Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 το τσιμπησε κανεις να μας πει εντυπωσεις?σημερα βγηκε νομιζω...
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 το τσιμπησε κανεις να μας πει εντυπωσεις?σημερα βγηκε νομιζω... ο fever24
labrosviz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καμία γνώμη ρε παιδιά εχουμε γι αυτο?αξίζει η να προσπεράσουμε?
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχει πάει πολύ καλά σε κριτικές (μέσο όρο 82 στο metacritic) αλλά είναι γύρω στις 4-5 ώρες. Οπότε δεν ξέρω πόσο δικαιολογεί το 20€ price tag (τουλάχιστον όσον αφορά τη διάρκεια).
Nath2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης για την ώρα εχει προβλήματα. Δεν νομίζω να είναι unplayable αλλα πολλοί έχουν προβλήματα σύμφωνα με τα reviews στο steam.
The Great George Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες θα κάνω τη θυσία σύντομα για να σας πω και απόψεις περί του Game, though για όσους παραπονέθηκαν για τα γραφικά απλά ενημερώνω πως οι Developers πήραν την πρωτοβουλία-ρίσκο εν έτη 2016 να κάνουν launch ένα παιχνίδι με Low- Poly (polygon) αισθητική και πιστεύω πως έχεί αποδοθεί απίστευτα .
Arikado Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εγω που το ξεκινησα απο χθες και το παιζω χαλαρα (πρεπει να ειμαι κοντα στο τελος πιστευω),να πω πως δεν ειμαι fun των indie games γενικοτερα αλλα το συγκεκριμενο game πολυ καλο! Μια ερωτησουλα μονο!Το ending ειναι το ιδιο σε ολες τις αποφασεις? (να πω πως ειναι δωρο απο ενα φιλαρακι )
pirate79 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 τα framedrops πρεπει να εχουν γινει μοδα τωρα τελευταια
Onelove Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτη φόρα παίζω Indie τέτοιου είδους και μόλις το τελείωσα.Το παιχνίδι είναι πόλυ ωραίο με απίστευτη μουσική, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορετικό τέλος με άλλες αποφάσεις (Framedrops υπάρχουν σχεδόν συνέχεια αλλά δεν με ενόχλησε στην εμπειρία).
morgoth666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Για αρχη αν δεν σας αρεσουν τα narrative heavy games (αλλοι τα λενε και walking simulators) τυπου Gone Home η Vanishing of Ethan Carter προσπεραστε, υπαρχει interactivity στο παιχνιδι, δεν ειναι και Dear Esther, αλλα δεν εχει puzzles κτλ, απλο point and click exploration. Τωρα μιλαμε για 4-5 ωρες, οποτε τα 20 ευρω ειναι πολλα, σε ενα γερο discount ομως αξιζει. Το story ισως λιγο anticlimactic στο τελος αλλα εμενα μου αρεσε, πολυ ομορφο γενικως και ολη η ατμοσφαιρα μοναξιας που βγαζει πολυ ιδιαιτερη, εξαιρετικο και το voice acting, οπως και η μουσικη που την χρησιμοποιησαν σε λιγα σημεια αλλα αυτο την εκανε ακομα πιο αποτελεσματικη. Γενικα το προτεινω αμα σας αρεσουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια αλλα οχι για 20 ευρω! 1
Geosim79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 μαζί με το unravel είναι από τα indies που περιμένω με ανυπομονησία....το τσίμπησα σήμερα από steam και λογικά το ξεκινάω από αύριο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το Unravel δεν είναι indie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα