Προς το περιεχόμενο

Ote tv transmitter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες ενδιαφερομαι να βαλω οτε tv σε δευτερη τηλεορα που εχω στο υπνοδωματιο .ποια λυση μου προτεινετε για καλη ποιοτητα εικονας χωρις καλωδια ?

δεκτες και προτασεις απο ebay,ευχαριστω

Δημοσ.

Η φθηνή λυση ειναι κάποιο video sender στα 5,8 GΗz αλλα δεν θα σου παρέχει καλυτερη ποιότητά εικόνα απο SD 576i. (κοντά στα 70 με 80€)

Η ακριβή λύση ειναι με ασύρματο HDMI οπου θα εχεις 1080p απόδοση (350 με 400€).

Μπορεις να εκμεταλλευτείς και την εσωτερική καλωδιοση του σπιτιού σου (εαν το επιτρέπουν οι συνθήκες) με καποιο modulator. Υπαρχουν και εκει sd ποιότητας απο 25€ και ψηφιακά dvb-t στα 1080 απο 300€

Δημοσ.

Στο σπιτι σου εχετε κεντρικη κεραια η εχετε δικια σας καλωδίωση? Το modulator εκμεταλευεται την υπαρχουσα καλωδίωση. Με την προϋπόθεση οτι ολες οι tv δεχονται σημα απο κοινη καλωδίωση.

Δημοσ.

Δες εδώ.

Αφού έχεις ΟΤΕ TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, όλα τα άλλα που συζητάμε με τα ασύρματα video κλπ είναι αθλιότητες μπροστά σε αυτή την εναλλακτική λύση. Και εάν δεν θέλεις να έχεις καλώδια, μεταφέρεις το δίκτυο ασύρματα ή μέσω HomePlug. Έτσι θα έχεις στο δωμάτιο ανεξάρτητο ΟΤΕ TV και μάλιστα σε πλήρη ανάλυση.

Δημοσ.

Γιατί, ο ΟΤΕ έχει HomePlug; Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά εδώ.

Το HomePlug είναι ένας τρόπος μεταφοράς του ενσύρματου δικτύου Ethernet σε κοντινό χώρο, χωρίς τη χρήση καλωδίων Ethernet, αλλά μέσω των καλωδίων ρεύματος που ήδη υπάρχουν εγκατεστημένα.

Δημοσ.

Οκ εαν καταφέρει να βρει δεύτερο δεκτη ΟΤΕ και καταφέρει να το κανει να δουλέψει παω πάσο. Ισχύει ομως αυτο ως τεχνική, καθως ειναι η πρωτη και μοναδική αναφορά που εχω ακούσει για την άνωθεν ''πατέντα''

Εαν τελικώς δεν βρεις ακρη, στην παραπάνω ερώτηση σου σχετικα με το video sender οποιοδήποτε στα 5,8GHZ ειναι οκ. Εγω εχω χρησιμοποιήσει τα jolly line και μου βγήκαν καλα. Οπως και τα Power plus. Οστοσο ψαξου για τηυν πατεντα καθώς αμα δουλέψει θα ειναι οτι καλύτερο και θα εχεις και HD.

Δημοσ.

ξαναρωταω τον απολωδικοποιητη πως θα τον συνδεσω με το μοντεμ σε τετοια αποσταση?  επειδη τα tp link δεν ειναι συμβατα με το οτε tv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...