Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Σημείωση: Δέν ξέρω αν υπάρχει ήδη παρόμοιο νήμα. Αν υπάρχει, παρακαλώ το παρόν νήμα να σβηστεί. Καλό βράδυ σε όλους! Σε αυτό το νήμα θα παρουσιάσουμε τους πιό πονηρούς κακούς που έχουμε δεί στα παιχνίδια που παίζουμε όλοι μας! Είναι κακοί οι οποίοι κάνουν κόλπα και τεχνικές για να χτυπάνε εκεί που δέν τους περιμένεις, ή που σκοτώνουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες του παιχνιδιού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κακοί παμπόνηροι, που δέν είσαι κάν σίγουρος αν ποτέ θα τους νικήσεις λόγω των δυνάμεων τους. Λοιπόν, αρχίζω με τον... General Shepherd (Call of Duty Modern Warfare 2) Επρόκειτο για έναν πραγματικό προδότη, ίσως κατα την γνώμη μου έναν απο τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη τη σειρά Call of Duty. Όχι μόνο αλλάζει στρατόπεδο, αλλα... ...σκοτώνει τους Ghost και Roach, και μάλιστα καίει και τα πτώματα τους για να μήν τους βρούν! Επιχειρεί στο τέλος να σκοτώσει και τον Soap, αλλα ευτυχώς εμφανίζεται ο Price και έτσι ο Shepherd καταλήγει με ένα ραμπομάχαιρο ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα στο μάτι! Ήθελε τα κι έπαθε τα! Ένας εδώ και άντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από Sproctor 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Υπήρχε ένα παρόμοιο thread πριν αρκετά χρόνια, αλλά καλύτερα να κλειδωθεί εκείνο (γιατί το τελευταίο post είναι το 2007 και επίσης λόγω greeklish) και ας έχουμε αυτό στη θέση του. Επίσης, παράκληση, αν μπείτε στη διαδικασία να εξηγήσετε γιατί κάποιος χαρακτήρας ήταν evil σε παιχνίδι που στηρίζεται στην πλοκή και στις ανατροπές του σεναρίου, τότε χρησιμοποιήστε spoilers.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 John Irenicus, ο ποιο γαματος κακος παιχνιδιου που εχω παιξει μεχρι τωρα. Απιστευτα κινηκος, με σκοπο και στοχο, πολυ δυνατος, εξαιρετικα εξυπνος και πανουργος, master manipulator...γενικα δεν περιμενα ποτε οτι ο καλυτερος κακος που θα συναντουσα σε παιχνιδι θα ηταν καποιος απο την "ομορφη" vanila φυλη των elves. 2
SOADNICK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, αρχίζω με τον... General Shepherd (Call of Duty Modern Warfare 2) Επρόκειτο για έναν πραγματικό προδότη, ίσως κατα την γνώμη μου έναν απο τους μεγαλύτερους σε ολόκληρη τη σειρά Call of Duty. Όχι μόνο αλλάζει στρατόπεδο, αλλα... ...σκοτώνει τους Ghost και Roach, και μάλιστα καίει κα τα πτώματα τους για να μήν τους βρούν! Επιχειρεί στο τέλος να σκοτώσει και τον Soap, αλλα ευτυχώς εμφανίζεται ο Price και έτσι ο Shepherd καταλήγει με ένα ραμπομάχαιρο ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα στο μάτι! Ήθελε τα κι έπαθε τα! Ένας εδώ και άντε να παίρνουν κι άλλοι σειρά! Αυτός και ο Makarov, μεγάλα π.π.ρια Συνέχιζω με τον Kurt Dierker από το Saboteur. Παρενοχλεί σεξουαλικά την αδερφή του φίλου σου, πυροβολεί την ρόδα του αυτοκινήτου σου ώστε να μην τον νικήσεις στο Grand Prix, συλλαμβάνει εσένα (Sean) και τον φίλο σου (Jules), εσένα σε βασανίζει και τον Jules τον σκοτώνει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ο γ@#!$%# Σπαρκ απο το Halo 3! Δεν έχω παίξει το 3 αλλά και στο πρώτο o Guilty Spark ήταν για πολλές κλωτσιές. 1
Daemonos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και όποιος μου πεί οτι δεν τρόμαξε δεν θα τον πιστέψω!!! Και ο μοναδικός κακός τον οποίο ΛΑΤΡΕΨΑ!!! 4
naruto14 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικά από αυτή τη λίστα δεν μπορεί να λείπει ο φίλος μας ο Παρασκευάς. 7
Oroku Saki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 EΓΩ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΚΚΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! 1
Sproctor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και όποιος μου πεί οτι δεν τρόμαξε δεν θα τον πιστέψω!!! Και ο μοναδικός κακός τον οποίο ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Ακόμα χειρότερος: Site: Revolver Ocelot Hiding won't help you! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα