Unforgiven21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλημερα, εχω ενα προβλημα.πριν 3 χρονια πηρα εναν σταθερο με windows 7 home 32 bit...τον δουλεψα για ενα χρονο και μετα τον αφησα σε μια ντουλαπα μεσα...Ετσι το κλειδι απο τα windows του σταθερου το εβαλα και σε αλλους δυο υπολογιστες που εκανα φορματ...μαλλον εκανα χαζομαρα...Χθες τον εβγαλα απο την ντουλαπα και μολις τον ανοιξα μου ελεγε τα windows δν ειναι αυθεντικα και μου ελεγε ληψη γνησιων τωρα και πατησα υπενθυμιση αργοτερα...Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι τι θα γινει αν δεν κανω τιποτα και τον αφησω ετσι;;;
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν έπρεπε να το κανεις αυτο και οπως καταλαβαίνεις τώρα το κλειδί εχει κλειδώσει αλλου και οχι στα συγκεκριμένα windows οποτε και τα windows θα σου ζητάνε να κάνεις ενεργοποίηση μεχρι να λήξουν και να κλειδώσουν , αν εχεις ακόμα την άδεια με το κλειδί των windows καπου μίλα με την microsoft μηπως και στο επαναφέρουν στα συγκεκριμένα windows που ειχε το pc
Unforgiven21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ποτε θα ληξουνε;;;και τι θα γινει οταν ληξουνε;;;;;
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το πότε θα λήξουν το λεει αμα πας my computer δεκί κλίκ ιδιότητες και λεει στο κάτω μέρος , οταν λήξουν η θα σου κλειδώσουν ορισμένες βασικές λειτουργίες ή θα κλειδώσουν γενικά και δεν θα εχεις πρόσβαση
Unforgiven21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 φιλε οταν πηγαινω εκει μου λει τα windows ενεργοποιηθηκαν...και μου εχει μια επιλογη που λεει ''αλλαγη αριθμου-κλειδι προιοντος'' δε λεει τιποτα αλλο ουτε μερες τιποτα...γιατι;
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ε αμα λεει οτι ειναι ενεργοποιημένα κομπλέ εισαι πιο ειναι το προβλημα ;
Unforgiven21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μολις τον ανοιξα πρωτη φορα (μετα απο 2μηνες) εβαλα κωδικο κανονικα και μολις πηγε να εμφανισει την επιφανεια εργασιας μου πεταει παραθυρο ασπρο με μαυρο φοντο απο πισω και μου λεει τα windows ισως δεν ειναι γνησια. Ληψη γνησιων τωρα; και πατησα υπενθυμιση αργοτερα.....τι ηταν αυτο;;;;
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μια βοηθεια παρακαλω...
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Απο την στιγμή που εχεις το original κλειδί καλύτερα να μιλήσεις με την microsoft γιατι μαλλον εχει μπλοκάρει το κλειδί στα αλλα windows που το έβαλες , δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στον υπολογιστη αυτο θα εχω προβλημα;;δε μου το ξαναεβγαλε παντως το μηνυμα αυτο..
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Έ αμα δεν στο ξανα έβγαλε και λεει οτι ειναι ενεργοποιημένα καλα εισαι για την ώρα αν στο βγάλει παλι ομως μίλα με την microsoft hellas
Unforgiven21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση αν τον αφησω τωρα για καιρο αρκετο...1 χρονο και το ξανανοιξω να μη με βαζει καν στην επιφανεια εργασιας;;
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 'Αμα σου πετάξει μήνυμα οτι έληξαν τα windows μπορεί , κράτα τον για την ώρα ετσι αφου ειναι ενεργοποιημένα και αν σου λήξουν μιλα με microsoft hellas να σε βοηθήσουν
Unforgiven21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ετσι μπορει ν;α χασω αρχεια και προγραμματα;;;
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα δεν μιλήσεις με την microsoft άκρη δεν θα βγάλεις οποτε μίλα μαζί τους οσο για τα αρχεία κανε ενα backup τώρα που μπορείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα