Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ανά 2 χρόνια αγοράζω εκτυπωτές γιατί χαλάνε. Ψάχνω λοιπόν ένα αξιόπιστο μηχάνημα με όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα για εκτύπωση φωτογραφιών και οπωσδήποτε να περνει πολλά μελάνια για οικονομία.

Ευχαριστώ

Έχω έκπτωση 30% σε Brother. Μελάνια γιαυτό αυθεντικά πόσο. Κάνουν; δε βρίσκω στο skroutz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια γενικη αποψη για τους brother εκτυπωτες απο καποιον....;

επισης αν χρησιμοποιω compatible μελανακια παιζει να του δημιουργησω προβλημα;

Επεξ/σία από Hamurabi
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^Για τον MG5550 θα ήθελα κι εγώ μια άποψη.

με συμβατικα μελανια απο 3,90€........δεν θελει και πολλη σκεψη για αυτο το bugdet πολυμηχανηματος

και αυτοματη διπλη εκτυπωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πολυμηχανημα είναι σε πολύ καλή τιμή και έχει φθηνά μελάνια όπως βλέπω στο λινκ, αλλά το θέμα είναι να μην βγάζουν 20 σελίδες και τέλος. Είναι σχετικά οικονομικός; Τα γνήσια κάνουν σχεδόν 9 ευρώ το ένα! :shock: :shock: Επίσης μπορεί να τυπώσει πχ μόνο με το μαύρο εάν κάποιο/α από τα υπόλοιπα έχουν τελειώσει ή πρέπει να έχουν όλα μέσα λίγο;

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

λογικα θα μπορει............γιατι εχει 2 για μαυρο (PGI-550PGBK = Pigment Black Ink Tank  &  CLI-551BK).

Τα συμβατα ομως δοχεια ειναι XL που κανονικα εκτυπωνουν 500σελιδες.....(πρακτικα 300-400).

Υπαρχει ομως και η λυση Σύστηματος Συνεχούς Ροής (CISS) και δεν ξανασκεφτεσαι ποσες σελιδες/φωτογραφιες εκτυπωνεις....Ας ειναι καλα το ebay!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως έχεις κανένα λινκ πρόχειρο για το CISS; Έτσι να το ψάξω στο eBay;

OK το βρήκα

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα ηθελα τις προτασεις σας και για μενα στα 80ευρω.

τι λετε γι αυτους?

https://www.skroutz.gr/s/2952730/Canon-Pixma-MX455.html

https://www.skroutz.gr/s/2197872/HP-Deskjet-Ink-Advantage-3525-All-in-One.html

https://www.skroutz.gr/s/3874771/Canon-Pixma-MG5550.html

εγώ έχω τον mx455, είναι ακρηβώς ο ίδιος με τον mx455, σε προσφορά 65€ περίπου πριν 5-6 μήνες δε θυμάμαι, έχει και φαξ, άψογος
Δημοσ.

εγώ έχω τον mx455, είναι ακρηβώς ο ίδιος με τον mx455, σε προσφορά 65€ περίπου πριν 5-6 μήνες δε θυμάμαι, έχει και φαξ, άψογος

Ίδιος με ποιόν ο 455;

Δημοσ.

Και ενώ είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξανάπιρνα ποτέ ΗΡ, είδα ότι έχει μια καλούτσικη προσφορά ο 3525. Περυσι είχε παιξει promo στα 40 ευρω από την HP αλλά δεν τον πρόλαβα, αλλά πιστεύω ότι και αυτη η τιμή καλούτσικη είναι. Τέσσερα μελάνια, αυτόματο duplex και wifi, Πώς σας φαίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ενώ είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξανάπιρνα ποτέ ΗΡ

αν επιτρέπεται γιατί? έχω πάρει 3 εκτυπωτές HP τα τελευταία χρόνια, αν και δεν τους χρησιμοποιώ εγώ αλλά ο πατέρας μου, ο ένας ειδικά έχει αντέξει λες και είναι επαγγελματικός. στον δεύτερο είχε χαλάσει το τροφοδοτικό, και ο τρίτος δουλεύει μια χαρά αλλα με πολύ ελαφρια χρήση (πολυμηχάνημα). ρωτάω γιατί παίζει σε κάποια φάση να χαλάσει ο "main" εκτυπωτής, να ξέρω τι να πάρω

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...