Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το forum tou insomnia.gr
Ειμαι νεος χρηστης στο site αλλα ακουσα οτι τα μελη εδω μπορουν να λυσουν ολες  μου τις αποριες και ετσι λοιπον κανω αυτο το post.

Μολις αγορασα  μια καινουργια καρτα γραφικων. μετρια μπορω να πω. την Nvidia Gtx70ti.

εκανα format sto pc πριν απο 3 μερες γιατι πριν ειχε παρουσιασει κατι μικρο προβληματα  ... εκλεινε απο μονος του συνεχεια . Βεβαια εκλεινε  εχωντας το χρωμα apo to game pou epaiza sthn othonh. ετσι λοιπον και εγω αλλαξα μια καρτα γραφικων γιατι εκει εριξα την ευθηνη και ηλπιζα μετα το format να ειναι ολα ενταξει. εδω και τρεις ημερες που ξεκινησα να τον χρησιμοποιω με το νεο λογισμικο windos 7 ultimate 64bita βγαζει μπλε οθονη και κλεινει απο μονοσ του. κατεβασα ενα προγραμμα που μου ειπαν οτι θα βοηθουσε να βρω τι φταιει to Whocrash αλλα και παλι δεν εμφανιζει καποιο λαθος. Καμια ιδέα για το τι μπορει να ειναι? Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Δημοσ.

αν σβηνει ο υπολογιστης κατι ανεβαζει θερμοκρασια μπωρει ο επεξεργαστης μπωρει η καρτα, τσεκαρε λιγο με το hw monitor να δεις θερμοκρασιες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κλεινει τελειως ή κανει επανεκκινηση ? μετα απο μπλε οθονη συνηθως παιζει επανεκιννηση.

Γοογλαρε πως θα απενεργοποιησεις το restart after crash. και αφου φας την επομενη μπλε οθονη (χωρις πλεον επανεκκινηση) φωτογραφησε την και ριχτην εδω να δουμε το τι λεει η μπλε οθονη.Συνηθως αναφερει καποιους κωδικους που υποδηλωνει τον φταιχτη...συνηθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...