Timotheos22 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το Ζ1 το έχω,και διάφοροι γνωστοί το G2,οπότε μπορώ να συγκρίνω Σύντομα λοιπόν: -Το Ζ1 έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής,κάτι που δεν το είδα στο G2.Όχι ότι είναι κακό,αλλά το Z1 είναι 2 επίπεδα πάνω.Μέταλλο και γυαλί παντού. -Καλύτερη κάμερα τη μέρα στο Z1,αν και αυτή του G2 είναι επίσης πολύ καλή. -Το λειτουργικό της Sony είναι απλό και εύχρηστο.Το μαθαίνεις δηλαδή με τη μία,και δε σε προβληματίζει πουθενά.Το G2 ήθελε λίγο συνήθεια για μένα. -Παίρνει κάρτα SD το Z1.Σημαντικό αυτό,αν κρατάς στο κινητό πολλά αρχεία και εφαρμογές. Αυτά είναι τα σημεία που υπερέχει.Απο εκεί και ύστερα: -Το G2 έχει καλύτερη μπαταρία.Και του Z1 κρατάει σχετικά καλά,αλλά το G2 θα σου βγάλει κάποιες παραπάνω ώρες σίγουρα. -Το λογισμικό της LG έχει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης,και πιό ενδιαφέρον interface. Δε θα το βαρεθείς το ίδιο εύκολα -Το Z1 δεν έχει καθόλου καλό φλάς,και το βράδυ η ποιότητα στις φωτογραφίες πέφτει πολύ.Δεν έχω δεί τι κάνει το G2,αλλά υποψιάζομαι πως το βράδυ ίσως να βγάζει καλύτερες. -Το Z1 λόγω σχήματος δεν έχει τόσο καλή φορητότητα.Δηλαδή είναι πιο εργονομικό το σχήμα του G2. Άλλου υπερέχει το 1 δηλαδή,αλλού το άλλο. Για μετριότατες οθόνες κλπ,τι να σου πώ,εγώ κανένα πρόβλημα δεν είχα. Αν ήμουν γκατζετάκιας μπορεί να με πείραζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα