Προς το περιεχόμενο

Dell U2415H (16:10)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μολις πηρα και εβαλα την οθονη .... εχω χαζεψει πραγματικα ....το μονο που ηθελε για ρυθμιση ηταν να κατεβασω την φωτεινοτητα και ειναι αψογη

Bγάλε αν μπορείς καμιά φωτογραφία της και κυρίως σε σκοτεινό χώρο για να δούμε πώς πάει από ips glow και backlight bleeding και πώς είναι το μαύρο της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα το κανω το βραδυ οκ ?  η καλυτερη φωτογραφικη που εχω ειναι του κινητο μου ομως.... Lg G2 αν σου κανει ... 

Μια χαρά, θα μας πεις και τη δική σου άποψη έτσι κι αλλιώς,  οπότε και να μη φαίνεται κάτι καλά θα καταλάβουμε :)

Λοιπον φαινεται χαλια η φωτο , επειδη ειναι κινητο και στα σκοτεινα δεν την παλευουν . μπορω να σας πω εγω. και αν δεν σας φτανει η περιγραφη δειτε απο καποιο review γιατι δεν θα ειναι δικαιο να παρετε εικονα απο αυτην την φωτογραφια.

Η οθονη στο ματι μου και χωρις κανενα ειδικο μετρητηρι φαινεται να εχει καλο μαυρο γενικα ομως στην πανω αριστερη γωνια και στην κατω δεξια φαινεται να εχει ενα ελαφρυ bleeding/glow χωρις να μου ειναι ενοχλητικο

Σαν γενικη αντιληψη  το 1920 1200 ειναι πολυ βολικο και τα χρωματα/απεικονιση γενικως αρκετα καλα . Καλυτερα μου φαινονται [μπορει να κανω λαθος δεν τις εχω διπλα-διπλα] απο την 2713 που εχουμε στο γραφειο και σιγουρα σκαλες ανωτερα απ οτο ΤΝ πανελ του 2009 που ειχα πριν. 

Επειδή κι εγώ με ΤΝ πάνελ είμαι, σε ταινίες το μαύρο γκριζάρει πολύ ή δεν το καταλαβαίνεις;
H ίδια ερώτηση και για μαύρη φωτογραφία.
Το ips glow αν δεν έχεις στο μυαλό σου να το δεις, σου κάθεται στο μάτι ή δεν το προσέχεις καν;
Τέλος, μιας και είπες ότι τις είδες δίπλα δίπλα με την u2414, πιστεύεις ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει;

λοιπον απο το ΤΝ που ειχα πριν ειναι παρα πολυ καλυτερα και σε χρωματα κα ισε μαυρο. 

Δεν ΑΜΟLed κινητου ομως ετσι ουτε 50αρα πλασμα  ....

Για να δω αυτο που σας ειπα εβαλα μαυρη φωτο φουλ οθονη και εκλεισα τα φωτα. Ναι εκει γκριζαρει καπως. για μενα οχι ενοχλητικα πολυ γιατι ειχα συνηθισει στα "λιγα". Και σε ταινιες το ιδιο προφανως υπαρχει το glow αλλα για μενα δεν ειναι ενοχλητικο.

Τωρα με την 2414 η μονη διαφορα που μου φανηκε σε περιβαλλον καταστηματος ειναι τα εξτρα πιξελ στην καθετο 

Μια χαρά, το μόνο που με ανησυχεί είναι το ips glow, στο μαγαζί είχε την U2414h σε λειτουργία; Αν είναι να περάσω να τη δω να μου φύγει η απορία.
Άντε, να έρθει και σε άλλα μαγαζιά, να πέσει η τιμή της τουλάχιστον στα 300, μπας και κάνουμε κανένα multi-buy αν ενδιαφέρονται αρκετοί μπας και πέσει και άλλο η τιμή, γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το 16:10 και δε θέλω να πάω σε 16:9...

Ναι στο msystems εχει την 2412 και την 2414h διπλα-διπλα 

Εμενα χοντρικα η 2415 μου φανηκε σαν λιγο μεγαλυτερη 2414. 

Τέλεια, θα πάω να της ρίξω μια ματιά όποτε μπορέσω...

Είναι λίγο μεγαλύτερη και στα χαρτιά πάντως (24,1 έναντι 23,8 ιντσών) αλλά και λόγω του μεγαλύτερου ύψους σίγουρα θα δείχνει λίγο ακόμα πιο μεγάλη.

• Like 1

Ανέβηκε στα 350€... :(

Ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση όταν τη φέρουν περισσότερα καταστήματα. Αρκετά μεγάλη πλέον η διαφορά από την U2414H, και σε αυτά τα χρήματα παίζουν και UW 29" με συνολικά μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας (αν δεν είναι απαραίτητο το 1200p).

Ανέβηκε στα 350€... :(

Ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση όταν τη φέρουν περισσότερα καταστήματα. Αρκετά μεγάλη πλέον η διαφορά από την U2414H, και σε αυτά τα χρήματα παίζουν και UW 29" με συνολικά μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας (αν δεν είναι απαραίτητο το 1200p).

Όπως ποιες για παράδειγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...