Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στγμη που βγήκε το surface όλα τα άλλα μου φαίνονται σαν παιχνίδια.

Τόσα λεφτά ποτέ.. Η χρησιμότητα του tablet για μένα ειναι surfαρισμα, βιβλία και παιχνίδια.. Οπότε προσωπικά εγώ θεωρώ το surface πεταμένα λεφτά (και λόγω λειτουργικού αλλα αυτό ειναι άλλη συζήτηση).. Ο καθένας βέβαια κανει τη χρήση που θέλει..

Sent from my iPad using Insomnia

BALABANIS, από πότε δύο tablet είναι ανόμοια, κι τα δύο tablet είναι, duuuh!

Ναι αλλα με διαφορετικό λειτουργικό.. Μήλα με πορτοκάλια.. Οπότε περί ορεξεως..

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν ξεχασει να βαλουν ομως την σκηνη που το samsung aka android tablet αρχιζει τις λαγκιες την ωρα που σερφαρεις!

• Like 4
Δημοσ.

Τόσα λεφτά ποτέ.. Η χρησιμότητα του tablet για μένα ειναι surfαρισμα, βιβλία και παιχνίδια.. Οπότε προσωπικά εγώ θεωρώ το surface πεταμένα λεφτά (και λόγω λειτουργικού αλλα αυτό ειναι άλλη συζήτηση).. Ο καθένας βέβαια κανει τη χρήση που θέλει..

Σωστά ανάλογα με την χρήση πάει.

Εγώ πχ έχω ξεμείνει με ένα νετμπουκ (έσπασα 2 λαπτοπς, μην ρωτήσεις πως :P )και θέλω και ταμπλετ και πισι, και για την δουλειά και για μερικά καλα games που είναι μόνο για windows.

Επίσης λόγο μουσικής θέλω πολύ το touch pad (η όπως λέγεται) που χρησιμοποιεί και ο Μιστερ Χαν από τους Λινκιν Παρκ για παραγωγή μουσικής . Και σε συνδυασμό με το Lumia μου είναι ότι πρέπει ένα surface.

Choices. :D

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το κιτσαριό που ούτε σε λαικές αγορές δεν βλέπεις με βάζει σε σκέψεις για το πόσο ζώα είναι,δηλαδή μια εταιρία σαν την ms η την samsung που κάνουν συγκρίσεις τέτοιου τύπου είναι συμπεριφορά εταιρίας τέτοιου κύρους? έλεος δηλαδή μόνο και μόνο για αυτό αξίζουν μούτζες...........δεν είμαι fan boy της apple ούτε σκοπεύω να αγοράσω iphone/ipad/mac αλλά θεωρώ καραγκιοζιλίκια τις πράξεις των ms/samsung.

Δημοσ.

Πάντως δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση σε android tablet αυτή τη στιγμή... Κατά τ' άλλα τα windows δε τα φτάνει κανένα άλλο λειτουργικό αυτή τη στιγμή, οπότε ένα windows tablet με atom είναι πολύ προτιμότερο...

• Like 2
Δημοσ.

Η σαμμυ να κοιτάξει να πάρει διαφημιστές γιατί αρχίζει και το καίει....

Δηλαδή αν ο διαφημιστής ήταν πιο καλός με άψογη εμφάνιση και ύφος, θα σου άρεσε αυτή η διαφήμιση περισσότερο; Γιατί αυτο που κατά γενική ομολογία ενοχλεί είναι ότι μας περνάνε για χαζούς προσπαθώντας να επηρεάσουν επιλογές και να δημιουργήσουν τεχνητές εντυπώσεις..

Δημοσ.

αυτό το κιτσαριό που ούτε σε λαικές αγορές δεν βλέπεις με βάζει σε σκέψεις για το πόσο ζώα είναι,δηλαδή μια εταιρία σαν την ms η την samsung που κάνουν συγκρίσεις τέτοιου τύπου είναι συμπεριφορά εταιρίας τέτοιου κύρους? έλεος δηλαδή μόνο και μόνο για αυτό αξίζουν μούτζες...........δεν είμαι fan boy της apple ούτε σκοπεύω να αγοράσω iphone/ipad/mac αλλά θεωρώ καραγκιοζιλίκια τις πράξεις των ms/samsung.

Είναι American style advertisement. Εμένα μου αρέσουν :D
  • Like 1
Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε ότι η Samsung έχει back up την Κορέα να της δίνει χρήματα. Γιατί από ισολογισμούς δεν τα πάει και πολύ καλά...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...