Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

έχω μια ερώτηση στα γρήγορα. Σκεφτομαι να παρω το εν λογο κινητο και δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει; Το κινητο θα το δω αυριο για να σχηματισω αποψη καλη, αλλα απο αυτο που διαβαζω..απλα σπερνει.

Αν ξερετε τπτ για την εγγυηση θα με βοηθουσατε διοτι ειναι μεγαλο θεμα..οπως και το μεγεθος :P

Επεξ/σία από MrGeo
Δημοσ.

Η εγγύηση από την OnePlus ειναι 2 χρόνια.

Αν πάρεις την Ασιατική έκδοση, είναι 1 χρόνος.

Κάταταλλα, το κινητό φοβερό. Προχθές το παρέλαβα και γω. (την Ασιατική, όμως, εκδοση)

Όσον αφορά το μέγεθος, αν και το είχα ένα ψιλοάγχος, τελικά μια χαρά. Άλλα γούστα είναι αυτά. Έχω φίλο που με το που το είδε η πρώτη λέξη του ήταν "α, μια παντόφλα".

• Like 1
Δημοσ.

θα συμφωνίσω με τον @hayas88 . Εγω θα το πάρω από ενα παιδί εδώ στο φορουμ και μου είπε πως το πήρε από το isellforyou ή κάτι τέτοιο. Ξερετε τπτ γιατι τη σελιδα;

Η εγγύηση από την OnePlus ειναι 2 χρόνια.

Αν πάρεις την Ασιατική έκδοση, είναι 1 χρόνος.

Κάταταλλα, το κινητό φοβερό. Προχθές το παρέλαβα και γω. (την Ασιατική, όμως, εκδοση)

Όσον αφορά το μέγεθος, αν και το είχα ένα ψιλοάγχος, τελικά μια χαρά. Άλλα γούστα είναι αυτά. Έχω φίλο που με το που το είδε η πρώτη λέξη του ήταν "α, μια παντόφλα".

Φιλε @giorgos147 και εγω για το μεγεθος εχω ψιλοαγχος. Αλλα αν το κινητο σε κερδισει σχεδιαστικα και ποιοτηκα το μεγεθος ερχεται μετα ;) 

Προερχομενος απο το Σ4 πιστευω πως απο αποψη ποιοτητας το 1+1 θα ξεφευγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...