Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστο σου λεω για apps μη το συνεχιζεις γτ αν το κανεις παει να πει οτι δεν εχεις πιασει iphone στα χερια σου.. Υπαρχει εφαρμογη για τα παντα απλα και ομορφα..

Φιλε μου το hardware ουσιαστικα ποτε δεν ηταν μειονεκτημα της apple γτ ειχε ενα software το οποιο χρειαζοταν λιγους πορους.. Γι αυτο και εβλεπες ναυαρχιδες αλλων εταιρειων με ποσα gb ram ουτε και γω δε θυμαμαι και ποσους πυρηνες και ετρωγαν σκονη στα actual vs αλλα και στα benchmarks..

Και στο κατω κατω ποιος θα ηθελε να παρει μια συσκευη με 700 ευρω και να ειναι κινητακι στην ουσια? Κανενας.. Αλλα οι πωλησεις των iphone αλλα δειχνουν και οι πωλησεις ειναι αλανθαστος δεικτης σε ολα..

Και μην ακουσω τη γνωστη καραμελα για προβατα κλπ κλπ.. Αλλωστε και στις αλλες συσκευες το ποσοστο αυτων που δεν ξερουν γτ παιρνουν μια συγκεκριμενη συσκευη υπαρχει... Γτ ομως δε πουλανε τοσο??

Δεχομαι ομως οτι υπαρχουν γουστα και γουστα και οτι τον καθενα μπορει να τον βολευει διαφορετικη συσκευη.. Μην ειμαστε μηδενιστες ομως γτ αυτο φανερωνει κακεντρεχια και κομπλεξισμο..

Φιλικα παντα.

Δεν διαφωνώ.

Απλα οι πωλήσεις δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Πχ: Ο lil Wayne κάνει 3000000 πωλήσεις cd και κάποιοι καλύτεροι κάνουν 10000.

Φιλικά bro

Δημοσ.

Ποιος λογικός τι; Που ήταν το 2012 η apple; Η apple λοιπόν το 2012 έκανε πάρτι μονή της με το iPad 3 με retina οθόνη πουλώντας 3 μυρια το πρώτο σ/κ.Επίσης είχε σαν συσκευη το τελευταίο smartphone του Steve to iPhone 4s και αργότερα το 5..Συσκευη διαμαντι λες το note 2 και συμφωνώ απόλυτα αφού ήταν το πρώτο της samsung που δεν κολλούσε σαν φούστης.. Κατι που τα μηλο προϊόντα το κάνουν χροονια. Διαμάντια κ αυτα δηλαδή..Ο καθένας οτι θέλει παίρνει και το δικαιολογεί στο μυαλό του ανάλογα. Αν μου βρει κάποιος κινητο στις 4 ιντσες που να ειναι γρηγορότερο και πιο αλαγκαριστο απ το iPhone 5s θα του σφίξω το χέρι ( εδώ βρίσκεις δύσκολα και σε μεγαλύτερες ιντσες).. Δεν ειναι τυχαίο που η samsung και όλες οι άλλες αύξησαν τις ιντσες ξαφνικά (με το βαρύ σε σχέση με το iOS android που είχαν στα χέρια τους και με το κόσμο να ζητάει όλο και λεπτοτερές συσκευές.. έπρεπε να βάλουν πράμα μέσα βλέπε πυρήνες, ram μπάς και γίνει δουλίτσα).. Με αυτή την οπτική κ με τόσο μικρή συσκευη το iPhone 5s ειναι τεχνολογικό επίτευγμα..Όσο για το θέμα μας τώρα στα tablet όσα και να πουλήσει η samsung θα πρεπει να ξέρει οτι ούτε Microsoft ειναι αλλα ούτε Apple.. Τέτοιες εταιρεία που σχεδιάζουν και λογισμικό και hardware θα ειναι πάντα ένα βήμα μπροστά στην εμπειρία χρήσης.. Και δεν αμφισβητώ οτι ειναι κορυφαίο tablet. Ναι μεν αλλα λοιπόν.. Sent from my iPad using Insomnia

Αν καθεσαι τωρα και μου συγκρινεις το iPhone 4 με το note2 κατι δεν παει καλα......

Δημοσ.

Αν καθεσαι τωρα και μου συγκρινεις το iPhone 4 με το note2 κατι δεν παει καλα......

Ναι αμε το συγκρινω ξεκαθαρα.. Οχι με το 4 οπως θελεις να λες.. Αλλα με το iphone 5 που βγηκαν πανω κατω την ιδια εποχη..

Δημοσ.

Έλα εντάξει μεγάλε μας επεισες... Αυτά και αλλά τόσα έλεγα και εγώ πριν πάρω iphone και Mac. Δεν έχετε καταλάβει ενα πράγμα , ότι ο περισσότερος κόσμος που αγοράζει προιοντα Apple ( υπάρχουν και οι χαζές ξανθιές που το παίρνουν επειδή έχει μηλο) δεν ειναι γιατι ειναι τούμπανο και κάνουν παπάδες ούτε τους ενδιαφέρει τo Bluetooth,μπαταρία ,ανταπτορακια κ.α-δόξα το θεό αν θες κινητό με θεϊκά specs έχουμε το LG G3

ΑΛΛΑ όλα ειναι θέμα λειτουργικού .

Δούλεψε

( εδώ σίγουρα απαντας " είχα και το πούλησα ή μου έδωσε ένας φίλος και το είδα ,τα συνηθισμένα )

λίγο με το ios ή με OS X και μετά ελα να ξαναμιλήσουμε .

α ναι ξεχασα... το ios ειναι ευκολο... λες κ τα υπολοιπα λειτουργικα τα χειριζεται μονο ο sheldon cooper...

εχω android και ειμαι πληρως ευχαριστημενος. να παω στο ios για ποιο λογο; για να κανω λιγοτερα πραγματα αφου θα εχω ξοδεψει 700 ευρω; με το προιον σου βιωνεις βασικους περιορισμους χωρις καμια απολυτως δικαιολογια. μην τα ξαναλεμε.

η apple ειναι πετυχημενη οχι λογω ανωτεροτητας προιοντος αλλα για κοινωνιολογικους λογους. δεν ειναι το ιδιο στα αυτοκινητα που μια μερσεντες ειναι αντικειμενικα καλυτερη απο ενα φιατ. ειναι ομως ο ιδιος λογος που ενα μηχανικο ρολοι κανει μερικες χιλιαδες ευρω ενω ενα quartz ρολοι ειναι πολυ πιο ακριβες και κανει απο 10 ως 1000 το πολυ. καποιοι θελουν ενα συμβολο καταξιωσης παρα τα ολοφανερα μειονεκτηματα του συγκεκριμενου συμβολου. σεβομαι τις αναγκες του καθενος αλλα οφειλετε κ σεις να ειστε ειλικρινεις πρωτιστως με τον εαυτο σας...

Δημοσ.

Bill1000 μετη λογικη σου ουτε γρηγορα αυτοκινητα θα περνανε καποιοι, ουτε rolex, ουτε ρουχα prada gucci κλπ 

Αφου τη δουλεια μας θα την καναμε πολλες φορες καλυτερα κ ολας με datsun, casio και ρουχα απ τη λαικη..

Ειλικρινεις ειμαστε και τι πιο ειλικρινες απ το να παιρνουμε κατι που μας αρεσει... Οχι θα φοβομαστε μη μας παρεξηγησει καποιος και πει οτι το αγοραζουμε για να αναδειχθουμε μεσω του συγκεκριμενου συμβολου καταξιωσης... LOL ομως..

Δημοσ.
Ναι αμε το συγκρινω ξεκαθαρα.. Οχι με το 4 οπως θελεις να λες.. Αλλα με το iphone 5 που βγηκαν πανω κατω την ιδια εποχη..

Το note 2 το έχω και το iphone 5 είναι απλά ένα παιχνιδάκι μπροστά στο note 2 και δεν ενοω για το μέγεθος αλλά για τις λειτουργίες. Εγώ είχα iphone 4 και 4s αλλά ακόμα και το s2 είναι εργαλείο ενώ τα iphone απλά για λίγες και απλές δουλείες και όχι πολλά πολλά.

Δημοσ.

α ναι ξεχασα... το ios ειναι ευκολο... λες κ τα υπολοιπα λειτουργικα τα χειριζεται μονο ο sheldon cooper...

εχω android και ειμαι πληρως ευχαριστημενος. να παω στο ios για ποιο λογο; για να κανω λιγοτερα πραγματα αφου θα εχω ξοδεψει 700 ευρω; με το προιον σου βιωνεις βασικους περιορισμους χωρις καμια απολυτως δικαιολογια. μην τα ξαναλεμε.

η apple ειναι πετυχημενη οχι λογω ανωτεροτητας προιοντος αλλα για κοινωνιολογικους λογους. δεν ειναι το ιδιο στα αυτοκινητα που μια μερσεντες ειναι αντικειμενικα καλυτερη απο ενα φιατ. ειναι ομως ο ιδιος λογος που ενα μηχανικο ρολοι κανει μερικες χιλιαδες ευρω ενω ενα quartz ρολοι ειναι πολυ πιο ακριβες και κανει απο 10 ως 1000 το πολυ. καποιοι θελουν ενα συμβολο καταξιωσης παρα τα ολοφανερα μειονεκτηματα του συγκεκριμενου συμβολου. σεβομαι τις αναγκες του καθενος αλλα οφειλετε κ σεις να ειστε ειλικρινεις πρωτιστως με τον εαυτο σας...

Σωστά ,όντως κανείς λιγότερα πράγματα με το ios γιατι όπως ειναι φανερό εσύ κανείς πολύ περισσότερα πράγματα επιστημονικού επιπέδου με το android τα οποία δεν μπορείς να κανεις με το ios

(widgets , θέματακια , αναφορά παράδοσης, καρδούλες στην οθόνη)

Έχεις android ώστε να googlaris την κάθε εφαρμογή και να την κατέβαζεις σπασμένη.( εξου και η τεράστια επιτυχία του με ενα απλό search τα έχεις όλα τσάμπα)

Α επίσης κανείς root για να κανεις κάποια πράγματα αυτονόητα, σπατάλες χιλιάδες ώρες στο xda ώστε να βρεις την ιδανική rom που θα σου επιτρέψει να κανεις το κινητό σου ανθρώπινο...(ακόμη και το jailbreak μέσα σε 3λεπτα γίνεται)

Ακόμα και η Samsung κρύβει το android με το δικό τους ui και τα δικά της app και μετά τρέχετε να τα βγάλετε με rom για να ειναι ποιο smooth

Σωστά έχεις απόλυτο δίκαιο...είμαι ανόητος που έφυγα απο το windows mobile πρώτα και έπειτα απο android.

Όσο για το άλλο που λες " ...η apple ειναι πετυχημενη οχι λογω ανωτεροτητας προιοντος αλλα για κοινωνιολογικους λογους ...¨ μεταξύ μας,μια συμβουλή :

μην το γράψεις ξανά εδώ η σε άλλο φόρουμ...ήδη γελάνε και οι πέτρες.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά ,όντως κανείς λιγότερα πράγματα με το ios γιατι όπως ειναι φανερό εσύ κανείς πολύ περισσότερα πράγματα επιστημονικού επιπέδου με το android τα οποία δεν μπορείς να κανεις με το ios

(widgets , θέματακια , αναφορά παράδοσης, καρδούλες στην οθόνη)

Έχεις android ώστε να googlaris την κάθε εφαρμογή και να την κατέβαζεις σπασμένη.( εξου και η τεράστια επιτυχία του με ενα απλό search τα έχεις όλα τσάμπα)

Α επίσης κανείς root για να κανεις κάποια πράγματα αυτονόητα, σπατάλες χιλιάδες ώρες στο xda ώστε να βρεις την ιδανική rom που θα σου επιτρέψει να κανεις το κινητό σου ανθρώπινο...(ακόμη και το jailbreak μέσα σε 3λεπτα γίνεται)

Ακόμα και η Samsung κρύβει το android με το δικό τους ui και τα δικά της app και μετά τρέχετε να τα βγάλετε με rom για να ειναι ποιο smooth

Σωστά έχεις απόλυτο δίκαιο...είμαι ανόητος που έφυγα απο το windows mobile πρώτα και έπειτα απο android.

Όσο για το άλλο που λες " ...η apple ειναι πετυχημενη οχι λογω ανωτεροτητας προιοντος αλλα για κοινωνιολογικους λογους ...¨ μεταξύ μας,μια συμβουλή :

μην το γράψεις ξανά εδώ η σε άλλο φόρουμ...ήδη γελάνε και οι πέτρες.

βασικά αυτά που λες εσύ είναι για να γελάνε οι πέτρες και όλη η λίθινη εποχή. τι να ψάχνουν στο xda για πιο smooth? εγώ θα φταίω τώρα αν πω πάλι πρόβατα είναι οι χρήστες των ios? εγώ πχ με το Note 2 έψαξα στο xda μια ρομ που να έχει κάποιες λειτουργίες του note 3. πάντως για αυτό που είπες ότι το android είναι μόνο θεματάκια και widget τότε δεν ξέρεις καν τι λες. 

Δημοσ.

συνεχίστε κι άλλο... εχω φτιάξει pop corn και την έχω καταβρεί με τα apple funboys vs andoid funboys.... καλά δεν βαρεθήκατε ακόμα.... γιατί πρέπει να γα$%^&^%$τε κάθε post ???  το έχουμε πει χιλιες φορές... καθέ ένα OS σου προσφέρει και κάτι διαφορετικό... σε άλλους αρέσει το android σε άλλους το iOS... αποδεχτείτε το, μην προσπαθείται μάταια να πείσετε ο ένας τον άλλο για την όποια ανωρετότητα του κάθε OS και γράψτε κάτι που να έχει πραγματικά ουσία... ΕΛΕΟΣ... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...