alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ο σκοπος ειναι αν δεν το λιωνω να μη καιω 10 λιτρα 6 7 καλα ειναι αλλα 10 ειναι πολλα.γενικα στο θεμα fiat punto evo vs mito multiair τι λετε? μαρεσουν και τα δυο μεχρι 10.000 διαθετω...αν αξιζει ο t-jet 155 τοτε θα κοιταξω αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Με τον multiair 1,4 170HP της G εκανα μεγαλο ταξιδι που σε πολλες περιπτωσεις το γκαζι ηταν στο πατωμα και εγραψε 8,8 μικτα Σε διαδρομη 50 χλμ στην Αθηνα (Γλυφαδα Περιστερι Καλλιθεα και πισω) με ηρεμη οδηγηση και με κινησουλα εγραψε 7,1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μια χαρα νουμερα μου ακουγοντε! ειδικα για 170 αλογα.της g τι εννωεις δε γνωριζω πολλα ..... το σκευτικα το θεμα και αμα βρω την qv μιτο σε καλη τιμη θα την χτυπησω αν οχι η την 135 multiair η την 155 tjet...αλλα εχω βρει και ενα παρα πολυ ομορφο φιατ punto evo 135 multiair οποτε το καλο ειναι οτι εχω επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Την Τζουλιετα 1,4 εννοουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 α μια χαρα φιλε...ωραιο αμαξι στην αρχη αυτο ηθελα αλλα τελικα αποφασισα οτι θελω πιο μικρο σε μεγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 λίγο άσχετο με το θέμα αλλά μιας και πιάσατε τις καταναλώσεις εγώ αυτό που βλέπω στο δρόμο είναι ότι αρκετοί δε ξέρουν να οδηγούν και μετά κάνουν παράπονα για υψηλές καταναλώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δες εδω πραγματικες καταναλωσεις και εδω απο την 155ps λίγο άσχετο με το θέμα αλλά μιας και πιάσατε τις καταναλώσεις εγώ αυτό που βλέπω στο δρόμο είναι ότι αρκετοί δε ξέρουν να οδηγούν και μετά κάνουν παράπονα για υψηλές καταναλώσεις. Έτσι είναι και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει κανένας και εκτός τον άλλων φαγώνονται και όλοι να αγοράσουν diesel να βάλουν αέριο κτλ εάν δεν οδηγείς όπως πρέπει δεν πρόκειται να πετυχεις της καταναλώσεις που περιμένεις ποτε . Το ειχα ξανά πει και σε ένα άλλο θέμα γείτονας όπου αγορασε diesel για οικονομία ξοδεύει πολύ περισσότερα από ότι ξοδεύω εγώ με την βενζίνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ναι τις εχω δει...δεν εχουν τεραστιες διαφορες.....παντως υπαρχει μια περιπτωση αν βρω καμια qv στο 10χιλιαρο εκει κοντα θα τη παρω. στο θεμα με το φιατ μιτο δεν απαντισε κανεις χαχα...η μιτο ειναι πολυ ανωτερη απο το πουντο?γενικα σαν κατασκευη μιλαω..μου εχουν πει οτι η μιτο ειναι πολυ ανωτερη γενικα απο ενα φιατ pundo h grande pundo.αλλοι μου εχουν πει το ιδιο ειναι...εσεις στη θεση μου πιο θα περνατε το pundo?grande pundo? Η mito. και αν ειναι μιτο πια μιτο θα περνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κοιτά εγώ προσωπικά όπως σου είχα γράψει και πίσω θα επέλεγα την mito και ποιο συγκεκριμένα την qv ναι το mito έχει λιγο καλύτερη ποιότητα άλλα δεν έχουν την χαώδες διάφορα και τα δυο είναι πολύ ποιοτικά αυτοκίνητα . Από την fiat θα κοιτούσα μονό το grande punto abarth εάν μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα αλλιώς θα επερνα την μικρή mito και για της καλύτερες επιδόσεις που έχει σε σχέση με ένα των 95hp grande punto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 υπαρχει και το Grande Punto EVO 135PS MULTIAIR που εχει καλες επιδοσεις....και γω αν επελεγα χωρις να σκευτω λεφτα με μια θα πηγαινα για την qv αν οχι οταν λες τη μικρη πια λες? την 135 η την 155? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν το είπα το evo 135ps διότι καθαρά από άποψη ομορφιάς προτιμάω την mito όποτε παίζω με τα άκρα είτε το 95ps είτε το abarth , για την 155ps λέω . Κοιτά για να συνοψίσουμε λίγο γιατί άρχισα να μπερδεύομαι και εγώ , μιας και μιλάμε για δυο πολύ όμορφα και οδηγικα πολύ καλά αυτοκίνητα ....... Εάν η χρήση που θα κανείς θα είναι εντως πολης μονό και λίγο εκτός έχεις το evo 135ps vs mito 135ps από άποψη κατανάλωσης είσαι στα ίδια μικρές οι διαφορές ,οδηγικα όπως είπα και παραπάνω επίσης πάνω κάτω στα ίδια είναι το μονό που ξεχωρίζει είναι το εσωτερικό και το εξωτερικό η ομορφιά δηλαδή οποίο σου αρέσει ποιο πολύ παίρνεις αυτό . Τώρα εαν τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κανείς εκτός παίζει μπάλα μόνη της η 155αρα από άποψη κατανάλωσης θα είσαι ποιο κάτω σε φυσιολογικά επίπεδα και από τα δυο Βαλε επίσης και την διάφορα στην τιμή μέσα και επέλεξε αυτό που σου κάνει κλικ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 και μενα η μιτο μου αρεσει γενικα πιο πολυ σαν αυτοκινητο το θεωρω καπως ιδιαιτερο στυλ.οποτε η qv η 155!!! κ ειμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 τι πιστευετε θα αξιζε πιο πολυ Alfa Romeo Mito 1.4 155HP DISTINCTIVE '08 - 10.900 η Alfa Romeo MiTo 1.4 Multiair QV 10' 11.500? αξιζει η διαφορα και τα δυο 60.000 χιλιομετρα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι για μένα αξίζει να τα δώσεις εαν μπορείς μιας και έχει γίνει καλύτερη δουλεία σε ανάρτηση ,κιβώτιο ,κινητήρα σε πολλές περιπτώσεις έχει και χαμηλότερη κατανάλωση από την 155ps , μειωμένες εκπομπές ρύπων ποιο όμορφο εξωτερικό κτλ κτλ. Το μονό που δεν ξέρω είναι κατά ποσό θα σε επιβαρύνει στα service στου παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 πιο ομορφο εξωτερικο?εχουν διαφορες? εγω νομιζω η μονη διαφορα ειναι στο τιμονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα