plpapadopoulos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Έχει κανείς δοκιμάσει ΚΑΙ τις 2 θήκες για να έχει εμπειρία στο ποιά είναι η πιο ποιοτική και με αντοχή στο χρόνο? http://www.amazon.co.uk/Spigen-Protective-Automatic-Advanced-Absoption/dp/B00JTU2O2O/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1409440128&sr=8-6&keywords=spigen+armor+view http://www.amazon.co.uk/Seidio-Ledger-Kickstand-Samsung-Galaxy-Dark-Gray/dp/B00FFD6196/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1409440176&sr=8-11&keywords=ledger+seidio Η αγορά της θα γίνει από Amazon οπότε θεωρητικά είναι και οι 2 στην ίδια τιμή. Υπόψιν έχω την Original S-View για το Note 3 μου και θα ήθελα απλά κάτι πιό στιβαρό ως κατασκευή για να το προστατεύει. Οπότε για να εξαλειφθούν και οι όποιες ασυμβατότητες με το S-View chip, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό της original. Με ενδιαφέρει το ξαναλέω να πάρω τη θήκη που θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και δε φθείρεται τόσο εύκολα. Όποιοι έχουν εμπειρία από τις συγκεκριμένες 2, θα το εκτιμούσα αν μπορούσαν αν βοηθήσουν παραθέτοντάς την.
Calexako Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Eγώ είμαι κάτοχος της slim armor και η θήκη κανει το κινητό tank από όλες της απόψεις. Και προστασίας και μεγέθους.
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Eγώ είμαι κάτοχος της slim armor και η θήκη κανει το κινητό tank από όλες της απόψεις. Και προστασίας και μεγέθους. Η Slim Armor S-View έχει 2 weak points. 1) Οι μεντεσέδες τις σπάνε σχετικά εύκολα 2) Το S-View chip έχει θέματα. Παρατήρησες κάτι από αυτά? Επίσης το υλικό κατασκευής της θηκης είναι πλαστικό? Αν είναι πλαστικό σε τί ακριβώς level προστατεύει το κινητό αφού με την πρώτη πτώση θα βγεί off?
eddie1996 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Γενικώς να μην το πάρεις από το άμαζον της αγγλίας να το πάρεις από το άμαζον της γερμανίας ( amazon.de) Γιατί βγαίνει 4-5 ευρώ φθηνότερα αναλόγως με το προιόν. Η διαφορά αυτή οφείλεται στην ισοτιμία αγγλικής λίρας μεταξύ ευρώ.
Calexako Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πάντως ως χρήστης της slim armor δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από το sview της ούτε από την ποιότητα κατασκευής προφανώς . Τα πλατικο είναι πολύ καλής ποιότητας και θυμίζει μέταλλο στην υφή και την ποιότητα του. Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς με το να σπάνε οι μεντεσεδες πάντως.μεχρι τώρα το πορτακι ανοίγει και κλείνει όπως πρέπει δίχως προβλήματα
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικώς να μην το πάρεις από το άμαζον της αγγλίας να το πάρεις από το άμαζον της γερμανίας ( amazon.de) Γιατί βγαίνει 4-5 ευρώ φθηνότερα αναλόγως με το προιόν. Η διαφορά αυτή οφείλεται στην ισοτιμία αγγλικής λίρας μεταξύ ευρώ. Βρίσκομαι Αγγλία οπότε με συφμέρει να το πάρω σε λίρες (και με FREE postage) από Amazon Αγγλίας
eddie1996 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βρίσκομαι Αγγλία οπότε με συφμέρει να το πάρω σε λίρες (και με FREE postage) από Amazon Αγγλίας Ok Δεν το ήξερα οπότε πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα