paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον, ειχα υποσχεθεί να πω τη γνώμη μου.. Αργησα αλλα θα την πώ! Το μαραφετάκι ειναι σουπερ..! Αργησε αρκετά να έρθει (το εστειλαν 15 μερες μετα την παραγγελία οι ακατανόμαστοι στο τμαρτ) αλλα αξιζει τον κόπο για χώρο όπου δεν υπάρχει ή δεν πιάνει το wifi (Π.χ. χώρο εργασίας)... απο ταχύτητες μου φανηκε οκ (το τσεκαρα με συνδεση pc-iphone) Το μονο αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ "-" του είναι το βρωμοsoftware με τα κινέζικα... Αυτό ίσως αν πιεζαμε κάπως την xiaomi να μπορούσε να λυθεί με μια ευκολη-γρήγορη μεταφραση του interface στα αγγλικα... Σα λειτουργία μου άρεσε τόσο που πιθανώς να πάρω άλλο ένα..!
kamui Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά και εγώ δεν έχω παραλάβει από merimobiles. Έκανα dispute kai claim γιατί σταμάτησαν οι τύποι να απαντάνε. Τώρα όμως το πρόβλημα. Μετά το claim, και 4-5 μέρες αναμονή, εμφανίστηκαν στην paypal και της έδωσαν tracking number που δεν είναι legit καν. Κάνει μπαμ. Μπήκα και HK post και στα ΕΛΤΑ για να το κάνω track και δεν βγάζει τίποτα. Το αστείο είναι όμως πως το Paypal με έχει βάλει σε κατάσταση "Requiring your action" και μου λέει The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. hongkongpost tracking # HK2014ΧΧΧΧΧΧΧ What happens next Please review the information and let us know how you would like to proceed. If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time. If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim. Μα ούτε θέλω να κάνω cancel, ούτε δεν παρέλαβα, ούτε έχει πεδίο να γράψω τι θέλω εγώ WTF?!
papaniki Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ούτε εγώ έχω παραλάβει ακόμα και εκτός απο 2 wifi έχω πάρει και το Xiaomi Smart Bracelet. Ελπίζω να παραλάβω σύντομα πάντως γιατί γενικά υπάρχουν καθυστερήσεις στα πακέτα γενικά με china post και απ'οτι μου είπαν με china post έγινε η αποστολή.
Georgegr3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά και εγώ δεν έχω παραλάβει από merimobiles. Έκανα dispute kai claim γιατί σταμάτησαν οι τύποι να απαντάνε. Τώρα όμως το πρόβλημα. Μετά το claim, και 4-5 μέρες αναμονή, εμφανίστηκαν στην paypal και της έδωσαν tracking number που δεν είναι legit καν. Κάνει μπαμ. Μπήκα και HK post και στα ΕΛΤΑ για να το κάνω track και δεν βγάζει τίποτα. Το αστείο είναι όμως πως το Paypal με έχει βάλει σε κατάσταση "Requiring your action" και μου λέει The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. hongkongpost tracking # HK2014ΧΧΧΧΧΧΧ What happens next Please review the information and let us know how you would like to proceed. If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time. If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim. Μα ούτε θέλω να κάνω cancel, ούτε δεν παρέλαβα, ούτε έχει πεδίο να γράψω τι θέλω εγώ WTF?! Και σε μενα το ίδιο έκαναν αλλα παράλληλα μου είχαν στείλει μαιλ οτι δεν χρειάζονται αλλα στοιχεία απο εμένα και οτι θα αποφασίσουν σε λίγες μέρες.
kamui Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αααα οκ άρα δεν κάνω τίποτα και το παλεύουν μόνοι τους. Καλά rly πετάνε οι Κινέζοι 2 γράμματα, μερικούς αριθμούς το βαφτίζουν tracking number και το paypal ασχολείται κιόλας (το βάζει ως στοιχείο)? έλεος.
Georgegr3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν σου έστειλε και παρόμοιο μειλ με το δικό μου το PayPal τότε απλα περιμένεις. Και σε μενα η απάντηση απλα ήταν το tracking number. Και σκέψου οτι χρειάστηκαν 12 μέρες για να στείλουν έναν αριθμό!
kamui Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αν σου έστειλε και παρόμοιο μειλ με το δικό μου το PayPal τότε απλα περιμένεις. Και σε μενα η απάντηση απλα ήταν το tracking number. Και σκέψου οτι χρειάστηκαν 12 μέρες για να στείλουν έναν αριθμό! Ρε φούστη μου τρελαίνομαι με τέτοια. Δηλαδή για 3 ευρώ αντί να σου πει πάρε ρε φίλε ένα κουπόνι 5$ να κάνεις αγορές από εμάς και να τα βρούμε, σταματάει επικοινωνία και πάει να σου βγει και από πάνω στέλνοντας αρλούμπες. Να κατέβεις Κίνα να τον κάνεις τελικά.....πορτοκαλί
June Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κι εμένα από 29/8 παραγγελία ακόμα δεν έχω παραλάβει... Τώρα ή το τσίμπησε κανένας ή θα εμφανιστεί ένα κατάκοπο δέμα μετά από 1-2 μήνες!
kamui Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Τελικά μετά από ούτε εγώ θυμάμαι πόσες μέρες το Paypal με έκανε refund. Δεν τους χάλασε για 3ευρώ μου κάναν τους Κινέζους. Το πιο αστείο είναι πως ΤΟΛΜΗΣΑΝ και στείλαν και mail. Ενώ ήδη είπαν πως αν μετά από 35 εργάσιμές δεν το πάρω να επικοινωνήσω. Το έκανα και με γράψανε στα @@, έτσι φάγαν και το dispute. Τώρα λένε Hi, Usually HK post takes up to 60 Business days to deliver. However there has been some delays at the customs and unusually for this time it may take longer. Can you please wait a little bit as the package is currently in your country. They will attempt delivery shortly. Thank you and sorry for the inconvenience. Οι 35 έγιναν 60 και may take longer. Καλά αν είναι έτσι να τους περιμένω και σε κάνα χρόνο. Αν δεν τους κάνει δουλειά η HK post να την αλλάξουν, δεν είναι πρόβλημά μου
panagiotisr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σε προσφορά μέχρι και 23/11 στα 2.96$ στο banggood. 1
kamui Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Σε προσφορά μέχρι και 23/11 στα 2.96$ στο banggood. E να κάτι τέτοια γίνονται και σκας λεφτά για να πάρεις κάτι που ήδη έχεις. (Σε άλλο χρώμα όμως!) 1
arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Τώρα εγώ που δεν παρέλαβα τί κάνω, το παίρνω ή περιμένω μήπω σκάσει μύτη τα Χριστούγεννα και αφού λυθεί το claim;
bill987 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το είχα ξεχάσει αυτό!!! Πάω ταχυδρομείο την προηγούμενη εβδομάδα και μου δίνουν ένα φακελάκι, τι είναι αυτό σκέφτηκα, ανοίγω και το βλέπω, ρε φουτη μου τι είναι αυτό ξαναλέω, το θυμήθηκα το απόγευμα! Πρέπει να πέρασε το 2μηνο για να έρθει!
arxaggelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ήρθε 2,5 μήνες μετά...Πρωτοφανές ακόμη και για τα ασιατικά δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα