evxxc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις κάποια εμπειρία: Συνήθως το (1) αλλά και το 2 μαζί. Αν απλά ξέρεις κάποια πράγματα: Σίγουρα δεν κάνεις το (1), κάνεις το (2) με μια τροποποίηση-προσθήκη -> 2. Το πας σιγά σιγά με πλάνο κτλ. + αποφεύγεις να διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια που τα ξέρεις... + αποφεύγεις να διαβάζεις λεπτομέρειες-ιστορίες (με την έννοια "ποιος έβγαλε τον αλγόριθμο και τι έκανε στην ζωή του" πχ) Το θέμα είναι πως δουλεύει ο αλγόριθμος! και έρχεται 2ο η Ιστορία του δημιουργού ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ (κάποια στιγμή) σαν ένδειξη σεβασμού.
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν ένδειξη σεβασμού όχι και τόσο, όσο για να προσπαθήσεις να ψυχολογήσεις τον άλλον. Είπαμε, η ιστορία διδάσκει. Κάτι άλλο. Με τα μαθηματικά πως τα πάτε; Αρχίζω να σκέφτομαι ότι στο μέλλον αν θέλω να έχω σοβαρή δουλεία θα μου χρειαστούνε. όχι μόνο να φτιάχνω sites και να παίζω με μερικές εντολές του bash κτλ κτλ. Τι γνώμη έχετε περί αυτού;
ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 η ερώτηση περί μαθηματικών και προγραμματισμού έιχε υπάρξει και σε ένα thread πριν κάποιο καιρό(έχει πολλά μνμ και απόψεις, αν θέλεις ψάξε λίγο και βρες το). Προσωπικά πιστεύω πως για να ξέρεις προγραμματισμό δεν χρειάζεται να ξέρεις ολοκληρώματα, γενικά όλη αυτή η ιδέα πως προγραμματισμός χωρις μαθηματικα δεν γίνεται, κατ εμέ δεν ισχύει(με το 'μαθηματικα' δεν εννοώ τα βασικά μαθηματικά αλλά τα πιο hardcore) εκτός και αν ο τομέας που θες να ασχοληθείς έχει να κάνει με games,3d κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα