NikosChro92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια..Θα ηθελα την βοηθεια σας ποιο κινητο να διαλεξω, αναμεσα σε αυτα τα τρια κινητα μιας και οι τιμες τους ειναι πανω κατω ιδιες στο skroutz..Εσεις ποιο προτιματε και γιατι?Σας ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από NikosChro92
eddie1996 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Καθαρά νοτε 3 γιατί είναι πολύ γρήγορο και βολεύει και πολύ προς στις επειχηρήσεις και στα άτομα που κάνουν δουλειά συν ότι έχει πενάκι όπου και αυτό είναι πολύ βολικό...
NikosChro92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το g3 δεν θεωρείται όμως λίγο καλύτερο λόγο της οθόνης του και λόγο του ότι έχει πιο καλό επεξεργαστή?
king2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το g3 δεν θεωρείται όμως λίγο καλύτερο λόγο της οθόνης του και λόγο του ότι έχει πιο καλό επεξεργαστή? Οχι η οθονη του g3 δεν ειναι και οτι καλυτερο.Του note 3 ειναι πολυ καλυτερη.ppi πανω απο 320 το ματι δεν βλεπει.QHD βαζουν για λογους εντυπωσιασμου.Ο cpu ειναι ενας sd800 με καποια συν που δεν εχει ο sd800(δεν ειναι αξια αναφορας).Η οθονη του g3 θεωρειτε κατωτερη ακομα και απο του g2. 2
NikosChro92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Οχι η οθονη του g3 δεν ειναι και οτι καλυτερο.Του note 3 ειναι πολυ καλυτερη.ppi πανω απο 320 το ματι δεν βλεπει.QHD βαζουν για λογους εντυπωσιασμου.Ο cpu ειναι ενας sd800 με καποια συν που δεν εχει ο sd800(δεν ειναι αξια αναφορας).Η οθονη του g3 θεωρειτε κατωτερη ακομα και απο του g2. Πάντως φίλε σε βιντεακια που έχω δει έχει αναφερθεί ότι η QHD του g3 είναι μία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά και να σε διορθώσω η cpu του g3 είναι ο sd801.
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πάντως φίλε σε βιντεακια που έχω δει έχει αναφερθεί ότι η QHD του g3 είναι μία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά και να σε διορθώσω η cpu του g3 είναι ο sd801. Σε συγκριση με του note 3 ειναι κατωτερη.Τις εχω βαλει διπλα διπλα και η διαφορα ηταν εμφανεις.Επισης δεν εγραψα οτι εχει τον 801 αλλα εγραψα οτι ειναι ενας sd801 με καποια συν που δεν εχει ο sd800.Στις επιδοσεις ο 801 εινα ιδιος με τον 800.Το g3 στα benchmark βγαζει πολυ λιγοτερο απο κινητα με full hd οθονη και εχει αρκετα lagarismata με stock rom.
NikosChro92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μάλιστα φίλε.. Κάτι άλλο το νότε 3 ειναι καλύτερο και από το σ5 κατά την άποψή σου?
Calexako Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 θα σου κανω μια λιγο πιο αντικειμενικη προσέγγιση των πραγμάτων για να αποφασίσεις με τον σωστότερο τροπο. 1.η οθόνη: Το γεγονός ότι το ένα έχει Qhd και το άλλο FHD Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το G3 υπερέχει από την οθόνη τόσο του s5 όσο και του note. Πέρα από την ανάλυση παίζουν και αλλά πράγματα ρόλο όπως η φωτεινοτητα, η απόδοση των χρωμάτων ,το πόσο λευκό είναι το λευκό και πόσο μαύρο το μαύρο .ετσι ενώ το g3 υπερέχει σε ανάλυση αυτό δεν σήμαινει και καλύτερη οθονη 1
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μάλιστα φίλε.. Κάτι άλλο το νότε 3 ειναι καλύτερο και από το σ5 κατά την άποψή σου? Τα συγκρινα και το s5 με το δικο μου νοτε 3 στο public στο κοσμος.Περιμενα να ηταν καλυτερη του s5 αλλα τελικα του νοτε 3 υπερεχει με μικρη διαφορα.
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το Note 3 σαφέστατα. Πολύ καλύτερο κατασκευαστικά, πολύ καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, καλύτερη οθόνη, πενάκι κλπ. Συν ότι αυτή τη στιγμή στα 420 ευρώ, αποτελεί την πιο value for money ναυαρχίδα με τα χαρακτηριστικά αυτά. Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν και πενάκι, θα έλεγα ότι παίζει και χωρίς αντίπαλο γι'αυτούς. 1
Calexako Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω επίσης: Το γεγονός ότι το G3 έχει να διαχειριστεί στην οθόνη του τον διπλάσιο αριθμό πίξελ από μία "απλή" FHD οθόνη.Αυτό είναι κάτι που ζορίζει τον επεξεργαστή που δεν είναι σχεδιασμένος να διαχειρίζεται τόσο μεγάλες οθόνες (σε ανάλυση). Η LG θέλοντας να είναι η πρώτη εταιρία που θα βγάλει QHD ανάλυση έβαλε στο G3 τον SnapDragon 801 αντί του 805 (που είναι σχεδιασμένος για QHD αναλύσεις). Αποτέλεσμα αυτού το κινητό να ανεβάζει πολύ πιο εύκολα θερμοκρασία ακόμα και σε απλές εφαρμογές ενώ σε απαιτητικά παιχνίδια να έχεις χαμηλή απόδοση αφού το chip γραφικών ρίχνει στροφές για να αποφύγει την υπερθέρμανση. Το G3 είναι ένα πολύ όμορφο και designάτο κινητό που όμως δυστυχώς χαντακώνεται απο την επιλογή της LG να καταφύγει νωρίς σε QHD αναλύσεις. Τώρα ανάμεσα στο Note 3 και το S5: Υπερέχει το S5: 1.Ελαφρώς γρηγορότερος επεξεργαστής 2.Αδιάβροχο 3.Ελαφρώς καλύτερη κάμερα 4.Fingerprint scanner Υπερέχει το Note 3: 1.Διπλάσιος αρχικός διαθέσιμος χώρος (16 vs 32gb)\ 2.3gb μνήμη αντί 2 του S5 3.Πενάκι και software πενακίου 4. (Προσωπικά) καλύτερο design από το S5 5. Καλύτερη τιμή Προσωπικά πιστεύω ότι ανάμεσα στο S5 και N3 ρόλο παίζει το πόσο μέγεθος οθόνης θέλεις να έχεις και επίσης το πενάκι. Εγώ πάντως από τα 3 ψηφιζω Note. 3
rafeek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Note 3 εχω και ειναι super συσκευη, στα ειπαν και οι αλλοι. Ομως σε 20 ημερες κλεινει τον πρωτο της χρονο αφου κυκλοφορησε περυσι τετοιο καιρο. Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να παρεις μια πιο φρεσκια συσκευη οπως το S5 η LG G3 1
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Note 3 εχω και ειναι super συσκευη, στα ειπαν και οι αλλοι. Ομως σε 20 ημερες κλεινει τον πρωτο της χρονο αφου κυκλοφορησε περυσι τετοιο καιρο. Νομιζω οτι καλυτερα ειναι να παρεις μια πιο φρεσκια συσκευη οπως το S5 η LG G3 Διαφωνώ. Το ότι κλείνει 1 χρόνο στην αγορά δε μου λέει κάτι όταν στα ίσια δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο να την αντικαταστήσει στα ίδια λεφτά. Το G3 δε το συγκρίνω καν με το Note 3, γιατί αποτελεί απλά μια συσκευούλα της LG που θα ήθελε να χτυπήσει το Note3, αλλα δεν. Κακά τα ψέμματα στα 420 ευρώ αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά και με τα τόσα ξεχωριστά features και 3GB μνήμης, το Note 3 παίζει μόνο του και χωρίς αντίπαλο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από plpapadopoulos 2
NikosChro92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω για ολα,τελικα ακουσα τις γνωμες πολλων και μου ειπαν οτι υπερτερει το νοτε 3 και ετσι το παρηγγειλα και μου ηρθε χτες και ειναι απλα ΤΡΟΜΕΡΗ συσκευη!!!Σας ευχαριστω και παλι!! 1
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω για ολα,τελικα ακουσα τις γνωμες πολλων και μου ειπαν οτι υπερτερει το νοτε 3 και ετσι το παρηγγειλα και μου ηρθε χτες και ειναι απλα ΤΡΟΜΕΡΗ συσκευη!!!Σας ευχαριστω και παλι!! Να σαι καλά, καλορίζικο και καλοδούλευτο. Κάποιες φορές ίσως να σε κουράσει το μέγεθος σο βάλε-βγάλε από την τσέπη εννοείται για παραλία είναι ζόρι να το κουβαλάς (κυρίως για να μή στο ξαφρίσει κάνας μπατανόγυφτας). Εκτός αυτών, θα σε βολέψει σε όλα και ειδικά αν το θες για εργαλείο δουλειάς θα βρεθείς πολύ σύντομα να το θεωρείς αναντικατάστατο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα