Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημείωση: Δέν ξέρω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο νήμα. Αν υπάρχει, παρακαλώ το παρόν νήμα να σβηστεί.

Καλό βράδυ σε όλους!

Σε αυτό το νήμα θα παρουσιάσουμε τους πιό πονηρούς κακούς που έχουμε δεί στα παιχνίδια που παίζουμε όλοι μας!  Είναι κακοί οι οποίοι κάνουν κόλπα και τεχνικές για να χτυπάνε εκεί που δέν τους περιμένεις, ή που σκοτώνουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του παιχνιδιού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κακοί παμπόνηροι, που δέν είσαι κάν σίγουρος αν ποτέ θα τους νικήσεις λόγω των δυνάμεων τους.

Λοιπόν, αρχίζω με τον...

General Shepherd (Call of Duty Modern Warfare 2)

380px-Shepherd_infobox_MW2.png

Επρόκειτο για έναν πραγματικό προδότη, ίσως κατα την γνώμη μου έναν απο τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη τη σειρά Call of Duty. Όχι μόνο αλλάζει στρατόπεδο, αλλα...

...σκοτώνει τους Ghost και Roach, και μάλιστα καίει και τα πτώματα τους για να μήν τους βρούν! Επιχειρεί στο τέλος να σκοτώσει και τον Soap, αλλα ευτυχώς εμφανίζεται ο Price και έτσι ο Shepherd καταλήγει με ένα ραμπομάχαιρο ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα στο μάτι! Ήθελε τα κι έπαθε τα!

Ένας εδώ και άντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά!

Επεξ/σία από Sproctor
  • Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Υπήρχε ένα παρόμοιο thread πριν αρκετά χρόνια, αλλά καλύτερα να κλειδωθεί εκείνο (γιατί το τελευταίο post είναι το 2007 και επίσης λόγω greeklish) και ας έχουμε αυτό στη θέση του.

Επίσης, παράκληση, αν μπείτε στη διαδικασία να εξηγήσετε γιατί κάποιος χαρακτήρας ήταν evil σε παιχνίδι που στηρίζεται στην πλοκή και στις ανατροπές του σεναρίου, τότε χρησιμοποιήστε spoilers. 

Δημοσ.

John Irenicus, ο ποιο γαματος κακος παιχνιδιου που εχω παιξει μεχρι τωρα. Απιστευτα κινηκος, με σκοπο και στοχο, πολυ δυνατος, εξαιρετικα εξυπνος και πανουργος, master manipulator...γενικα δεν περιμενα ποτε οτι ο καλυτερος κακος που θα συναντουσα σε παιχνιδι θα ηταν καποιος απο την "ομορφη" vanila φυλη των elves. 

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, αρχίζω με τον...

General Shepherd (Call of Duty Modern Warfare 2)

380px-Shepherd_infobox_MW2.png

Επρόκειτο για έναν πραγματικό προδότη, ίσως κατα την γνώμη μου έναν απο τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη τη σειρά Call of Duty. Όχι μόνο αλλάζει στρατόπεδο, αλλα...

...σκοτώνει τους Ghost και Roach, και μάλιστα καίει κα τα πτώματα τους για να μήν τους βρούν! Επιχειρεί στο τέλος να σκοτώσει και τον Soap, αλλα ευτυχώς εμφανίζεται ο Price και έτσι ο Shepherd καταλήγει με ένα ραμπομάχαιρο ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα στο μάτι! Ήθελε τα κι έπαθε τα!

Ένας εδώ και άντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά!

Αυτός και ο Makarov, μεγάλα π.π.ρια

Συνέχιζω με τον Kurt Dierker από το Saboteur.

300px-Kurt_Dierker.png

Παρενοχλεί σεξουαλικά την αδερφή του φίλου σου, πυροβολεί την ρόδα του αυτοκινήτου σου ώστε να μην τον νικήσεις στο Grand Prix, συλλαμβάνει εσένα (Sean) και τον φίλο σου (Jules), εσένα σε βασανίζει και τον Jules τον σκοτώνει.

EcL9ojJ.gif

Δημοσ.

Και όποιος μου πεί οτι δεν τρόμαξε δεν θα τον πιστέψω!!!

29903-MMButcher.GIF

Και ο μοναδικός κακός τον οποίο ΛΑΤΡΕΨΑ!!!

reverend-ray.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Και όποιος μου πεί οτι δεν τρόμαξε δεν θα τον πιστέψω!!!

29903-MMButcher.GIF

Και ο μοναδικός κακός τον οποίο ΛΑΤΡΕΨΑ!!!

reverend-ray.jpg

Ακόμα χειρότερος:

TSOcelotPP.png

Link.png Site: Revolver Ocelot

Hiding won't help you!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...