα τα hardware και θα ζητήσω να το συναρμολογήσουν; Πρώτα απ'όλα, κατέληξα στο να αγοράσω αυτά που μου προτείνει ο Hyphen, επειδή μου φαίνονται καλύτερα και σε πολύ καλές τιμές. Δεύτερον, αφού στα καταστήματα e-shop έχουν δωρεάν συναρμολόγηση, θα πάω σε ένα από τα καταστήματα και θα αγοράσω από εκεί ένα λογισμικό, το οποίο ήδη έψαξα και βρήκα, και μετά θα τους ζητήσω να τα συναρμολογήσουν όλα εκείνη τη στιγμή. Όσον αφορά το Monitor,θα περιμένω κάποια προσφορά. Πληκτρολόγιο και ποντίκι θα αγοράσω με 20 ευρώ το πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που με βοηθήσατε !
Physiciant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το eshop δεν είναι κατάστημα που μπαίνεις μέσα, παίρνεις το καλαθάκι και ψωνίζεις. Η αγορές γίνονται online απ' site συμπληρώνοντας τη φόρμα η οποία έχει την επιλογή συναρμολόγηση απ' το κατάστημα η οποία και είναι δωρεάν. Μη περιμένεις να στο συναρμολογήσουν την ίδια μέρα που θα κάνεις την παραγγελία ή όταν τέλος πάντων μαζευτούν όλα τα κομμάτια. Λογισμικό θα σου έλεγα να μην αγοράσεις
Buenos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 1. Απλά επειδή έψαξα και βρήκα ότι υπάρχουν καταστήματα e-shop, νόμιζα πως μπορώ να αγοράσω κάποιο προϊόν από εκεί, εκτός από το διαδίκτυο. 2. Όταν λες πως δεν θα το συναρμολογήσουν την ίδια μέρα, τι εννοείς; 3. Για ποιο λόγο να μην αγοράσω λογισμικό Windows;
Physiciant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μην αγοράσεις λογισμικό γιατί μπορεί να σου φέρει δώρο ο θείος απ΄ την Αυστραλία. Ε λογικά δε θα το συναρμολογήσουν την ίδια μέρα που θα μαζευτούν όλα τα κομμάτια γιατί συνήθως οι παραλαβές γίνονται απόγευμα και το τεχνικό τμήμα σχολάει στις 4. Άσε που μπορεί να έχουν και άλλα pc να φτιάξουν. Τέλος πάντων υπολόγισε ότι απ' τη στιγμή που θα μαζευτούν όλα τα κομμάτια, ο υπολογιστής θα σου σταλεί μετά από 2-3 μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα