makisser Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα πηγα μια βολτα στο mediamarkt και ειχε στημένη την dell s2715... Επαθα την πλακα μου με τα χρωμματα και την φωτεινότητα της.. Αν η βαση ειχε pivot θα την επερνα αμεσως.. λογικα η u2415 δεν θα εχει ακομα καλυτερη ποιοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα πηγα μια βολτα στο mediamarkt και ειχε στημένη την dell s2715... Επαθα την πλακα μου με τα χρωμματα και την φωτεινότητα της.. Αν η βαση ειχε pivot θα την επερνα αμεσως.. λογικα η u2415 δεν θα εχει ακομα καλυτερη ποιοτητα? Eχει καλυτερο panel, αλλα με matte coating οποτε δε ξερω ποια θα σου φαινεται καλυτερη. Η σχεδον glossy HP 27xw παντως εχει καλυτερη εικονα και απο τις δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ψαχνομαι και εγω για μονιτορ και επειδη συνεχιζω σταθερα στις 4:3 αλλα πλεον δεν μπορω να παω σε τετοια αγορα... κοιταω 16:10. τα προβληματα της αποσο καταλαβα διορθωθηκαν με νεα εκδοση η κατι τετοιο αλλα αξιζει να την παρεις τωρα που η 2525Η ειναι τοσο κοντα σε τιμη. δεν εχω δει κατι να μου αρεσει σε αλλη 16:10 http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html δεν εχω δει κατι να μου αρεσει σε αλλη 16:10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Την πηρα σημερα refurbished απο cosmdata και η οθνη ειναι φανταστικη !!!! 99,99 ευρω . Dell U2415 Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από Γιάννης Platano 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα