zizu21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπερα σας.Εχω το Note 2 και ειχα περασει το SU.Αυτη τη στιγμη ομως μολις παω να μπω μου λεει "Super SU διακοπηκε" και στην γραμμη ειδοποιησεων μου εμφανιζει το μηνυμα "Αποκλειστη μια μη εξουσιοδοτημενη προσπαθεια προσβασης σε μια ασφαλη περιοχη στη συσκευη σας".Ετσι δε με αφηνει να κανω ενημερωση απο τη Samsung .Θελω να το κανω λοιπον unroot.Καποιος τροπος; Ευχαριστω
zizu21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν μπορω ουτε να κανω και εκαθαριση δεδομενων
iMarilina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ενημέρωση από τη Samsung δε μπορείς να κάνεις όταν είναι ρουταρισμένο. Πρέπει να κατεβάσεις το Odin, να κατεβάσεις το λογισμικό από τη sammobile (TO ΣΩΣΤΟ) και να το ξαναπεράσεις αλλά θελει προσοχή γιατί το παραμικρό λάθος να κάνεις το πέθανες και δεν υπάρχει γυρισμός.
zizu21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ενημέρωση από τη Samsung δε μπορείς να κάνεις όταν είναι ρουταρισμένο. Πρέπει να κατεβάσεις το Odin, να κατεβάσεις το λογισμικό από τη sammobile (TO ΣΩΣΤΟ) και να το ξαναπεράσεις αλλά θελει προσοχή γιατί το παραμικρό λάθος να κάνεις το πέθανες και δεν υπάρχει γυρισμός. Το θεμα ειναι πως ΔΕΝ ειναι ρουταρισμενο.Υπαρχει το Super SU αλλα δεν ειναι ρουτ το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα