gdriver Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 mito 155 - euro 4 mito 170 - euro 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο τι ειναι...πραγματικα δε ξερω ειμαι ασχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymosS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 αυτα απο τι βλεπω ειναι κλαση ρύπων...... δλδ οσο ποιο μεγαλο τοσο το καλυτερο euro 5 > euro 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 λιγο πιο αναλυτικα? παιζει και αλλου ρολο δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 φορολογια,τέλη κυκλοφορίας, πράσινος δακτύλιος , έκτακτη επιβάρυνση λόγω παλαιότητας και ρύπων.εάν πάρεις το 135 ακόμα καλλίτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymosS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/74904.aspδεν ξερω αν αυτο βοηθαει....(και εγω δεν γνωριζω πανω σε αυτο πολλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πρασινο δακτυλιο εννουμε οτι κυκλοφορεις καθε μερα μεσα στον δακτυλιο ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πρασινο δακτυλιο εννουμε οτι κυκλοφορεις καθε μερα μεσα στον δακτυλιο ετσι? σωστά. συν το ότι είσαι και καλλυμένος για κάποιο διάστημα εάν τα όρια εκπομπών πέσουν και άλλο. τώρα έχουν κάποιο συγκεκριμένο όριο, εάν το αυτοκίνητο σου είναι αρκετά πιο κάτω από το όριο , στο μέλλον όταν κατεβάσουν και άλλο τις εκπομπες εσύ δε θα έχεις πρόβλημα. "· Επί πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία στο μικρό δακτύλιο χωρίς περιορισμό των ΙΧ αυτοκινήτων και των φορτηγών οχημάτων κάτω των 2,2 τόνων, εφόσον είναι τεχνολογίας Euro 5 ή μεταγενέστερης –είτε είναι απλά είτε υβριδικά- και εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km. Ειδικά για τα υβριδικά και για τα οχήματα αερίου καυσίμου εκ κατασκευής, επιτρέπεται η κυκλοφορία και αυτών που είναι τεχνολογίας Euro 4, εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km." το γελοίο ξέρετε ποιό είναι; το ότι ενώ σε υποχρεώνουν να έχεις κάρτα καυσαερίων στην οποία αναγράφετε η εκπομπή αερίων , δεν λαμβάνεται υπόψη και λαμβάνεται μόνο η άδεια κυκλοφορίας. http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/74904.aspδεν ξερω αν αυτο βοηθαει....(και εγω δεν γνωριζω πανω σε αυτο πολλα) μία χαρά βοηθάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εγω μαλλων ειμαι αρκετα ασχετος για να με βοηθησουν κ αυτα ...τσπ...παντος καταλαβα οτι οσο πιο μεγαλο τοσο καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 η 135 με την 170 εχουν μεγαλη διαφορα στη καταναλωση?η η 135 με την 155? αν δ μπορεσω να παρω την qv δηλαδη μετα πια λετε? 135 η 155? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θες πολύ καλές επιδόσεις ; , δεν σε πειράζει να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα ; , όπως & λίγο υψηλότερη κατανάλωση στο σκίσιμο ; παρε qv Θες καλές επιδόσεις ; δεν έχεις χρήματα για την qv ; , πάρε την 155 Θες μέτριες επιδόσεις ; δεν έχεις χρήματα ούτε για την qv ούτε για την 155 ; , θέλεις καλύτερη κατανάλωση εκτός και εκτός πολης όπως και λίγο φτηνότερη συντήρηση ; πάρε την 135 . Μην το κουράζεις παρά πολύ αυτά είναι πάνω κάτω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 σωστος.... η 155 κοντευει ρχ8? ακυρο απλα το χω απορια. η η qv ? το λεω γιατι το ρχ8 μπορει να χει πιο πολλα αλογα αλλα και τα μιτο 155. 170 βλεπω εχουν πολυ ροπη κ απο χαμηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 πες τε μου πλζ να μου φυγει η απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα