Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια,αντιμετωπιζω απο χθες ενα προβλημα.καταρψας να πω οτι εχω το thompson tg585 v7 ως ρουτερ γιατι παρολου που ειναι παλιο ειναι πολυ καλο και σε ολα παιχνιδια εχω ανοιχτο nat!!!!τεσπα,στο προβλημα τωρα.εχθες ηρθε ο ξαδερφος μου και 'χακαρε' με το greek wpa finder το δικτυο μου.απο τοτε ολα πανε στραβα.....το προβλημα ειναι οτι ενω εχω ιντερνετ το λαμπακι στο ρουτερ με την ενδειξη ιντερνετ ειναι μισοαναμμενο,ενδειξη που φαινεται και στην πραξη,καθως παρολου που εχω ιντερεντ αυτο σερνεται....παιζω παιχνιδια κανονικα με 100 pink περιπου,αλλα αν θελω να ανοιξω ενα καινουριο σιτε,πρεπει να κανω refresh την σελιδα ποσεσ φορες....μολισ εκανα και ρεσετ το ρουτερ αλλα παλι τπτ,τα ιδια...δοκιμασα βεβαια και αλλο ρουτερ που μολισ αγορασα οχι για να το χρησιμοποιω αλλα για να το εξερευνησω    tp link  8840t.τα ιδια χαλια...οποτε σκεφτομαι τωρα,μηπως ειναι προβλημα και της wind που εχω?περιμενω με ανηπομονεσια την απαντηση σας.....αα και κατι τελευταιο.με το πρωτο ρουτερ που ειμαι καθε φορα που μπαινω στο pc πρεπει απο κατω αριστερα να παταω στο εικονιδιο που αφορα το ιντερνετ και να πληκτρολογω username and password για να συνδεθω στο ιντερνετ.αυτο αποφευγεται?δλδ να μπαινω μονομιας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...