rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι έχουν διαφορές π.χ στους καθρέπτες στα φώτα στης ζάντες στα φρένα κόκκινες δαγκάνες λίγο διαφορετικοί προφυλακτήρες μπρος πίσω και μερικές ακόμη πινελιές που δεν της θυμάμαι . Πρόσεξε μονό γιατί μερικοί φτιάχνουν την 155ps βάζουν και το τετράφυλλο και λενε ότι είναι qv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 απο 155 μαρεσε αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5253050/ και αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5347371/ απο 135 αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5339746/ και απο 170 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4745422/ και αυτο http://www.mynextcar.gr/autos/152397-alfa-romeo-mito-1-4-multiair-qv αυτα μαρεσαν απο αυτα που ειδα και βρηκα..... τι σου λενε? και τελευτεο ενα ονειρο απιαστο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5128529/ οσο γιαυτο που ειπες τα ξεχωριζω απο το τιμονι εγω μη μασας.της qv ειναι ολο μαυρο απο οσα ξερω ειναι μια απο τις διαφορες.στα φωτα τι διαφορα εχουν?η οι προφυλακτηρες τι διαφορα εχουν?εισαι σιγουρος?γιατι μου φαινετε περιεργο που δε τις βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι έχουν διαφορές απλώς οι περισσότεροι έβαζαν και το sport pack που είχε και εξωτερικά έφερνε στην qv για αυτό δεν φαίνεται , μια χαρά μου φαίνονται εάν δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα , καλά το τελευταίο είναι αρρώστια και για το σπάνιο κομμάτι που είναι η τιμή του είναι παρά πολύ καλή . Επίσης από qv δες και αυτό το έχω σταμπάρει εδω και αρκετό καιρό και τωρα που το βλέπω το πηρέ έμπορος το είχε ενα παλικάρι και επειδή έφευγε εξωτερικό το εδεινε ποιο ξέρει ποσό το πηρέ ο έμπορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 καλη φαση ειναι ....ιδια φαση βασικα με αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4745422/ στην αρχη νομιζα τα ιδια ειναι μετα ειδα τα καθησματα και τα αλλα...οποτε θα δω ποσα θα μπορεσω να διαθεσω και επιλεγω. οσο για το μασερατι μου φαινετε υπερβολικα καλη η τιμη ρε συ..δινεις τετοιο αμαξι?μονο λογο αναγκης σε τετοια τιμη.ευκαιρια τεραστια πιστευω ειναι.στα 14.000 το καλυτερο αμαξι που εχω δει μεχρι τωρα.με τα δεδομενα τα δικα μου και τα γουστα. αλλα και τα αλλα τα qv πανεμορφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο και αυτό το εσωτερικό του με τα κόκκινα καθίσματα . Εγώ προσωπικά δεν θα το έδινα λογικά το παλικάρι πρέπει να έχει ανάγκη τα χρήματα το περίεργο πάντως είναι που δεν το πηρέ κανένας έμπορος σε τέτοια τιμή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μπορει να το χει παρει καποιος και απλα να μην εχουν βγαλει την αγγελια...παντος αν δω οτι με περνει εστω και για λιγο να παω κοντα σαυτα τα χρηματα δε προκειτε να το σκευτω.....χαχα τωρα σκευτικα φαντασου να μπορεσω να τα διαθεσω τα 14χιλιαρικα και να παρω τηλ και να το χει δωσει.παει μουρλαθηκα μετα.δ παιζει χαχα....αλλα παλι καλα ειναι και τα qv.α δ μου λες αυτη η εκδοση της μασερατη σε τι διαφερη απο την qv ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι κατασκευασμένο απο την αρχή μεχρι το τέλος στο εργοστάσιο της maserati με δικα της υλικα χρωματα κτλ, έχει πλούσιο εξοπλισμό δερμάτινο σαλόνι, διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ελέγχου του ηχοσυστήματος, Navigation με διαθέσιμους όλους τους δρόμους της Ευρώπης και Bi-Xenon φωτιστικά σώματα . Το service γίνεται στην αντιπροσωπεία της maserati ,επίσης ΝΟΜΙΖΩ οτι τα συγκεκριμένα 100 κομμάτια είναι και χειροποίητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι κατασκευασμένο απο την αρχή μεχρι το τέλος στο εργοστάσιο της maserati με δικα της υλικα χρωματα κτλ, έχει πλούσιο εξοπλισμό δερμάτινο σαλόνι, διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ελέγχου του ηχοσυστήματος, Navigation με διαθέσιμους όλους τους δρόμους της Ευρώπης και Bi-Xenon φωτιστικά σώματα . Το service γίνεται στην αντιπροσωπεία της maserati ,επίσης ΝΟΜΙΖΩ οτι τα συγκεκριμένα 100 κομμάτια είναι και χειροποίητα Και τι αρχική τιμή είχε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και τι αρχική τιμή είχε αυτό? Δεν ξέρω άλλα πιστεύω οτι το 35αρι το έπιανε άνετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 σοπα ρε φιλε....καλη φαση ...αμαξαρα.το χρωμα το συγκεκριμενο ειναι το χρωμα μου.μπλε σκουρο δηλαδη...το συγκεκριμενο καπως το λενε κιωλας ocean καπως ετσι νομιζω...πολυ ομορφο αυτοκινητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ocean blue περλα είναι οι φωτογραφίες πάντως το αδικούν πολύ όσον αναφορά το χρώμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 νταξει και γαμω....κ μεσα κ εξω κ ενδιαμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το αν το alfa romeo είναι καλλίτερο από το fiat αυτό δε γίνεται να απαντηθεί ,και αυτό γιατί το mito είναι το punto με άλλο περιτύλιγμα. τα αυτοκινητα αυτά είναι κατά 99,9% ίδια. η μόνη διαφορά που έχουν είναι το standard offset όπου ενώ στο punto είναι 46 στο mito είναι 39. τώρα είναι και κάποια άλλα μπλιμπλίκια ,όπως το dna , το οποίο όμως υπάρχει και στο evo abarth. το οποίο είναι και σαφώς πιο αλήτικο σε εμφάνιση από το πολιτικό mito. η μοναδική ίσως προσθήκη που άξιζε λίγο τον κόπο , αλλά στην Ελλάδα δεν το πήρε κανείς , διότι δεν πολυδιαφημίστηκε , είναι η ηλεκτρονική ανάρτηση dss . επίσης όσον αφορά τις mazerati edition δεν είναι τιποτα άλλο από αυτοκίνητα αντικατάστασης σε περίπτωση που η mazerati σου μείνει παραπάνω χρόνο στο συνεργείο. δεν παράγονται από τη mazerati και είναι τα απλά mito με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό και ένα χρώμα που βγήκε μόνο για αυτα.το οποίο όμως χρησιμοποιεί η mazeratti στα δικά της αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβα.δηλαδη δν εχει και τρελες διαφορες με την qv....ενα χρωμα και τα full extra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβα.δηλαδη δν εχει και τρελες διαφορες με την qv....ενα χρωμα και τα full extra εάν η qv σου είναι full extra τότε το μόνο που διαφέρει είναι το χρώμα της mazeratti. επομένως καταλαβαίνεις πως ο τύπος παραπάνω που το πουλαέι 14.000 , μπορεί κάλλιστα να έχει μοστραρει το mazeratti edition προκειμένου να πουληθεί γρηγορότερα. παίζει και να μην είναι . άσε που αν εν τέλει είναι αυτοκίνητο που δόθηκε από την alfa romeo στα 100 συνεργεία της μαζερατι , καταλαβαίνεις τί σκίσιμο έχει φαει. σε περίπτωση που σε τσιγκλάει πάντως να θυμάσαι πως μέχρι πρότεινως (προτού ο μαρχιόνε καταστρέψει τη lancia) courtesy car ήταν το ypsilon και ποτέ το mito. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα