Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας! Στο ΑΡΧΑΙΟ πισί μου (της υπογραφής μου, αυτό απο όπου σας γράφω τώρα) με Windows XP Pro SP3, έχω εγκαταστήσει το Office 2003 και προσπαθώ να φτιάξω το Outlook για περισσότερη ευκολία στην διαχείρηση των mail μου (έχω Hotmail λογαριασμό). Ακολούθησα διάφορους οδηγούς, αλλά το σφάλμα παραμένει: Μπορεί μέν το Outlook να κατεβάζει τα mail μου μιά χαρά, αλλά όταν πάω να στείλω κάτι, μου γυρίζει σφάλμα (δέν θυμάμαι κωδικούς) και τελικά δέν το στέλνει. Γι αυτό, θα ήθελα να με βοηθήσετε να φτιάξω σωστά το Outlook ετσι ώστε να λαμβάνει αλλά ΚΑΙ να στέλνει mails. Βετεράνοι του Outlook 2003, εδώ σας θέλω. Περιμένω συμβουλές και οδηγίες... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2014 από Sproctor
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οι κωδικοι ειναι σωστοι ή οχι δεν καταλαβα
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οι κωδικοι ειναι σωστοι ή οχι δεν καταλαβα Νίκο, αν εννοείς το password του Hotmail μου, αυτό είναι εντάξει, δέν έχει πρόβλημα, το βάζω ΟΛΟΣΩΣΤΟ. Όταν λέω "δέν θυμάμαι κωδικούς" αναφέρομαι σε κωδικούς σφάλματος (βλέπε 0xXXX999 στύλ). Μου είναι κάπως δύσκολο να τους απομνημονεύσω. Πάντως, θα δώ τι μπορώ να κάνω κι εγώ (κάποια άλλη στιγμή).
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σας! Στο ΑΡΧΑΙΟ πισί μου (της υπογραφής μου, αυτό απο όπου σας γράφω τώρα) με Windows XP Pro SP3, έχω εγκαταστήσει το Office 2003 και προσπαθώ να φτιάξω το Outlook για περισσότερη ευκολία στην διαχείρηση των mail μου (έχω Hotmail λογαριασμό). Ακολούθησα διάφορους οδηγούς, αλλά το σφάλμα παραμένει: Μπορεί μέν το Outlook να κατεβάζει τα mail μου μιά χαρά, αλλά όταν πάω να στείλω κάτι, μου γυρίζει σφάλμα (δέν θυμάμαι κωδικούς) και τελικά δέν το στέλνει. Γι αυτό, θα ήθελα να με βοηθήσετε να φτιάξω σωστά το Outlook ετσι ώστε να λαμβάνει αλλά ΚΑΙ να στέλνει mails. Βετεράνοι του Outlook 2003, εδώ σας θέλω. Περιμένω συμβουλές και οδηγίες... Αυτό που προκαλεί, συνήθως, τη μη αποστολή μηνυμάτων είναι η μη σωστή καταχώρηση της αντίστοιχης διεύθυνσης του παρόχου μας στο διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας που στην περίπτωση πχ της forthnet πρέπει να είναι "mailgate.forthnet.gr"
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αυτό που προκαλεί, συνήθως, τη μη αποστολή μηνυμάτων είναι η μη σωστή καταχώρηση της αντίστοιχης διεύθυνσης του παρόχου μας στο διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας που στην περίπτωση πχ της forthnet πρέπει να είναι "mailgate.forthnet.gr" Εγώ πάντως έχω Cyta. Σύμφωνα με τους οδηγούς που διάβαζα, για το Hotmail, η διεύθυνση του διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) είναι smtp-mail.outlook.com. Λές αυτό να είναι λάθος; Τι να βάλω; Και πώς, για να μην κάνω και καμιά βλακεία (πρώτη φορά χρησιμοποιώ το Outlook 2003 βλέπεις...)
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μήπως; https://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/announcements/anepithimiti_allilografia.pdf ή https://www.cyta.com.cy/PortalInfo/forum/internet/el/dimiourgia_MICROSOFT_OUTLOOK_2007_account.pdf (mail-out.cytanet.com.cy)
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αυτά πρέπει να σεταρεις, παιξε λιγο με τις πορτες μηπως κατι φταιειι εκει. Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (POP3) Διεύθυνση διακομιστή: pop-mail.outlook.com Port (θύρα): 995 Κρυπτογραφημένη σύνδεση: SSL Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) Διεύθυνση διακομιστή: smtp-mail.outlook.com Port (θύρα): 25 (ή 587, αν η 25 είναι αποκλεισμένη) Authentication (έλεγχος ταυτότητας): Yes (Ναι) Κρυπτογραφημένη σύνδεση: TLS http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/outlook/send-receive-from-app
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως έχω Cyta. Σύμφωνα με τους οδηγούς που διάβαζα, για το Hotmail, η διεύθυνση του διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) είναι smtp-mail.outlook.com. Λές αυτό να είναι λάθος; Τι να βάλω; Και πώς, για να μην κάνω και καμιά βλακεία (πρώτη φορά χρησιμοποιώ το Outlook 2003 βλέπεις...) Είτε δοκιμάζεις το mail-out.cytanet.com.cy που έγραψε ο CheOnWeb είτε ζητάς βοήθεια από το 13811
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μάγκες... Έκανα ό,τι μου είπε ο Νίκος στο 7ο post, δοκίμασα, και... Task 'Hotmail - Sending' reported error (0x800CCC69) : ' The server responded: 550 5.3.4 Requested action not taken; To continue sending messages, please sign in to your account.' Λέω εγώ "WTF?" και πάω να κάνω sign-in. Βάζω το mail μου, τον κωδικό μου και όλως περιέργως τσεκάρω το "Να παραμένω σε σύνδεση" (ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ!). Μου βγάζει κάτι για "ανεπιθύμητη αλληλογραφία" και απο κάτω μου έχει μια Capatcha. Την επαληθεύω, μπαίνω, δοκιμάζω να στείλω το δοκιμαστικό mail και...ΕΣΤΑΛΗ! Στέλνω και ένα δεύτερο και ΟΚ και αυτό. Μετά κλείνω Firefox/Outlook/κλπ, ξανανοίγω το Outlook μετά απο λίγο και στέλνω και τρίτο,το οποίο φυσικά αποστέλλεται και αυτό με επιτυχία. MISSION ACCOMPLISHED. Δέν ξέρω κάν πως έγινε το "θαύμα". Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής:Αφού επέλεξα το "Να παραμένω σε σύνδεση", όταν θα είναι να στείλω θα μου ξανακάνει τα ίδια; Και αυτό το "Να παραμένω σε σύνδεση" τι κάνει ακριβώς; Είμαι συνδεμένος, και όταν κλείνω τον Firefox καθαρίζει cache, cookies, history, κλπ, και όταν τον ξανανοίγω και πάω στο Hotmail μου μου ζητάει sign-in. Βοηθάει το "Να παραμένω σε σύνδεση" σε κάτι; Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές σας. ΥΓ: Να το βάλω στο thread με τις πατατιές ή δε λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα