Sproctor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλή σας νύχτα κυρίες και κύριοι! Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τα παλιά. Την εποχή της αθωότητας, της διασκέδασης, τηςκαλτίλας, τα...EIGHTIES! Και όσο αναφορά αυτήν την δεκαετία, είμαι σίγουρος οτι η τηλεοπτική μανία της εποχής άκουγε στο όνομα... MACGYVER! Κι έτσι, αποφάσισα να ανοίξω ένα νήμα αφιερωμένο αποκλειστικά στην θρυλική σειρά που οι νέοι λάτρεψαν (χάρη στον ALPHA) και οι παλιοί νοστάλγησαν. Αν έχετε απορίες, παρατηρήσεις ή γνώμες σχετικά με τον Μαγκάϊβερ ή τα "κόλπα" του, αν απλά θέλετε να μας πείτε τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν στην θέση του ή αν ρωτάτε για κάποιο επεισόδιο, γράψτε εδώ! Είμαι έτοιμος να σας φωτίσω κατάλληλα. Αν και νέος, είμαι πολύ μεγάλος φαν. Και γι αυτό σας καλώ όλους να μιλήσουμε για τον πιο απίστευτο μυστικό πράκτορα όλων των εποχών! Ελάτε λοιπόν απανταχού φανς, τι περιμένετε; ΥΓ: Ορίστε και το site: Site: MacGyver Online Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2014 από Sproctor 12
Sproctor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ο Richard Dean Anderson όπως είναι σήμερα... Μπορεί να γέρασε, αλλά ο Μαγκάϊβερ είναι και παραμένει θεός! Keep it up, buddy! 1
Gtr34 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αγαπημενη σειρα, πριν λιγα χρονια επαιζε στο Alter σε επαναληψη. Ειχα δοκιμασει στο ψαρεμα, το κολπο με το αλουμινοχαρτο για δολωμα αλλα δεν επιασε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αξέχαστο intro theme (που όταν το έφεραν "πρόσφατα" στην Ελλάδα είχαν βάλει δικό τους και το πούλαγαν σε CD αν θυμάμαι καλά;; ), φοβερός χαρακτήρας.
Geosim79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 80's απογεύματα Σαββάτου μαζεμένη όλοι πιτσιρικάδες στο σπίτι με τα απαραίτητα junks (δρακουλίνια,derby,7up), μπροστά στην 28άρα Trinitron Sony να δούμε Mac...ωραίες ανέμελες εποχές! 3
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μην ξεχναμε πως ο Anderson ηταν και ο Jack O'Neil στο SG1 Αν έχετε απορίες, παρατηρήσεις ή γνώμες σχετικά με τον Μαγκάϊβερ ή τα "κόλπα" του, αν απλά θέλετε ναμας πείτε τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν στην θέση του ή αν ρωτάτε για κάποιο επεισόδιο, γράψτε εδώ!Είμαι έτοιμος να σας φωτίσω κατάλληλα. οκ, ποιο ειναι το πρωτο ονομα του MacGyver?
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μην ξεχναμε πως ο Anderson ηταν και ο Jack O'Neil στο SG1 οκ, ποιο ειναι το πρωτο ονομα του MacGyver? Άνγκους. Άνγκους Μαγκάϊβερ είναι το full name του.
CarbonFibre Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Απο τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών. Η σειρά που κατα ενα μεγάλο κομμάτι με ώθησε προς τις τεχνολογικές επιστήμες. 3
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Απο τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών. Η σειρά που κατα ενα μεγάλο κομμάτι με ώθησε προς τις τεχνολογικές επιστήμες. +1 μεγάλε! Κι εμένα μου κίνησε η σειρά αυτή το ενδιαφέρον για τις θετικές/τεχνολογικές επιστήμες.
panagos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σίγουρα από τις καλύτερες σειρές της εποχής. Μερικά πράγματα όμως είναι καλύτερα να μένουν με την ανάμνηση. Έκανα μια απόπειρα πριν 2 χρόνια να ξεκινήσω να δω πάλι από την αρχή τα επεισόδια, αλλά μετά από τα πρώτα 2-3, ξενέρωσα, σταμάτησα και έσβησα 42γίγα. 1
coffeex Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Για μένα ίσως να είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. 1
Geosim79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ο ελβετικός σουγιάς είναι απίστευτα χρήσιμος 2
Sproctor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ο ελβετικός σουγιάς είναι απίστευτα χρήσιμος +1 Σωστός ο παίκτης!
zynif Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 So is the duct tape https://www.youtube.com/watch?v=wuiFuh3KxcE 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα