Prof_Chaos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλησμέρα ! είμαι 4-5 χρόνια συνδρομητής της HOL και μόλις πριν ~7 μήνες τους είχα πάρει για να αλλάξουν το πακέτο και να εκμεταλευτώ χαμηλότερη τιμή. Το πακέτο άλλαξε τηλεφωνικά(δεν υπέγραψα συμβόλαιο) και μου είπαν οτι είναι για 1 χρόνο. Αυτη η αλλαγή με δεσμεύει απο το να πάω σε άλλο πάροχο; Δηλαδή αν πάω αλλου θα έχω κάποιο πρόστιμο; και αν ναι πόσο είναι για τους υπόλοιπους 5 μήνες; Να δώ αν αξίζει να περιμένω να λήξει ή να φύγω άμεσα.
saflom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 αν δεν έχεις υπογράψει "μην τον είδατε τον Παναή"
leonidas_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 70 ευρώ είναι το πρόστιμο αποχώρησης κ ναι από τη στιγμή που είσαι ήδη πελάτης είτε κάνεις αναβάθμιση, είτε υποβάθμιση είτε ανανέωση δεσμεύεσαι για ένα χρόνο επιπλέον χωρίς να χρειαστεί να υπογράψεις συμβόλαιο.
saflom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο αν ενημερωθηκε οτι ηχογραφήτε κατά την αναναίωση συμβολαίου μέσω τηλεφώνου
loic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ saflom, πως τα πετας ετσι αβιαστα και ανευθυνα... αυτα? Η λογικη του κλασικου Ελληναρα που πιστευει οτι εχει δικιο και θα βγει "απο πανω" απο την εταιρια... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Θα τους πάρω να τους ρωτήσω πόσους μήνες έχω ακόμη δέσμευση. Αν είναι 70 δεν νομίζω οτι αξίζει μετακίνηση δεδομένου οτι θα έχω και τέλος ενεργοποίησης απο νέο πάροχο κτλ.. οπότε η διαδικασια θα ξεπεράσει το 100άρικο.
arma1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει πεναλτυ και αυτο υπολογιζεται ως εξης: 7 μηνες επι την τιμη διαφορας προσφορας, δηλαδη αν το πακετο που διαλεξες εχει 30 ευρω και εσενα σου το δωσαν αυτο με 15 πληρωνεις την διαφορα χ τους μηνες που την ειχες (δηλαδη 7 χ 15 = 105) ,ετσι μου ειχαν πει οταν ηθελα να την κοπανησω και εγω
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 28.11.2014 λήγει τελικά .. 3 μήνες παρα κάτι μένουν.. απο 26 ευρώ με πήγαν στα 19.
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει αυτό που γράφει ο @arma1. Άρα το τέλος πρόωρης αποσύνδεσης είναι (26-19)=7€ x 9 μήνες = 63€. Σε αυτά θα προσθέσεις και το τέλος ενεργοποίησης (αν ισχύει) στο νέο πάροχο. Προσοχή όμως, τα 26€ είναι η κανονική τιμή του πακέτου χωρίς έκπτωση ή πρόκειται για την μειωμένη τιμή που πλήρωνες προηγούμενα; Έχει μεγάλη σημασία. Η κανονική τιμή του πακέτου αναφέρεται στον μηνιαίο λογαριασμό, πρώτο-πρώτο και μετά εμφανίζεται η έκπτωση με την τελική τιμή. Για ποιο πακέτο πρόκειται;
leonidas_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το κόστος αποχώρησης από την Hellas Online πριν τη λήξη συμβολαίου ανέρχεται στα 70 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο και στα 120 για 2ετές συμβόλαιο. Είναι σταθερό, ανεξάρτητο τον εναπομείνοντων μηνών κ ανεξάρτητο του πακέτου είτε πρόκειται για την αρχική τιμή, είτε για την τιμή προσφοράς. Και για του λόγου το αληθές: https://www.hol.gr/sites/default/files/gr/holservices/files/pricelisthellasonline.pdf Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από leonidas_ 1
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστά αυτά, αλλά ισχύουν μόνο για το πρώτο χρονικό διάστημα δέσμευσης (12μηνο ή 24μηνο) μιας νέας σύνδεσης. Όταν λήξει αυτό το διάστημα, η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου και θεωρούμαστε παλιοί πελάτες. Όταν λοιπόν είμαστε στην κατάσταση αυτή (αορίστου) και ζητήσουμε κάποια έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο ή/και αλλαγή στο πακέτο, όπως η συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε, τότε έχουμε νέα χρονική δέσμευση στην οποία όμως δεν ισχύουν οι ρήτρες που αναφέρεις στο link αλλά και στο συμβόλαιο που υπογράφουμε, αλλά ακριβώς αυτά που γράφει ο @arma1. Με απλά λόγια σε περίπτωση πρόωρης διακοπής χρονικής δέσμευσης σε έκπτωση αορίστου σύμβασης, επιστρέφεται το μηνιαίο κέρδος της ωφέλειας, επί των μηνών που ίσχυε αυτή. 2
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ακριβώς όπως το έγραψες . Το επιβεβαιώνω απο τηλεφωνική επικοινωνία με HOL.. χρεώνεσαι την έκπτωση * τους μήνες που την επωφελείσαι .. Δεν μετράει η προνομιακή έκπτωση όπως την αναφέρουν. Η κοπέλα μου το άφησε πάντως "ανοιχτό" αν θα πέσει πένταλτυ χωρίς καν να την ρωτήσω.. Μου είπε οτι σε περίπτωση που υπάρξει χρέωση τότε θα είναι η παραπάνω.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από Prof_Chaos
leonidas_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 @jkoukos σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά οι άνθρωποι δεν ζήτησαν την έκπτωση πίσω . Είμαι και 7 χρόνια και μου έκαναν και προσφορά στο ίδιο πακέτο double play στα 14 ευρώ μόνο που δεν μου το χάρισαν.. Για να λέμε και τα θετικά.
leonidas_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πως την πέτυχες αυτή την τιμή; Έκανες αίτηση φορητότητας αλλού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα