Spyipad Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλησπερα μαγκες ενδιαφερομαι να βαλω οτε tv σε δευτερη τηλεορα που εχω στο υπνοδωματιο .ποια λυση μου προτεινετε για καλη ποιοτητα εικονας χωρις καλωδια ? δεκτες και προτασεις απο ebay,ευχαριστω
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Η φθηνή λυση ειναι κάποιο video sender στα 5,8 GΗz αλλα δεν θα σου παρέχει καλυτερη ποιότητά εικόνα απο SD 576i. (κοντά στα 70 με 80€) Η ακριβή λύση ειναι με ασύρματο HDMI οπου θα εχεις 1080p απόδοση (350 με 400€). Μπορεις να εκμεταλλευτείς και την εσωτερική καλωδιοση του σπιτιού σου (εαν το επιτρέπουν οι συνθήκες) με καποιο modulator. Υπαρχουν και εκει sd ποιότητας απο 25€ και ψηφιακά dvb-t στα 1080 απο 300€
Spyipad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 να τονισω οτι εχω οτε τβ με ιντερνετ οχι απο δορυφορο modulator η transmitter συμφερει για μια λυση μεχρι 80 ευρω?
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το modulator ειναι καλύτερη λυση αλλα πιο δύσκολη στην εφαρμογή καθως αποτελεί καλωδίωση.
Spyipad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 η αποσταση δωματιου σαλονιου ειναι μεγαλη ...τι εννοεις καλωδιωση?
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Στο σπιτι σου εχετε κεντρικη κεραια η εχετε δικια σας καλωδίωση? Το modulator εκμεταλευεται την υπαρχουσα καλωδίωση. Με την προϋπόθεση οτι ολες οι tv δεχονται σημα απο κοινη καλωδίωση.
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τοτε δεν μπορεις. Πας σε ασυρματο video sender
rnd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δες εδώ. Αφού έχεις ΟΤΕ TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, όλα τα άλλα που συζητάμε με τα ασύρματα video κλπ είναι αθλιότητες μπροστά σε αυτή την εναλλακτική λύση. Και εάν δεν θέλεις να έχεις καλώδια, μεταφέρεις το δίκτυο ασύρματα ή μέσω HomePlug. Έτσι θα έχεις στο δωμάτιο ανεξάρτητο ΟΤΕ TV και μάλιστα σε πλήρη ανάλυση.
Spyipad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 homeplugs εχω αλλα tp link οχι αυτα του οτε
rnd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί, ο ΟΤΕ έχει HomePlug; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά εδώ. Το HomePlug είναι ένας τρόπος μεταφοράς του ενσύρματου δικτύου Ethernet σε κοντινό χώρο, χωρίς τη χρήση καλωδίων Ethernet, αλλά μέσω των καλωδίων ρεύματος που ήδη υπάρχουν εγκατεστημένα.
Spyipad Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σορυ powrplugs εννοούσα ...τον αποκοδικοποιητη πως θα τον συνδέσω με το μοντεμ?
graphist83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ εαν καταφέρει να βρει δεύτερο δεκτη ΟΤΕ και καταφέρει να το κανει να δουλέψει παω πάσο. Ισχύει ομως αυτο ως τεχνική, καθως ειναι η πρωτη και μοναδική αναφορά που εχω ακούσει για την άνωθεν ''πατέντα'' Εαν τελικώς δεν βρεις ακρη, στην παραπάνω ερώτηση σου σχετικα με το video sender οποιοδήποτε στα 5,8GHZ ειναι οκ. Εγω εχω χρησιμοποιήσει τα jolly line και μου βγήκαν καλα. Οπως και τα Power plus. Οστοσο ψαξου για τηυν πατεντα καθώς αμα δουλέψει θα ειναι οτι καλύτερο και θα εχεις και HD.
Spyipad Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 ξαναρωταω τον απολωδικοποιητη πως θα τον συνδεσω με το μοντεμ σε τετοια αποσταση? επειδη τα tp link δεν ειναι συμβατα με το οτε tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα