Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
i) Το ποσό που διαθέτουμε:1150-1200 MAX

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming bf4,gta v,nba 2k και  αυτα που αναφέρω από κάτω

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:adobe photoshop,after effects,premier pro οχι επαγγελματικά 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? ΝΑΙ 23-24

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

πληκτρολόγιο,ποντίκι.όχι τίποτα φοβερό 

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) δεν έχω πρόβλημα αρκεί να εχει αντικαταβολή το κατάστημα Αθηνά   

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω μονός μου

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?οχι 

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιου: οχι 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας (μεσαιο)

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού: με τον καιρό μπορεί 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι δεν θα χρησιμοποιηθεί τίποτα παλιό 

θα ηθελα να εχει (wifi) και το Phanteks Enthoo Pro (Window) αν ειναι δυνατών βεβαία. Από μάρκες είμαι λίγο fan της AMD. ευχαριστώ για της απαντήσεις σας από τώρα !! :-)  

Επεξ/σία από louts
Δημοσ.

Overclocking σκέφτεσαι να κάνεις για να ανεβάσεις τις επιδόσεις στο gaming ή στη σουίτα της Adobe; 

Θέλεις και AMD επεξεργαστή ή μόνο κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

μονό για να ανεβάσω της επίδοσης στο gaming.δεν έχω προβλημα AMD/INTEL/NVIDIA  απλός είμαι λίγο fan τον κόκκινον  :-)

το adobe δεν θα κανό τίποτα σπουδαίο απλός καμιά φώτο θα φτιάξω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οθόνη έχεις; Θα πάρεις άλλη;

Θα πάρω άλλη σε αυτα τα χρήματα 

Επεξ/σία από louts
Δημοσ.

Πολλή ωραία σύνθεση. Aν πηγαίναμε σε 8320 και με αυτα τα λεφτά βάζαμε καποιο cpu cooler

Ναι έχεις δίκαιο.

Βάλε 8320 και αυτή την ψύκτρα και είσαι κομπλέ.

Τον ανεβάζεις και στα 4.5ghz άνετα και είσαι πάνω από τον 8350.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20%CE%A8%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%82%20CPU%7CThermalright%20True%20Spirit%20140%20Power%20(%20100700543%20)/SearchFor/thermalright%20true%20spirit

Νομίζω αξίζει την υπέρβαση 20-30 ευρώ.

Τώρα αν δεν μπορείς με τίποτα από κάπου θα κόψουμε αλλά δεν θα το συνιστούσα.

Δημοσ.

δεν υπαρχή πρόβλημα 20€ παραπάνω το θέμα ειναι ότι δεν ειναι διαθέσιμο στο digital master 

Δημοσ.

Σε αυτό το budget καλό θα ήταν να έμπαινε ένα modular τροφοδοτικό. Αν θες ρίξε μια ματιά σ' αυτά τα δύο. Το ένα είναι semi-modular ενώ το άλλο fully-modular

http://www.skroutz.gr/s/2752163/XFX-ProSeries-650W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/4773508/XFX-XTR-Series-650W.html

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε μου θα τα κοιτάξω αν και στο μυαλό μου  σκεφτόμουν κάτι σε 750w λόγο του o/c  σε cpu/και ίσως gpu 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...