lostresam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Tου note 3 κατεμε ειναι κατωτερη απο του s5 και του g3 για τον απλο λογω οτι η φωτεινοτητα ειναι σε χαμηλοτερα επιπεδα. Παντως μην ακουω υπερβολες του τυπου το g3 εχει κατωτερη οθονη κ απο του g2...γιατι κ πιο φυσικα χρωματα δηνει το g3 και η qhd οθονη σε λιγο καιρο θα ειναι στανταρ,και το λεω εκ πειρας συγκρινοντας τες διπλα διπλα και η καθαροτητα της QHD δεν υπαρχει.η φωτεινωτητα ειναι ιδια με του g2 (450 nits)
Grey Warden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Tου note 3 κατεμε ειναι κατωτερη απο του s5 και του g3 για τον απλο λογω οτι η φωτεινοτητα ειναι σε χαμηλοτερα επιπεδα. Παντως μην ακουω υπερβολες του τυπου το g3 εχει κατωτερη οθονη κ απο του g2...γιατι κ πιο φυσικα χρωματα δηνει το g3 και η qhd οθονη σε λιγο καιρο θα ειναι στανταρ,και το λεω εκ πειρας συγκρινοντας τες διπλα διπλα και η καθαροτητα της QHD δεν υπαρχει.η φωτεινωτητα ειναι ιδια με του g2 (450 nits) Η μουντάδα του G3 δεν περιγράφεται. Παρά την υψηλή ανάλυση αποτελεί πισωγύρισμα για οποιονδήποτε έχει δουλέψει το Note 3. Σε σύγκριση με το G2 δεν μπορώ να κρίνω.
lostresam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε εχεις προσωπικη εμπειρία ή απο την οθονη του υπολογιστη? γιατι ολοι οι reviewers στο youtube κανανε τα review με τα κορεατικα μοντελα που εχουν τελειως διαφορετικη οθονη με αυτη του ευρωπαικου,το εχουν πει κ οι ιδιοι.
Grey Warden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε εχεις προσωπικη εμπειρία ή απο την οθονη του υπολογιστη? γιατι ολοι οι reviewers στο youtube κανανε τα review με τα κορεατικα μοντελα που εχουν τελειως διαφορετικη οθονη με αυτη του ευρωπαικου,το εχουν πει κ οι ιδιοι. Προσωπική εμπειρία βάζοντας τα δίπλα δίπλα. Δεν έχω δει καν reviews του στο youtube και δεν ήξερα καν οτι έχουν διαφορετική οθόνη το κορεάτικο με το ευρωπαϊκό μοντέλο. Να μου το χαρίζανε το G3 θα το χάριζα σε κάποιον άλλο. 2
lostresam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 σε σχεση με το note 3 διαβασε το παρακατω στην ενοτητα "display" http://www.phonearena.com/reviews/LG-G3-vs-Samsung-Galaxy-Note-3_id3725 η οθονη του g3 εχει διαφορα 100nits απο του του note 3 μονο το s5 εχει λιγο φωτεινοτερη οθονη απο το g3.
plpapadopoulos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τί να κάτσει να διαβάσει ρε μάγκες? Έχετε δουλέψει Note 3 για μέρες κί όχι από τον καναπέ ή δανεικό? Όποιος έχει Note 3 για εργαλείο δουλειάς, θα ξέρει πολύ καλά ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τέθηκε θέμα φωτεινότητας και glaring. Εκτός αν το δικό μου Note 3 ήρθε από άλλο πλανήτη και αποτελεί εξαίρεση. Μή τρελαθούμε κιόλας, με τον κάθε ένα που γράφει ό,τι χαζεψει στα reviews. Αν δεν έχετε εμπειρία σε real life, αφήστε το, ασχοληθείτε με το ψάρεμα καλύτερα. Και δε το λέω για να θεοποιήσω το Note 3, τυχαίνει και το έχω, το δουλεύω 90% σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχω ποτέ μου παράπονο ως ώρας (αντίθετα με ένα S4 mini που έχω και θέλω να το στείλω στον τοίχο κάθε που βρέχει ή έχει αντηλιά). 5
KAKADI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πριv 3 μέρες πούλησα το IPhone 5 μου καΙ πηρα NOTE3 . Ήμουν ανάμεσα σε αυτό Και στο S 5 . Νομίζω πως το πενάκι θα σε αποζημιώσει φίλε . πολύ καλές λειτουργίες Ασε που στο Geek bench 3 είμαι o οριακα πάνω απ το s 5. 2
Grey Warden Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πριv 3 μέρες πούλησα το IPhone 5 μου καΙ πηρα NOTE3 . Ήμουν ανάμεσα σε αυτό Και στο S 5 . Νομίζω πως το πενάκι θα σε αποζημιώσει φίλε . πολύ καλές λειτουργίες Ασε που στο Geek bench 3 είμαι o οριακα πάνω απ το s 5. Welcome to the club. Δακρύζω πραγματικά κάθε φορά που κάποιος εγκαταλείπει το σαπιόμηλο για την ναυαρχίδα του android. 2
stamatinho Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το Note 3 και συγκεκριμενα ολη η σειρα note (1-2-3) ειναι οτι πιο απροβληματιστο βγαινει μεχρι στιγμης σε android. Ειτε το θελουμε ειτε οχι. Σπανια θα δεις καποιον να δινει note επειδη δεν ειναι ευχαριστημενος απο την αποδοση. Ο πιο πιθανος λογος ειναι μονο το μεγεθος της οθονης που καποιους τους κουραζει. 2
KAKADI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Welcome to the club. Δακρύζω πραγματικά κάθε φορά που κάποιος εγκαταλείπει το σαπιόμηλο για την ναυαρχίδα του android. Στο ειπα σε αλλο thread οτι θα το παιρνα.. Εσυ δε με πιστευες.. Με nova launcher πανω ειναι αλαγκαριστο.. Βεβαια εχει τα συν της και τα πλην της αυτη η μεταβαση. Οι εφαρμογες στο appstore ειναι πιο ποιοτικες απ το playstore. Χαρακτηριστικα παραδειγματα insomnia.app και facebook.app. Το πενακι ομως τα σπαει και οφειλω να το παραδεχτω αυτο.. Οπως και η αρκετα μεγαλυτερη οθονη και η μπαταρια που μου αρεσουν αρκετα.. Βεβαια συνεχιζω να χω ipad και Mac οποτε δε νομιζω πως παρατησα τιποτα απλα εχω περισσοτερη ποικιλια θα ελεγα..
hawkpilot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 +1 Μακράν το καλύτερο android τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου. Τί να κάτσει να διαβάσει ρε μάγκες? Έχετε δουλέψει Note 3 για μέρες κί όχι από τον καναπέ ή δανεικό? Όποιος έχει Note 3 για εργαλείο δουλειάς, θα ξέρει πολύ καλά ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τέθηκε θέμα φωτεινότητας και glaring. Εκτός αν το δικό μου Note 3 ήρθε από άλλο πλανήτη και αποτελεί εξαίρεση. Μή τρελαθούμε κιόλας, με τον κάθε ένα που γράφει ό,τι χαζεψει στα reviews. Αν δεν έχετε εμπειρία σε real life, αφήστε το, ασχοληθείτε με το ψάρεμα καλύτερα. Και δε το λέω για να θεοποιήσω το Note 3, τυχαίνει και το έχω, το δουλεύω 90% σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχω ποτέ μου παράπονο ως ώρας (αντίθετα με ένα S4 mini που έχω και θέλω να το στείλω στον τοίχο κάθε που βρέχει ή έχει αντηλιά).
d@mi@NOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ειχα G2 μετα S5 και τωρα G3 32GB με τα 3gb ram (με τα 2gb κολαγε τα δοκιμασα πριν αγορασω προφανως η αναλυση της οθονης ειναι μεγαλη για 2gb ram!!) Το G2 πολυ καλυτερο του S5 καλυτερη οθονη καλυτερη καμερα παρα τα 16mp του S5 !(η συγκριση εγινε ταυτοχρονα και οχι θυμαμαι πως και τετοια. ) Το G3 δεν ξερω τι λετε ή αν λετε οτι .... εχετε ακουσει αλλα δεν μπορει ΤΩΡΑ να το πλησιασει κανενα κινητο! Τωρα για το note 3 το οποιο κυκλοφορισε στις 26-09-2013 ναι καλο κινητο αλλα εννοειτε οτι δεν υπερεχει απο το g3! μην λετε οτι σαν κατεβει. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εχω το 32gb G3, το Ν3 και το Ν4…… Το G3 λογω οθονης , ρουφαει την μπαταρια με το καλαμακι…. 4 ωρες οθονης με το πολυ ζορι βγαζει, επισης μιση ωρα 4G youtube και το τηγανιζεις το αυγο απο πισω….. Στο Ν3 βγαζω 6 ωρες και δεν καιει τοσο απο πισω μετα απο πολυωρη χρηση. Στο Ν4 εχω δει και 6:30 ωρες οθονη με πολυ σκαλισμα….. αλλα και αυτο ζεσταινεται αρκετα λογω οθονης…. ο 805 που φοραει ομως κανει καλη διαχειριση μπαταριας. Οποτε εννοειται το N3 ειναι ακομα απο τα καλυτερα της Sammy και εννοειται απο το G3. To N4 ψιλοδυσκολευται με τον 805 σε αυτη την αναλυση, το G3 με τον 801 παλι καλα που δειχνει κιολας. Το καλο του G3 και σε αυτο του βγαζω το καπελο πραγματικα, ειναι πως οταν κλεινει η οθονη, δεν τρωει καθολου μπαταρια…. Με τα Νοτε το βραδυ χανω 1-4%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα