varkast Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα την γνωμη σας για τα παρακάτω βιβλία για προγραμματισμο ANDROID..Ειμαι αρχάριος κ θα ηθελα ενα απλο βιβλιο οπού θα τα εξηγησει καλα.. Εχω τσεκάρει τα παρακατω, τι λέτε? ειναι καλα θα με βοηθησουν? προτείνετε κ εσεις κάποιο αν ξέρετε! Ευχαριστω πολυυ http://www.e-shop.gr/eisagogi-ston-programmatismo-android-p-BKS.0481371 http://www.e-shop.gr/android-gia-programmatistes-p-BKS.0012752
jimisvog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σιγουρα θα σε βοηθησουν αλλα περισσοτερο θα βοηθησει εαν ασχοληθεις και πειραματιστεις ΠΟΛΛΕΣ ωρες. Υπαρχουν και τα tutorial της Google που πανω στο Android ειναι πολύ καλα! Καλη αρχη!
varkast Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγουρα θα σε βοηθησουν αλλα περισσοτερο θα βοηθησει εαν ασχοληθεις και πειραματιστεις ΠΟΛΛΕΣ ωρες. Υπαρχουν και τα tutorial της Google που πανω στο Android ειναι πολύ καλα! Καλη αρχη! Φιλε μου ποιο προτείνεις απο τα δυο αυτα βιβλια? Εχει καμια σχεση που το ενα γράφτηκε το 2014 κ το αλλο το 2011? Πιστεύεις οτι αυτο με το 2011 θα ειναι ποιο ελλιπείς ? και κατι ακομα πηστευω οτι το βιβλιο με ''τιτλο android για προγραμματιστες'' θα ειναι ποιο προχωρημένο τι λες? Μια που εισαι ο μονος που απάντησε στο θεμα μου ας μου λύσεις ολες τις απορίες
jimisvog Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα ο Deitel που εχει γραψει το βιβλιο "Android για προγραμματιστες" γραφει γενικοτερα πολυ καλα βιβλια. Αλλα ισως χρειαστεi καποια προαπαιτουμενα. Καλυτερα πριν αγορασεις βιβλιο δοκιμασε με τα χιλιαδες tutorial που κυκλοφορουν να κανεις απο εκει μια αρχη. Ειναι καλυτερο πιστευω.
BALZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Με την προϋπόθεση ότι ξέρεις java προτείνω Deitel ,το έχω διαβάσει(την αγγλική έκδοση ) και το συνιστώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα