Dantε Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εχω ενα συστημα που αποτελειται απο Phenom 955@3,7 M3A79T-Deluxe 4X1GB Geil Sapphire 280X Chieftec 850W Προσφατα αλλαξα το κουτι και τη καρτα γραφικων και απο τοτε σε ακυρες στιγμες παω να το ανοιξω και δε μπουταρει. Οταν γινεται αυτο δουλευει στο φουλ ο ανεμιστηρας(η της καρτας ειναι η του επεξεργαστη,δεν εχω καταλαβει) και ακουω 3 πολυ γρηγορα μπιμ και μετα αλλα 3. Εψαξα και δε βρηκα τι μπορει να σημαινουν αυτα. Εαν το κλεισω και ξανα δοκιμασω 2-3 φορες καποτε θα ανοιξει κανονικα. Ανοιξα το κουτι και τσεκαρα ολα τα καλωδια,κουνησα τα παντα μπας και δεν εχει μπει τιποτα και μετα μπουταρε.βεβαια τωρα θα το παρακολουθω... Καμια ιδεα για το τι να φταιει? Απο θερμοκρασιες ειμαι οκ και πρεπει να το κανει μονο οταν εχω ωρα να το ανοιξω.σε restart δε μου εχει τυχει ποτε.
jimisvog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Απο θερμοκρασιες λογικο να εισαι οκ στο ξεκινημα βγαζει προβλημα. Τα μονα που μπορω να σκεφτω ειναι τροφοδοσια ( αν και δεν νομιζω, το τροφοδοτικο σου φαινεται κατι παραπανω απο αρκετο) και ισως η ψυκτρα του επεξεργαστη (ειχα και εγω παρομοιο προβλημα). Ολα βασιζονται στα beeps. Ψαξε στο manual της μητρικης σου για να δεις τι σημαινουν! Ειναι ισως ο μονος και πιο γρηγορος τροπος να βρεις λυση..
Dantε Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εψαξα το μανουλ και δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος κωδικος... Και εγω σκεφτηκα το τροφοδοτικο,μιας και μπηκε τωρα η καρτα αντι για τη 6850 που ειχα και εβαλα και αλλο ενα 8πινο και ισως να ηταν στα τελευταια του και με το εξτρα φορτιο να τα φτυνει..
jimisvog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τοτε ισως τραβαει ζορι γιατι δεν ειναι μονο τα Watt ειναι και η ποιοτητα του και δεν γνωριζω πολλα για την ποιοτητα που προσφερει η Chieftech. Ισως καποιος με περισσοτερες γνωσεις αν μπορεσει να σε βοηθησει πιο πολυ απο εμενα.
rfc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δοκιμασε και με αλλες μνημες σε διαφορετικα slots του mb.
Dantε Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Νταξει δεν ειναι corsair αλλα ειναι αρκετα καλα. Στα reviews για το συγκεκριμενο κιολας λενε πολυ καλα,οποτε δε νομιζω να φταιει το τροφοδοτικο απο αυτη την αποψη... δοκιμασε και με αλλες μνημες σε διαφορετικα slots του mb. Θα τις αλλαξω. Αν και με τη ψυκτρα δυσκολα τα πραγματα με τις 2 πρωτες...
Dantε Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλαξα θεσεις τις μνημες αλλα παλι τα ιδια. Μπας και εχει κανενα cold bug η μητρικη η καρτα γραφικων? Το ανεμηστηρι που δουλευει φουλ οταν γινεται αυτο πρεπει να ειναι κατα 95% απο τη καρτα γραφικων. Και εφοσον αυτη ειναι η μονη που εχει αλλαχθει απο οταν εμφανιστηκε το θεμα,μπας και φταιει αυτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα