Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το συμβόλαιο cosmote απεριόριστα 20 και κάθε μήνα δίνω γύρω στα 22 ευρώ, χωρίς να περνάω τη χρήση. Αυτό το μήνα, λόγω και δουλειάς σε νησί, μίλησα παραπάνω και ήρθε ο λογαριασμός 350 ευρώ. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι το μήνυμα για το ότι έχω φτάσει το 80% του χρόνου ομιλίας για αριθμούς cosmote δεν ήρθε ποτέ! Έλαβα μήνυμα μόνο για το υπόλοιπο mb και για τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, όχι όμως για αριθμούς cosmote.

Έτσι κι εγώ έμεινα ήσυχος και δεν πήγε το μυαλό μου. Ο υπάλληλος που μίλησα σήμερα μου είπε ότι είχε σταλθεί το μήνυμα, έχει και αναφορά. Εγώ φυσικά δεν το έχω.

Έκανα αμφισβήτηση σήμερα, τι άλλο μπορώ να κάνω; Θα καταφέρω κάτι;

Δημοσ.

φιλε μου σαν παλιος υπαλληλος Γερμανου θα σου πω το εξης. εγραψες οτι ```Έλαβα μήνυμα μόνο για το υπόλοιπο mb και για τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, όχι όμως για αριθμούς cosmote``` μηπως ξεπερασες το οριο του ιντερνετ και του χρονου προς τριτους???μπορεις να ζητησεις και αναλυτικο! αλλα δε νομιζω να καταφερεις κατι...ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες οι φορες που γινονται λαθη!ο λογαριασμος που πηρες πρεπει να γραφει τι εχεις ξεπερασει

Δημοσ.

Έχω τον αναλυτικό λογαριασμό μέσω mycosmote, τίποτα άλλο δεν ξεπέρασα. Βλέπω τι ξεπέρασα, αλλά προειδοποίηση δεν έλαβα. Σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται; Δε μπορώ να πιαστώ από αυτό;

Δημοσ.

αν ξεπερασες τη χρηση ιντερνετ (η οποια αν την ξεπερασεις χρεωνει απιστευτα) και το χρονο προς τριτους σου εστειλαν μηνυμα οπως ειπες.καλα ειναι αυτα τα μικρα σε παγιο προγραμματα αλλα αν ξεπερασεις το χρονο ομιλιας σε ξεσκιζει! πηγες σε καταστημα γερμανου απ οτι καταλαβα και εκανες αμφισβητηση. μπορουσε ο υπαλληλος να σου δειξει το λογαριασμο σου μεσω του προγραμματος χωρις να σου εχει ερθει χαρτι. και να σου εξηγησει τι εχει γινει!

Δημοσ.

Ξερεις ποσες ωρες ειναι τα 300 € ομιλιας;ειναι παρα πολλες ,εσυ δεν το καταλαβες ασχετα αν ηρθε το μηνυμα η οχι;εγω πιστευω ειναι χρηση ιντερνετ και οχι ομιλιας

Δημοσ.

Ξερεις ποσες ωρες ειναι τα 300 € ομιλιας;ειναι παρα πολλες ,εσυ δεν το καταλαβες ασχετα αν ηρθε το μηνυμα η οχι;εγω πιστευω ειναι χρηση ιντερνετ και οχι ομιλιας

και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει τεραστια χρεωση!ειδικα βεβαια οπως λες στο ιντερνετ...μπορει να ειναι 1€ ανα mb η χρεωση!αν θυμαμαι καλα!

Δημοσ.

Είναι δέκα ώρες παραπάνω, το είδα στον αναλυτικό. Το θέμα είναι αν το κατάλαβα ή γιατί δεν ήρθε ένα μήνυμα που είναι υποχρεωμένοι να στείλουν; Όταν δουλεύεις όλη μέρα μόνο ένα τηλ σου μένει.

Δημοσ.

Είναι δέκα ώρες παραπάνω, το είδα στον αναλυτικό. Το θέμα είναι αν το κατάλαβα ή γιατί δεν ήρθε ένα μήνυμα που είναι υποχρεωμένοι να στείλουν; Όταν δουλεύεις όλη μέρα μόνο ένα τηλ σου μένει.

δεκα ωρες παραπανω σε cosmote ή σε αλλα δικτυα? αν δεν σου ηρθε μηνυμα κατι μπορει να γινει...το θεμα ομως ειναι πως μπορεις να το αποδειξεις! μπορει να σου πει το εσβησες! και η απαντηση απο τα κεντρικα θα ειναι οτι στο εστειλαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...