dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα φορματ το χρειαζεται πιστευω αλλα δεν εχω και τιποτα τρομερο στο συστημα(750gb/1000gb αδεια)..Ωστοσο πιστευω πως χρειαζεται μια μικρη αναβαθμιση γιατι παντοτε ακομα και λιγες μερες μετα απο καθε φορματ που το pc ειναι ουσιαστικα αδειο,αρχιζει και κολλαει λιγο λιγο..οποτε ποιον ssd προτεινεται?δε σκοπευω να αλλαξω στο εγγυς μελλον οποτε να κρατησει και για οσο το περισσοτερο γινεται! εμενα το σύστημα μου φαινεται ένταξη τα κοληματα λόγο μηχανικού δίσκου ειναι η λειτουργικού απο ssd προτείνω crucial M500 256gb κάπου στα 100 ευρω ειναι πολυ καλός
8elwADSL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/5097572/Crucial-MX100-256GB-SSD.html
aris73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μηπως ο Υπολογιστης "κολλαει" για αλλο λογο;
aris73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν εχει ιο αν εννοεις αυτο.. Με βαση τα λεγομενα σου αποκλειω το γεγονος του ιου. Κατα μεγαλο ποσοστο ειναι θεμα Hardware και υπαρχουν τα "κολληματα". Τι λειτουργικο εχεις;
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το σύστημά σου είναι υπεραρκετό για να σερφάρεις στο ιντερνετ και για την γρήγορη φόρτωση των windows. 1
Junior22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Με βαση τα λεγομενα σου αποκλειω το γεγονος του ιου. Κατα μεγαλο ποσοστο ειναι θεμα Hardware και υπαρχουν τα "κολληματα". Τι λειτουργικο εχεις; Το συστημα ειναι στην υπογραφη και λειτουργικο εχω 8.1 ..Το ξερω πως ειναι υπεραρκετο για αυτα που το θελω και ελπιζω με εναν καλο ssd να στρωσει η κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα