Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι μπορει ν;α χασω αρχεια και προγραμματα;;;

τα αρχεια σου μπορει να τα χασεις ανα πασα στιγμη ακομα και απο καινουριο δισκο,ασχετα αν κλειδωσουν τα win η οχι.στην περιπτωση που κλειδωσουν τα win υπαρχει η λυση του live cd (ακομα δεν εχω δει κλειδωμα σε win οπου να μη σου δινεται η επιλογη να μπεις ,να δεις η να αντιγραψεις τα αρχεια σου σε αλλο δισκο).

• Moderators
Δημοσ.

Σε περιπτωση που δεν ειναι ξεκαθαρο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οτιδηποτε σχετικο με warez.

Πρωτη και τελευταια προειδοποιηση.

Ειλικρινα παντως, ωρες ωρες εκπλησσομαι. Βλεπετε moderator να εχει κανει συνδρομη στο thread, να συμμετεχει μερικες ωρες πριν και παρολα αυτα ποσταρετε links για warez, loaders, κλπ.

/thread cleaned

• Like 1
Δημοσ.

παιδια...περιμενετε λιγο..να το παρουμε απο την αρχη.....ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο 3 μηνες και μου βγαζει αυτο το παραθυρο και παταω υπενθυμιση αργοτερα..τα windows Ηταν και ειναι ενεργοποιημενα.....ποιος ο λογος να κλειδωσουν;;

Δημοσ.

καλημερα, εχω ενα προβλημα.πριν 3 χρονια πηρα εναν σταθερο με windows 7 home 32 bit...τον δουλεψα για ενα χρονο και μετα τον αφησα σε μια ντουλαπα μεσα...Ετσι το κλειδι απο τα windows του σταθερου το εβαλα και σε αλλους δυο υπολογιστες που εκανα φορματ...μαλλον εκανα χαζομαρα...Χθες τον εβγαλα απο την ντουλαπα και μολις τον ανοιξα μου ελεγε τα windows δν ειναι αυθεντικα και μου ελεγε ληψη γνησιων τωρα και πατησα υπενθυμιση αργοτερα...Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι τι θα γινει αν δεν κανω τιποτα και τον αφησω ετσι;;;

μαλλον θα επρεπε να αναρωτιεσαι εσυ,τι δεν καταλαβαινεις;απαντησεις εχεις παρει,εισαι πολυ επιλεκτικος στις απαντησεις μας!

η αδεια αγοραστηκε με εναν συγκεκριμενο υπολογιστη,αρα η αδεια θα λειτουργει ομαλα εκει,εαν εκει ειχες θεματα θα ηταν θεμα προς συζητηση

Δημοσ.

μαλλον θα επρεπε να αναρωτιεσαι εσυ,τι δεν καταλαβαινεις;απαντησεις εχεις παρει,εισαι πολυ επιλεκτικος στις απαντησεις μας!

η αδεια αγοραστηκε με εναν συγκεκριμενο υπολογιστη,αρα η αδεια θα λειτουργει ομαλα εκει,εαν εκει ειχες θεματα θα ηταν θεμα προς συζητηση

νομιζω οτι σου λεει οτι απο τη στιγμή που αγορασες εναν υπολογιστή Χ με windows για τον Χ και εσυ πηρες κατ τα εβαλες σε άλλους υπολογιστές Υ και Ζ ειναι λογικό να μπλοκάρουν στον Χ.

Δεν γίνεται μια άδεια να ειναι σε παραπάνω απο εναν υπολογιστή (για την ακρίβεια γίνεται υπο προυποθέσεις να ειναι για 2 υπολογιστές) οποτε για αυτό σου εβγαλε αυτο που είδες...

Και ναι καποια στιγμή θα μπλοκάρει τελείως και πιθανώς να χασεις αρχεία και προγραμματα!

Δημοσ.

...ποιος ο λογος να κλειδωσουν;

Γιατι έχουν αθηναϊκές πινακίδες.

Πέραν της πλάκας, σου γράφει στην προηγούμενη σελίδα τόσες φορες ο άνθρωπος να επικοινωνήσεις με την microsoft hellas και να εξηγήσεις το λάθος που έκανες, ώστε να πάρεις σίγουρη απάντηση τι πρόκειται να συμβει και τι επιλογες έχεις. Μάλλον δεν το έκανες.

Σε Vista που είχα δοκιμάσει το ίδιο μιας και δεν με ενδιέφερε το λογισμικο, βγήκαν πλαστα και κλείδωσαν. Χρειαζόταν νέο κλειδι αλλιως δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Αρχεία δεν χάθηκαν.

Τσέκαρε λίγο και αυτο εδώ το θέμα, και πες σε σένα τι αναφέρει: http://www.insomnia.gr/topic/536210-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows-%CE%BC%CE%BF%CF%85/?do=findComment&comment=53347997

Δημοσ.

αυτο που κανεις λεγεται τρολ,εφοσον λειτουργει σωστα ο υπολογιστης σου με το κλειδι εισαι ενταξει,εχεις αγορασει τον υπολογιστη με την αδεια αυτη,κρατησε το κλειδι μονο εκει και πουθενα αλλου,σε περιπτωση που θα κλειδωσουν(χωρις να εχεις δηλωσει την αδεια και σε αλλους υπολογιστες εφεξης) μπορεις να παρεις τηλ την ms και να δωθει μια καποια λυση,εχει ξεχειλωσει αυτο το ποστ με ερωτησεις σου ,ενω ο spank σου ειπε τι να κανεις

Δημοσ.

Στο πρωτο post ο συμφοριτης μας γραφει :

πριν 3 χρονια πηρα εναν σταθερο με windows 7 home 32 bit...

Αν το λειτουργικο ηταν προεγκατεστημενο η microsoft δεν νομιζω να τον βοηθησει και θα τον παραπαμεψει ... στον κατασκευαστη του υπολογιστη

Υπαρχουν τροποι να τα κανει "νομιμα" με ελευθερα update  αλλα εστω και αν δεν μιλαω για crack δεν είμαι σιγουρος αν επιτρεπεται να τον γραψω εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τον εβγαλα και με την εντολη στην γραμμη εντολων μου εγραψε ο υπολογιστης εχει ενεργοποιηθει οριστικα..αρα δεν εχω προβλημα;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...