salonika91 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ίδια και εγώ από την Πέμπτη χωρίς ίντερνετ που όπως επιβεβαιώθηκε και διαβάζω σε διάφορα τόπικ είναι όντως λάθος του ΟΤΕ. Από κει και πέρα παρέλαβα και εγώ το στικάκι από την Wind την επομένη με 3GB data που τα θεωρώ αρκετά μέχρι να αντικατασταθεί η βλάβη. Δεν ξέρω αλλά τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να αμφιβάλω αρκετά για τον ΟΤΕ, τείνω να συμφωνήσω με τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ που λένε ότι με τόσες εθελούσιες υπαλλήλων και μειώσεις προσωπικού έχει επηρεαστεί και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης. θα θεωρησω τυχαιο οτι και ολα τα δικα σου μυνηματα ειναι για να πεις ποσο γαματη ειναι η wind http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=252182&sid=bb8e9a4930aa44649b7d3c2662bc5c5f&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=content
mitsus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Τα ίδια και εγώ από την Πέμπτη χωρίς ίντερνετ που όπως επιβεβαιώθηκε και διαβάζω σε διάφορα τόπικ είναι όντως λάθος του ΟΤΕ. Από κει και πέρα παρέλαβα και εγώ το στικάκι από την Wind την επομένη με 3GB data που τα θεωρώ αρκετά μέχρι να αντικατασταθεί η βλάβη. Δεν ξέρω αλλά τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να αμφιβάλω αρκετά για τον ΟΤΕ, τείνω να συμφωνήσω με τους συνδικαλιστές του ΟΤΕ που λένε ότι με τόσες εθελούσιες υπαλλήλων και μειώσεις προσωπικού έχει επηρεαστεί και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης. Υπάρχει και ο παράγοντας του ανθρώπινου λάθους.Μέσα σε ένα καφάου υπάρχουν 500 ζευγάρια καλώδια(250 που έρχονται από το Α/κ και 250 που πάνε προς τα σπίτια)Μπορεί να κόψει κάποια γραμμή είτε από λάθος μέτρημα ορίου είτε κάποιο καλώδιο να μην κάνει καλή επαφή σε μια ρεγκλέτα και κουνώντας το, να βγει από την θέση του. Υπάρχει και η περίπτωση να είναι καταχωρημένα λάθος κάποια στοιχεία γραμμών και να σε κόψει γιατί μέσα στον ΟΤΕ φαίνεται ότι στο όριο σου δεν υπάρχει κανένας(και εσύ να είσαι καταχωρημένος σε άλλο όριο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα