Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,μου ετυχε ενα θεμα με το λογισμικο μου.λειτουργουσε κανονικα ο υπολογιστης,κατεβασα κατι παιχνιδια απο τορεντ,τα εγκατεστησα,τα δοκιμασα κ αφου εκλεισα τον υπολογιστη μετα οταν πηγα να τον ξανανοιξω μου βγαζει κατι παραθυρα με start up recovery οπου δε βρισκει καποιο προβλημα αλλα δεν κανει εκκινηση των windows και βγαζει επιλογες startup recovery-system restore-system image recovery-windows memory diagnostic-command prompt.τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα,με βγαζει παλι στο παραθυρο και κανει start up recovery χωρις επισης να βρισκει προβλημα,αυτο γινεται εδω και κανα διωρο.να υποθεσω οτι κολλησα καποιον ιο?λυνεται με φορματ?πως μπορω να μπω στα windows να σωσω καποια αρχεια που χρειαζομαι?αν μπορει να καποιος να βοηθησει θα μου του ημουν ευγνωμων.αν θελει ας στειλει κ πμ να του εξηγησω καλυτερα και να μου πει πιο αναλυτικα τι να κανω,ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν εχω κατι τετοιο,πως βοηθα αυτο με τα windows 7?

βοηθα διοτι ετσι μπορεις να σωσεις τα αρχεια σου.

εφ' οσον εχεις internet, εχεις και δυνατοτητα να το εχεις.

κατεβασε για παραδειγμα τα τελευταια ubuntu 

επειτα με bootable usb ή dvd μπαινεις και παιρνεις τα αρχεια σου

Δημοσ.

δεν νομιζω

βαλε ενα dvd των windows 7

και δοκιμασε το εξης: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html

κοιτας το σημειο που λεει Fixing the Master Boot Record (MBR)

αλλα εγω στη θεση σου θα εκανα φορματ

αφου πρωτα εσωζα τα αρχεια μου

Δημοσ.

θα το δοκιμασω τωρα.κ εγω αυτο περιμενω,να σωσω μια εργασια...............

αυτα που γραφει στο λινκ τα δοκιμασα να τα κανω αλλα μου βγαζει μονο το μενου που αναφερω παραπανω

Δημοσ.

Παιδια εχω μεγαλο προβλημα με τον υπολογιστη μου...Δεν ξερω που να το γραψω και για αυτο το γραφω εδω...ειχα χρησιμοποιησει το Paragon PArtition ωστε να χωρισω σε 2 μερη τον δισκο μου...ξεχαστηκα και οταν δημιουργησα 2 μερη το εσβησα αυτο που χωρισα...χρειαστηκε format to pc μου...εκει λοιπον που εκανα φορματ στο δισκο και παεξ να ξεκινησει η διαδικασια μου λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει..,,αφου εχω σβησει τα windows και πηγα να ολοκληρωσω το format και δεν με αφησε τον κλεινω και οταν τον ξανα ανοιξα μου εβγαλε bootmgr is missing...πηγα στο startup και δεν με αφηνει να κανω τιποτα...σας ικετευω βοηθηστε με....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...