Προς το περιεχόμενο

Firewatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάει πολύ καλά σε κριτικές (μέσο όρο 82 στο metacritic) αλλά είναι γύρω στις 4-5 ώρες. Οπότε δεν ξέρω πόσο δικαιολογεί το 20€ price tag (τουλάχιστον όσον αφορά τη διάρκεια).

Δημοσ.

Επίσης για την ώρα εχει προβλήματα. Δεν νομίζω να είναι unplayable αλλα πολλοί έχουν προβλήματα σύμφωνα με τα reviews στο steam.

Δημοσ.

Παίδες θα κάνω τη θυσία σύντομα για να σας πω και απόψεις  :-D περί του Game, though για όσους παραπονέθηκαν για τα γραφικά απλά ενημερώνω πως οι Developers πήραν την πρωτοβουλία-ρίσκο εν έτη 2016 να κάνουν launch ένα παιχνίδι με Low- Poly (polygon) αισθητική και πιστεύω πως έχεί αποδοθεί απίστευτα .

Δημοσ.

Παιδια εγω που το ξεκινησα απο χθες και το παιζω χαλαρα (πρεπει να ειμαι κοντα στο τελος πιστευω),να πω πως δεν ειμαι fun των indie games γενικοτερα αλλα το συγκεκριμενο game πολυ καλο!

Μια ερωτησουλα μονο!Το ending ειναι το ιδιο σε ολες τις αποφασεις?

(να πω πως ειναι δωρο απο ενα φιλαρακι :D )

Δημοσ.

Πρώτη φόρα παίζω Indie τέτοιου είδους και μόλις το τελείωσα.Το παιχνίδι είναι πόλυ ωραίο με απίστευτη μουσική, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορετικό τέλος με άλλες αποφάσεις (Framedrops υπάρχουν σχεδόν συνέχεια αλλά δεν με ενόχλησε στην εμπειρία).

Δημοσ.

Για αρχη αν δεν σας αρεσουν τα narrative heavy games (αλλοι τα λενε και walking simulators) τυπου Gone Home η Vanishing of Ethan Carter προσπεραστε, υπαρχει interactivity στο παιχνιδι, δεν ειναι και Dear Esther, αλλα δεν εχει puzzles κτλ, απλο point and click exploration.

Τωρα μιλαμε για 4-5 ωρες, οποτε τα 20 ευρω ειναι πολλα, σε ενα γερο discount ομως αξιζει. Το story ισως λιγο anticlimactic στο τελος αλλα εμενα μου αρεσε, πολυ ομορφο γενικως και ολη η ατμοσφαιρα μοναξιας που βγαζει πολυ ιδιαιτερη, εξαιρετικο και το voice acting, οπως και η μουσικη που την χρησιμοποιησαν σε λιγα σημεια αλλα αυτο την εκανε ακομα πιο αποτελεσματικη. 

Γενικα το προτεινω αμα σας αρεσουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια αλλα οχι για 20 ευρω!

• Like 1
Δημοσ.

μαζί με το unravel είναι από τα indies που περιμένω με ανυπομονησία....το τσίμπησα σήμερα από steam και λογικά το ξεκινάω από αύριο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...