Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την εξης ερωτηση.

Πως γινεται να αλλαξω το bandwith του wifi και να κατεβασω την ταχυτητα ετσι ωστε τα ατομα που ειναι συνδεδεμενα στο wifi να παιζουν με μια συγκεκριμενη ταχυτυτα και εγω που ειμαι ενσυρματα συνδεδεμενος να παιρνω ολη την υπολοιπη;

το ρουτερ ειναι το παρακατω. μπορω και να ανεβασω και prnt screen μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ αν αυτο βοηθησει.

images?q=tbn:ANd9GcTKshIYe8jRGweCnXHXhOM

Δημοσ.

Στην καρτελα Qos πρέπει να έχει κάποια επιλογή για να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά δε το έχω μπροστά μου το συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή για να σου πω περισσότερες λετπομέριες. Κοίταξε το πάντως μήπως βγάλεις κάποια άκρη, αλλιώς περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Δημοσ.

Νομίζω έχει μόνο μια επιλογή που λέει Enable QOS το συγκεκριμένο ρουτερ κ δε σε αφήνει να το παραμετροποίησεις όπως εσύ θέλεις.

Δημοσ.

το qos μπορει να ειναι στο advanced setup αλλα παλι δεν λειτουργει συνηθως ως bandwidth manager αλλα  πιο πολυ για priorities.οποτε δεν νομιζω ο φιλος μας να κανει δουλεια.μια μικρη πατεντα για να το κανει αυτο θα ηταν να βαλει το wireless να παιξει σε b mode που ειναι μεχρι 11 mbps.ετσι το wireless θα εχει 11 mbps.αυτο βεβαια προυποθεται οτι ο φιλος μας εχει γραμμη που να παιζει αρκετα παραπανω απο 11mbps αλλιως δεν θα εχει πολυ νοημα.εκτος αν στο wireless υπαρχει επιλογη να ρυθμισει το ρουτερ να μην παιζει πχ στα 54 mbps που ειναι το 802.11g αλλα να παιζει σε χ ταχυτητα.πιο πολυ μας νοιαζει για το transmit(tx) του ρουτερ που ειναι το download για τα Pc

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τον κοπο σας παιδια!

Δυστυχως δεν παιζω με τοσο μεγαλες ταχυτυτητες (13mb maximum πιανω) οποτε το να βαλω το wifi να δουλεψει με maximum 11mb ειναι λιγο ανουσιο.

Δημοσ.

δες μηπως εχει επιλογη στο wireless το trasmit να το ορισεις εσυ εκει που θες και αντι για 11 πχ να ειναι λιγοτερο.αλλιως μια χαζοπατεντα αν και μπορει να σου κανει προβλημα ειναι να χαμηλωσεις την ενταση του ασυρματου αν εχει και παλι επιλογη αλλα μπορει ετσι καποιοι να εχουν θεμα οποτε δεν συστηνεται.αλλιως μετα παμε για αλλο ρουτερ.εκτος αν μπορεις να περασεις το net limiter σε καθε pc ωστε να τους κοψεις απο εκει την ταχυτητα αλλα αυτο προυποθετει οτι μπορεις να το περασεις σε καθε pc και οτι δεν θα το κλεισει κανεις.σε κινητο δεν ξερω κατι αναλογο.μετα θα γινοταν και με server αλλα παλι παμε αλλου και δεν αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...