Προς το περιεχόμενο

Dell U2415H (16:10)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχετε βρει μήπως κάποιο μαγαζί από το εξωτερικό απ' όπου θα μπορούσαμε να την πάρουμε φθηνότερα; Και να στέλνει Ελλάδα φυσικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχετε βρει μήπως κάποιο μαγαζί από το εξωτερικό απ' όπου θα μπορούσαμε να την πάρουμε φθηνότερα; Και να στέλνει Ελλάδα φυσικά.

Στην Ελλάδα = http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=18782

Γερμανία = http://www.computeruniverse.net/products/90578595/dell-u2415.asp

μεταφορικά 11,59€

• Like 1

Στην Ελλάδα από visionstudio 279.35

Ωραίος, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Για όσους την έχετε dell u2415 ή Eizo ev2455 θα διαλέγατε ; Είναι δώρο δεν πληρώνω κάτι, Να πάω για την Eizo;

Eizo, δε νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης. Εφόσον είναι δώρο κιόλας.

Παρέλαβα την οθόνη και την έχω αυτή τη στιγμή στο γραφείο μου, γράφω μέσω αυτής. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γενικά η οθόνη είναι πανω κάτω έτσι όπως έχουν γράψει οι περισσότεροι κάτοχοι της. Σε άσπρο φόντο στις άκρες είναι ένα τικ πιο σκούρα και σε μαύρο φόντο έχει λίγο backlight bleeding κάτω δεξιά. Απ' ότι έχω καταλάβει τόσες μέρες που διαβάζω και το ψάχνω αυτά τα έχουν σχεδόν όλοι όσοι την πήραν (τα είχα και με την προηγούμενη οθόνη μου, την LG W2600H-PF, ειδικά το backlight bleeding ήταν χειρότερο). Έχω παραθέσει και τις αντίστοιχες φωτογραφίες, οι οποίες βέβαια τονίζουν πολύ αυτά τα θέματα, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο έντονα και δεν ενοχλούν (και το λέω εγώ που είμαι αρκετά περίεργος). Όσον αφορά το ips glow δεν είναι περισσότερο απ' όσες οθόνες ips έχω δει, είναι το κλασσικό glow που έχουν οι ips. Πάντως η οθόνη έχει καταπληκτική εικόνα και εντύπωση μου έκανε πόσο φωτεινή μπορεί να γίνει, στραβώνεσαι πραγματικά. Τη φωτεινότητα την έχω στο 30, RGB στο 100,97 και 97 αντίστοιχα, όπως στο review του tft central ενώ δε χρειάστηκε να περάσω κάποιο profile. Γενικότερα θα μπορούσε να είναι ένα κλικ καλύτερη στα θεματάκια που ανέφερα αλλά δεν είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για την αγορά της, από την οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος.

post-69500-0-75518300-1420052014_thumb.jpg

post-69500-0-65332100-1420052066_thumb.jpg

• Like 4

Εφόσον έχεις τις ρυθμίσεις από tftcentral.co.uk καλύτερα να βάλεις και το αντίστοιχο προφίλ τους.

Dell U2415 X-rite i1 Pro + LaCie TFTCentral A00 28 75 100 97 97 Custom Color

Καλή χρονιά!

Εφόσον έχεις τις ρυθμίσεις από tftcentral.co.uk καλύτερα να βάλεις και το αντίστοιχο προφίλ τους.

Dell U2415 X-rite i1 Pro + LaCie TFTCentral A00 28 75 100 97 97 Custom Color

Καλή χρονιά!

Το έγκατέστησα, το επέλεξα σαν προεπιλεγμένο αλλά δε βλέπω καμιά διαφορά. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Καλή χρονιά και σε σ'ένα και σε όλους :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...